Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Пінка для вмивання з зеленим чаєм Joko Blend для жирної шкіри, 150 мл (734959)

Оцінка користувачів 4.29/5
  • Юлія Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Так собі, ля рош пінка краще, а ця погано змиває макіяж навіть зі щіткою. Вона наче розбавлена водою, пінка не стійка, не густа швидко зникає. Мені не сподобалась.

Переваги:
    Щітка, запах
    Недоліки:
    Не сподобалась

Юлія, вітаємо! Дякуємо за ваш відгук. Шкода, що пінка не виправдала ваших очикувань. Хочеться зауважити, що в основі засобу використовується рослинний ПАР Olivoil Glutamate, який має ніжні очищаючі властивості, підтримує оптимальний pH-баланс і зволожує шкіру. Безсульфатна формула пінки добре справляється з очищенням від забруднень та надлишкового себума. Для зняття стійкого макіяжу, засобів з SPF, ВВ та СС кремів ми рекомендуємо використовувати в догляді двоетапне очищення, де першим етапом буде зняття макіяжу та засобів за допомогою гідрофільного масла-гелю, а другим - використання пінки. Сподіваємось наші поради будуть корисними, а для більш детальної консультації звертайтесь до наших менеджерів. Вдалого дня!

• Дарина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Моя улюблена лагідна пінка! Вмиваюсь нею зранку і ввечері - вона не пересушує шкіру

• Дарина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже приємний запах, силіконова щіточка допомагає очищати шкіру і робить легкий масаж обличчя

Переваги:
    За рахунок Силіконової щіточки зручно очищувати шкіру
  • Марія Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже зручно використовувати з щіточкою, гарно очищує, шкіру не стягує, після використання відчувається свіжість і легкість. Відчуття пересушеності немає, класна пінка

• Ольга С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пінка для вмивання класна. Дуже сподобалося. Гарно видаляє макіяж. Шкіра зволожена, запах приємний. Буду замовляти ще

• Ольга С***

Пінка супер. Вже замовила нову. Для комбінованої шкіри підходить. Гарно видаляє забруднення.

• Марія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

дуже класна пінка! ніжно очищає, дуже приємна щітока що не викликає ніяких подразнень, не травмує шкіру. а сама пінка не пересушує!
    Дуже задоволена покупкою!

Переваги:
    класна м'яка щіточка, ефективне очищення, класний склад
  • Надія У***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Кожа после пенки жирная, ощущения комфорта и подсушивания кожи нет((( пенка приятная, но вообще не мылится, не знаю, может мне брак попался.....брала по отзывам

Представитель поставщика Joko Blend

Добрый день! После пенки рекомендуем очищать лицо тоником и увлажнять либо кремом, либо сывороткой.

• Инга
    Продавець: Rozetka

Мені пінка подобається дуже, для літа якраз те що потрібно для моєї шкіри. Вона прибирає весь блиск з обличчя і надає шкірі тонізуючий ефект.

• Дарья Л***
    Продавець: Rozetka

Мне нравится. Для жирной кожи идеальное средство. Косметика снимается очень легко, при этом пенка хорошо очищает кожу, никакой сухости после использования не ощущается. Кожа успокаивается, становится более ровной, однородной и отлично тонизируется, насыщается. Видимо, этому способствует имеющийся в составе пантенол.
    Хочу отметить, что средство расходуется экономично, хватает его надолго.

Переваги:
    Эффективный
  • Lyudmila L***
    Продавець: Rozetka

Піниться добре, жирний блиск прибирає, мою комбі шкіру не сушить, відмінно змиває макіяж. Використовую її вранці і ввечері. Економна витрата, алергічних реакцій за час користування не викликала.

• Оксана
    Продавець: Rozetka

Мои впечатления от пользованием этой пенкой только положительные. Косметика смывается легко и быстро. Моя чувствительная кожа теперь хорошо дышит, прям чувствуется, что поры хорошо очищаются, а кожа увлажняется. Жирный блеск пропал после недели использования. Хочется отметить приятный и натуральный запах зеленого чая, который мне очень понравился.

Переваги:
    положительный эффект, приятный запах, адекватная цена
    Недоліки:
    нету
  • Марина В***
    Продавець: Rozetka

Чудова пінка, для моєї жирної шкіри саме те що треба). Підтримує оптімальний рh-баланс і зволожує шкіру. Шкіра на вигляд стала більш доглянута з цим засобом, і не має жирного блиску.

• Юрий Ф***
    Продавець: Rozetka

Отличная пенка для умывания и по цене нормально не так дорого как везде, покупкой довольна

• Ольга А***
    Продавець: Rozetka

Идеальна для комбинированной и чувствительной кожи. Начала пользоваться еще в летний сезон, хорошо очищает, но при этом питает кожу, имеет продолжительный матирующий эффект. Благодаря качественному увлажнению, кожа становится эластичной и мягкой. Текстура очень приятная, легко удаляет стойкий макияж, не вызывает раздражения и покраснения. Очень экономная.

Переваги:
    хорошо очищает, не вызывает сухости, продолжительный матирующий эффект
  • Valeri G***
    Продавець: Rozetka

Дану пінку для вмивання беру вже не перший раз. Користуюся вже понад місяць і дуже задоволена. Зовнішній вигляд шкіри значно покращився, вона стала рівнішою і поки навіть дрібних висипань / почервоніння не помічено! Великий плюс, що вона не сушить шкіру.