- ЕрвінВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Я все время пользовался блади, решил попробовать что-то новое беспроводное, когда увидел эту мышку, пролистывая список в очередной раз, случилось что называется любовь с первого взгляда, не интересно было даже сидеть изучать характеристики и прочие вещи, почитал отзывы что проблем нет и не пожалел сразу заказал, на вид очень бомбическая, а ещё нашел клавиатуру под нее тоже от Асус белую и решил что надо брать их вместе, все таки к Асус у меня нет претензий вообще за много лет, надеюсь и эти устройства не подведут, а другие там аналоги белые были логитек и рейзер вроде только, но они во первых не устраивают меня своим качеством в разного рода продуктах, во вторых эта от Асус все равно красивее, да и цена считаю огонь, другие даже дороже, в руке лежит удобно, рука у меня вроде обычная, мышка узкая, лёгкая, на обычную руку думаю, на большую руку все таки модель другую надо похожую, в отзывах кто-то писал, в общем все нравится, главное теперь покажет время насколько все качественно сделано, а и в комплекте наклейки прикольные, в том числе на мышку и запасные ножки, у некоторых знакомых тоже оказывается такая мышка и друг теперь хочет тоже такую
- Переваги:
- Цена, вид, беспроводная
- Недоліки:
- Не смог найти
- Андрій К***
Чудово виглядає!!!
- Ервін
Спустя год начало колесико глючить, сдал по гарантии, деньги вернули, все равно лучшая мышка за свою цену около 3к
- Вікторія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Спеціально хотіла мишку світлого кольору: у мене сріблястий ноут з білою кришкою, а значить миша буде поруч виглядати ідеально.
А історія моя така.
Не дивлячись не те, що ноутбук у мене також Asus, дива підключення Plug-n-Play не сталося. Миша поїздила кілька секунд і зависла. Відключила провід, включила і знову те саме, і так кілька разів. Після певних танрців з бубнами які ні до чого не привели, випадково побачила, що Armoury Crate почала оновлення ПЗ. Оновлення встановилося, але і після цього миша поводилася, як і раніше: то рухається, то зависає намертво. При спробі змінити dpi одна відповідь: операція не вдалася. Звикнувши, що всі мої старі миші працювали відразу, я дуже засмутилася і вже думала нести здавати. З останньою надією перевантажила ноут, і диво, все пішло як треба. Підключилася миша і по дроту, і по блутуф, і через бездротовий адаптер. В Armoury Crate можна встановити різні типи підсвічування, навіть створити свій власний варіант. Граю з нею вже третій день у Elden Ring і не можу натішитися.
У мене є звичайна провідна миша Razer, розміри і форма у них майже однакові, але основні відмінності у них в тому, що Asus ROG Keris виявилася легшою, хід набагато м'якший і спинка у неї більш опукла. Така опукла спинка мені не дуже подобається, тому що рука у мене невелика, жіноча. Але вже звикаю потроху. Безперечний плюс у порівнянні з Razer це неймовірна плавність ходу. Відразу поставила роздільну здатність 3200 dpi, і забула про всі старі проблеми. Подивимося як вона працюватиме далі, на сьогодні можу сказати, що грошей своїх однозначно коштує.
Для тих хто має справу з таким девайсом вперше:
1. Після підключення миші в програмі Арморі Крейт для неї завантажуватимуться оновлення, після цього потрібно обов'язково перезавантажити ноут (ПК), інакше миша може не працювати.
2. Бездротовий адаптер захований у самій мишці внизу, його потрібно звідти вийняти і підключити у USB роз'єм вашого ноута (ПК).
Залишилася лише одна нез'ясована загадка - у комплекті перехідник мама/мама USB-A/USB-C та ще й з кліпсою. Так і не зрозуміла його призначення. Якщо хтось знає, напишіть.- Переваги:
- легка, плавний ход, три варіанти підключення, можна зробити підсвічування на свій смак
- Андрій М***
Відповідь на питання: подовжувач з кліпсою потрібний для користувачів ПК у яких сам Системник стоїть далеко від місця де буде мишка, і щоб не було поганого сигналу, перешкод сигналу і збоїв, подовжувач з кліпсою розташовується прикріпленим до коврика мишки безпосередьо біля самого гризуна, що нівелює збої і перешкоди сигналу між портом і мишкою
- Назар А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Користуюсь даною мишкою близько двох місяців. Миша дуже крута і як на мене комфортна але по формі не всім підійде. До цього в мене не було девайсів з цього цінового діапазону. Все б нічого але близько двох тижнів назад проявилась маленька проблемка, а саме в тому, що миша почала час від часу втрачати конект з ПК на декілька секунд і сама перепідключатись, а в якихось PvP шутерах це викликає дискомфорт коли ти стараєшся відіграти кращи і тут миша різко обриває конект з ПК. Обмежень в живленні портів USB в мене немає (бо спочатку грішив на них), можливо це щось криве в прошивці після обновлення Armory Crate і з часом це виправлять але думаю, що варто цим поділитись. Допомагає різко переключити кнопку режиму підключення але це всерівно не зручно в якихось напружених ситуаціях. Не знаю брак це чи баг ПЗ але думаю краще повідомити про це
Представник брендуДоброго дня, Назар! Дякуємо за те, що обираєте нашу продукцію та ділитеся враженнями про неї! В разі виникнення додаткових питань, запрошуємо до контакту зі службою технічної підтримки, слідуючи за посиланням: посилання
Наші фахівці зроблять все можливе, аби допомогти у вирішенні проблеми.- Вадим З***
така ж проблема після встановлення оновлень... а ще почала швидко садити заряд батареї. сподіваюсь пофіксять, а поки думаю як бекапнути, бо грати нормально неможливо
- Микола К***
Після останнього оновлення, теж швидко сідає батарея, повинні пофіксити, або спеціально зробили, щоб купували нові моделі.
- НикитаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Была Logitech g305, прослужила 3 года и появился дабл клик, вот и поменял. К новой форме привык за пару часов
В кратце про все:
-Сборка отличная, особенно передняя часть корпуса из PBT пластика из за чего цепкость лучше. Но в надписи ROG быстро скапливается мусор(на фото видно)
-Комплектация отличная:провод, донгл, грипсы(не клеил), наклейки, доп микрики
-Батарея написано что держит до 119 часов но у меня с подсветкой продержалась 98 часов, вроде плохо но мышь заряжается за +/- час так что простимо.
-ПО(Armoury crate). Многие пишут что с ним проблемы но у меня все отлично, все можно настроить. Что бы правильно подключить