- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Миша хороша, але трохи оверпайс.
Для ігр та роботи нормально. - Ян П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Мишка не погана. З мінусів поки помітив не відповідність автономності заявленим 120 годин, та треба звинку на початку до бокового покритання антислікового. А так ціна/якість мені здається підходить
- Переваги:
- Легка, швидка, багато налаштувань
- Недоліки:
- відповідність автономності
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за вибір продукції HATOR.
Час автономної роботи миші може дещо відрізнятися залежно від умов роботи, зокрема режиму підключення, частоти опитування та рівня підсвічування. Заявлені показники є орієнтовними та досягаються за певних сценаріїв, тому фактичний час роботи може відрізнятися залежно від навантаження та характеру щоденної експлуатації.
Якщо в процесі користування виникають питання, ви можете звернутися до технічної підтримки на сайті hator.gg.
- Ігор Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Користуюся 3 тижні. Легка, зручна, приємна на дотик мишка. Навіть дружині сподобалася. В ігри я не граю, але для робочих та повсякденних задач чудовий вибір. Кнопки натискаються м'яко, плавно, досить тихо. Колесо крутиться з ледь помітним спротивом, але це не заважає. У фірмовому додатку багато корисних налаштувань чутливості, частоти опитування, підсвітки тощо. Також можна легко змінити призначення основних та додаткових кнопок, що стало мені в нагоді по роботі. Єдине, що розчарувало - це акумулятор. У мене миша підключена до мережі 2,4 ГГц, налаштована мінімальна частота опитування 125 Гц та вимкнена нижня підсвітка, лише колесо блимає і при цьому заряду вистачає максимум на 3,5-4 дні, при тому що активного користування виходить 8-10 годин на добу. Тобто мови про 120 годин автономної роботи навіть близько не йдеться. Не знаю, чи це брак, чи так у всіх, але повертати або носити у сервіс не буду. Якщо плануєте користуватись переважно дротовим підключенням, то цілком можу рекомендувати
- Переваги:
- Легка, зручна, приємна на дотик, багато корисних налаштувань у додатку
- Недоліки:
- Слабкий акумулятор
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за вибір продукції HATOR.
Також звертаємо увагу, що орієнтовний час повної зарядки становить 2 години. Для коректної роботи акумулятора рекомендуємо виконувати заряджання від USB-порту комп’ютера або ноутбука через USB-кабель.
- Данило Х***Відгук від покупця. Продавець: WOWS. Колір: Чорний
- Данило Х***Відгук від покупця. Продавець: WOWS. Колір: Чорний
Хатор 15 гравців кіл вашою мишкою то є лав
В 4 батлі- Переваги:
- А ну бігом всі підтримали хатор пацики роблять свою роботу ван лав
- Недоліки:
- Та їх не має
- Продавець WOWS
Добрий день! Ми вдячні вам за відгук.
- Ілля Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Я вкрай незадоволений якістю товару та сервісу. Придбав мишку HATOR Pulsar 3 PRO Wireless Black (HTM640) 6 вересня 2025 року. Уже через кілька місяців вона вийшла з ладу — 15.01.2026 довелося здавати її в сервіс по гарантії.
У сервісі пристрій пробув близько двох тижнів. Після повернення мишка пропрацювала менше двох місяців і знову зламалась - причому з тією ж самою проблемою! Кнопка ЛКМ перестає працювати: звук кліку є, але натискання не реєструється. При цьому жодних механічних пошкоджень не було, водою пристрій не заливався, інші кнопки працюють справно.
Додатково після ремонту перестали світитися індикатори (датчики) на нижній частині корпусу, які відображають DPI та Report rate.
Фактично, після “ремонту” проблема не була вирішена, а лише тимчасово замаскована. Тепер мені знову потрібно витрачати час і нерви на повторне звернення в сервіс з тією ж самою несправністю.
Окремо обурює те, що після ремонту я не отримав жодної документації про виконані роботи. Це викликає великі сумніви щодо якості та самого факту проведення ремонту.- Переваги:
- Гарний зовнішній вигляд
- Недоліки:
- вкрай низька якість товару та сервісного обслуговування. Не рекомендую ні цей продукт, ні бренд загалом.
Представник постачальникаВітаємо!
Нам шкода, що у вас склалося таке враження.
Описана ситуація потребує детального розгляду. Рекомендуємо звернутися до сервісного центру через форму зворотного зв’язку на офіційному сайті HATOR та описати ситуацію. Це допоможе оперативно розглянути ваш випадок.
- Денис Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Купив цю мишку 2 місяці тому. На даний момент вроде норм. Акумулятор взагалі бомба. Я цю мишку заряджаю раз в тиждень а то і раз на 2. Хват на ній нормальний. Вага легенька. Єдиний недолік це драйвер, бо він частенько затуплює і відкривається не з першого разу (може проблема в компі)
- Переваги:
- Акум, форма
- Недоліки:
- Драйвер та інколи колесо
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR.
Якщо у процесі користування виникатимуть питання, звертайтеся, будь ласка, до технічної підтримки на сайті hator.gg.
Бажаємо комфортного користування.
- СтаніславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
супер
- Переваги:
- сенсор, кнопки та колесо, функціонал
- Недоліки:
- трохи завелика
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :) Бажаємо довготривалого та комфортного користування!
- Євген Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Купував разом із ковриком також hator.
На даний момент користуюсь тиждень і поки без нарікань
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Свої функції виконує. Дуже добре, що миша на акумуляторі.
Може в мене брак попався, але при натисканні лівої клавіші і одночасно прокрутка колеса, то колесо туго крутиться, наще об щось треться.
Представник постачальникаВітаємо!
Дякуємо за вибір продукції HATOR.
Якщо ви помітили особливість у роботі колеса прокрутки, за потреби можете звернутися до нашої технічної підтримки через сайт hator.gg — ми оперативно розглянемо ситуацію.
Бажаємо довготривалого та комфортного користування!
- Андрій Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Сьогодні отримав, максимально налаштував під себе і можу впевнено сказати, що це найкраща миша з усіх, які я тримав у руках за своє життя.
Сенсор відпрацьовує ідеально, перемикачі приємні та, що не менш важливо, оптичні. Завдяки цьому можна взагалі не перейматися стосовно даблкліків, які зазвичай є справжньою бідою для мишей у цій ціновій категорії.
Читав, що деякі користувачі скаржаться на кривизну миші. Не знаю, у моєму випадку вона ідеально рівна, без перекосів і не хитається.
Сама форма ідеально підійде як для долонного, так і для долонно-пальцевого хвату. Після встановлення мінімального Debounce 0 мс та частоти опитування 1К Гц, девайс працює бездоганно.
Особисто я лишився повністю задоволений покупкою!- Переваги:
- Ціна, якість виконання, комплектація.
- Недоліки:
- Не виявив.
- Віталій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Після місяця використання перестав працювати блютуз і wifi з'єднання. Мишка просто в режимах перестає світитись і реагувати.
Представник постачальникаВітаємо! На дану модель діє гарантійний термін 24 місяці, для оперативного вирішення у Вас є можливість звернутись до нашого сервісного центру напряму для діагностики та безкоштовного обслуговування. Залишити запит до СЦ можливо через форму зворотного зв'язку, що на офіційному сайті HATOR.
- KrollВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Пройшло більше місяця з моменту покупки, тому, нарешті можна залишити повний відгук.
На постійній основі це вже мій другий пульсар (до цього 4.5 роки був Hator Pulsar), в новому ж пульсарі форма така ж, як і в старому, що дуже тішить, оскільки ця форма ідеальна.
Але, є нюанс.
Все ж таки зміни в корпусі є, при чому в гірший бік. Проблемною є панель клавіш.
Вона не така, як в минулих пульсарах, та й в звичайному Pulsar 3 Wireless теж інша, і в цьому є великий мінус - side-travel. Я замовляв багато мишок цієї моделі (Pulsar 3 Pro), ходив на пункт видачі, перевіряв - і у кожної є side-travel. У свою чергу в моїй минулій миші такого дефекту взагалі немає, так само як і в Pulsar 3 Wireless (у дівчини саме ця модель). Тому, будь ласка, мої улюблені Hator - прийміть це до уваги, бо мишка реально чудова.
Самі клавіші - натискаються чудово, контроль є, pre-travel практично відсутній, post-travel вже більш відчутний, але, все-рівно непогано. Цей момент також можна виправити банально збільшивши висоту корпусу під самими клавішами (аби клавіші бились об корпус, як в Hator Pulsar).
Сенсор - я не очікував, що все буде настільки чудово. Я дуже прискіпливий до затримок, input-лага і всієї цієї теми, і гадав, що все ж таки буду відчувати якусь затримку. Але, на щастя, я був не правий, - затримки абсолютно немає.
Автономність - у характеристиках і там, і там частично не правда. 120 годин автономності - хіба що якщо грати на блютузі та без підсвітки. Особисто у мене стоїть пресет HP (High-Perfomance), 1000 герц, таймер продуктивності 10 хвилин, яскравість підсвітки 4 з 10, і в середньому заряджаю раз в 3-4 дні (за ПК сиджу доволі часто та довго, але навіть так не вийде 120 годин). Але, і з приводу зарядки не зовсім правда. Вказано 2 години, а насправді вона заряджається набагато швидше.
Підсвітка - не дуже рівномірна, але, мишка не гірлянда, тому дурниця вважати це за мінус.
Глайди - чудові, також є в комплекті запасні. Дуже сподіваюсь, що скоро будуть окремо в продажу.
Колесо - приємне, на початку жорстке, але з часом стає легшим. Також безшумне, що теж великий плюс (болячка Hator Pulsar 3 Wireless, в цій дуже гучне)
Бокові клавіші - в принципі нормальні, тільки занадто маленькі, також присутній pre та post travel, але це дрібниці.
В цілому, якщо Ви не знаєте що таке side-travel клавіш - беріть не думаючи, мишка неймовірна. Якщо знаєте та відчуваєте його - теж можна брати, та шукати нормальний варіант. Особисто я багато мишок цієї моделі перепробував на пунктах видачі, поки не знайшов ту, яка задовільнить мене.- Переваги:
- Форма, сенсор, клавіші, колесо, глайди
- Недоліки:
- Відчутний side-travel ЛКМ та ПКМ на майже всіх мишках, середній post-travel ЛКМ та ПКМ
Представник постачальникаВітаємо!
Щиро дякуємо за такий докладний і змістовний відгук, а також за довіру до бренду HATOR — нам надзвичайно приємно, що Ви залишаєтеся з нами вже не вперше. Ми обов’язково передамо Ваші зауваження команді розробників.
Бажаємо довготривалого та комфортного користування!
- Максим Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Пользуюсь уже пару недель. Первое, что зашло — лёгкость и форма: мышь реально скользит как по воздушной подушке, руке комфортно даже после длительного задротства. Подключаю её и к компу, и к ноуту, по 2.4 играю, по bluetooth — работаю в дороге, переключение без танцев с бубном. Клики у оптических свитчей чёткие, без дребезга — про дабл-клик можно не думать. Заряд полностью устраивает, при моём режиме выходит где-то пара недель.
- Переваги:
- Удобно, отличный сенсор и свитчи
- Денис О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Легка, хутка.
- Переваги:
- Легко заряджається, швидко підключається, підсвітки оптимальний мінімум.
- Недоліки:
- Не виявив.
Представник постачальникаВітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :) Бажаємо довготривалого та комфортного користування!
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Мишка просто імба! Думав, що буде звичайна середнячка, але після кількох каток зрозумів, що вона реально топ за свої гроші. Сенсор летить точно туди куди треба, не зриває, клікає приємно, виглядає супер, легка. Користуюсь по бездроту, ніяких фризів чи відвалів, все стабільно. Ну кайф, що сказати!
- Переваги:
- Все
- Катерина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Спочатку мишка здалася мені трохи більшою, ніж я звикла, тож знадобився час, щоб адаптуватися до її розміру й форми. Але вже за кілька днів рука звикла, і тепер можу сказати, що ергономіка справді дуже вдала. Колесо прокрутки трохи гучне, але для мене це не проблема, зазвичай я в навушниках, коли працюю чи граю. В іншому миша працює бездоганно!
- Переваги:
- Точна робота без глюків, стильний дизайн і підсвітка
- Недоліки:
- Був потрібен час, щоб звикнути до розміру, але це не критично
- Олексій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Всим привіт, користуюся данною мишкою уже десять днів і що хочу сказати, мишка доволі гарна непогано лежить в руці та має приємний текстурований пластик по бокам за цей час що я нею користуюся автономність мене вразила я зарядив її як получіла та через п'ять днів і це доволі непогано при тому я за комп'ютером по 5-8 годин, окремої уваги потребує програмне забезпечення воно доволі зрозуміле і все розписано що і як, але є і мінус так як у мене доволі велика рука мені не удобно користуватися боковими клавішами та в них як і в кнопці ЛКМ присутній люфт який з часом починає роздражати та із-за нього з'являється шум, якщо можна то підкажіть що з цим можна зробити.
- Переваги:
- Гарний дизайн, автономність, доволі велика
- Недоліки:
- Люфт бокових клавіш та кнопки ЛКМ
Представник постачальникаВітаємо! Вдячні Вам за вибір продукції HATOR.
Якщо люфт сильно виражений або заважає під час роботи з мишкою, ви можете звернутися до сервісного центру або до продавця для діагностики, а за потреби отримати безкоштовне гарантійне обслуговування. Також ви можете зв’язатися з нашою технічною підтримкою через онлайн-чат або форму зворотного зв’язку на офіційному сайті hator.gg.
- Дмитро П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Після двох тижнів активного використання мишка залишає лише хороші враження. Сенсор топовий, працює без лагів. Корпус не скрипить, не вигинається при натисканні, кнопки натискаються чітко. Особливо сподобалося, що з’єднання через донгл було стабільним, жодного разу не відвалювалося. Рекомендую!
- Переваги:
- Сенсор, форма, надійне з’єднання через донгл
- Недоліки:
- Не виявив
- Євген З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Мишка класна, але постійний брак це треш, я замовив мишку перший раз мені прийшла з відваленим акумулятором, потім відправив на повернення повернув мені замінили, знову те саме, більше не буду замовляти техніку на розетці, оскільки так не обережно відноситись до товару неможна, та миша не мала ніякої додаткової упаковки тому мишка 4 сервіс 1
- Євген З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Приїхала мишка все працює але в середині не зрозуміло що шумить, якщо по телепатичні мишку то тоді це не зрозуміло що починає кидати по всьому корпусу мишки наче це в середині мишка
- Недоліки:
- 100000 балів некомфорту
Представник постачальникаВітаємо!
У Вас є можливість звернутись до нашого сервісного центру для безкоштовної діагностики миші. Залишити запит до СЦ можливо через форму зворотного зв'язку, що на офіційному сайті HATOR.
- Ярослав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
в один момент все перестала працювати, коли підключена до проводу, працює, але після відключення від проводу перестала працювати. вона не світиться і не реагує ніяк, пробував заряджати її, не працює! хочу повернути її, точніше щоб змінили її на іншу, так як по гаранітії час ще не вийшов. вона не падала, і нічого з нею не сталось, просто в раз перестала працювати без провіда
- Недоліки:
- в один момент все перестала працювати
Представник постачальникаВітаємо!
На дану модель діє гарантійний термін 24 місяці, для оперативного вирішення проблеми у Вас є можливість звернутись до нашого сервісного центру напряму для діагностики та безкоштовного обслуговування. Залишити запит до СЦ можливо через форму зворотного зв'язку, що на офіційному сайті HATOR.- Марат Г***
Спробуйте переключити режими роботи з проводного на 2.4ггц
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за вибір продукції HATOR.
Можливо, проблема пов’язана з режимом підключення. Спробуйте за допомогою перемикача під мишкою вибрати режим 2.4 ГГц замість дротового.
Якщо проблема залишиться, ви можете звернутися до нашої технічної підтримки через онлайн-чат або форму зворотного зв’язку на офіційному сайті hator.gg.
- Ілля М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Прийшов час для зміни мишки. Стара Hyper pulsfire пішла спочивати і ця ракета стала на заміну. Перше враження - якаст вона дуже легка, і матеріал корпусу відчувається як дешевий. Але варто було трохи до неї звикнути і все стало на свої місця. Легкість в парі з новим сенсором дали помітну чіткість і легку різкість і рухах. Лишні дроти не заважають. Усі кліки легкі, ніяких люфтів, гдайди суперові і миша по килимку літає. І 0 зривів сенси. Помітно для себе відчув в іграх приріст в точності, легше стало тримати аім, флікати. Для мене особисто в цій мишці знайшов тільки єдиний мінус, але не критичний, це перемикач сенси. Ах да, ще я полюбляю підсвічування ргб, і тут воно приємне і не нав'язливе. За свої кошти миша топ.
- Переваги:
- Супер за свої кошти. Детальніше вище описав.
- Недоліки:
- Поки не стикнувся.
- Терновський Р***
Спробуй в застосунку від хатор перебінлити клавіши для зміни сенси якщо потрібно.
- Євген М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Погрався з нею вже трохи більше тижня і можу сказати, що це чи не найкращий досвід з усіх мишей, що в мене були, а було їх не мало) Форма миші здається простою, але щось в ній є... Схожі зовні миші я пробував, але ця, здається, підходить під хват просто ідеально. Не знаю, можливо це через фактуру пластику, який тут, до речі - супер, має гарне зчіплення з рукою і не залапується спітнілою рукою. Грати з такою мишею - справжнє задоволення! Топовий сенсор, перемикачі з нульовою затримкою - начинка, що треба! Завдяки великим глайдам, миша наче левітує у повітрі. Що до автономності, то за +/- 40 годин гри (в сумі) акум висадився менш як на половину. Софт - нормальний, є все що потрібно, підсвітка кожного елементу налаштовується індивідуально.
Дуже вдала й крута вийшла миша, єдине чого не вистачає, то це змінних бокових кнопок чорного кольору)- Переваги:
- Топовий сенсор, ідеальна форма, здорові глайди
- Недоліки:
- Немає додаткових чорних бокових кнопок
- Андрій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Миша нерівномірно прилягає до стола. Один з кутів мишки не торкається стола, через що миша перехиляється то на один бік то на другий. І це не проблема кривого стола. Перевірив на чотирьох різних столах.
- Петро
Ахахах
- Євген М***
У мене було таке на деяких мишах. Трапляється, якщо середній глайд приклеєний не ідеально рівно. Вирішується просто, треба його розгладити чимось твердим, наприклад нігтем), або просто зняти.
- Андрей В***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
це не про якість. попрацювала до року. корситувався дуж рідко. спочатку відклеївся акум всередині, тарабаніти почав. потім зламалась кнопка права. з дешманською мишкою з супермаркету даж не було такої біди. продовжую далі нею користуватись. максимально не приємний досвід
Представник постачальникаВітаємо!
Нам прикро, що у вас склалося таке враження від користування мишею. Описана поведінка є нетиповою для цієї моделі. Рекомендуємо звернутися напряму до сервісного центру для безкоштовної діагностики та обслуговування. Залишити запит до СЦ можна через форму зворотного зв’язку на офіційному сайті HATOR.
Також нагадаємо, що у разі додаткових питань у процесі користування ви завжди можете звернутися до нашої технічної підтримки — ми раді допомогти.
- Максим В***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Гарна миша, легка, скользить добре, сенсор не зриває, звʼязок тримає, збоїв не було.
Після провідної Logitech g403 незвично легка та мала.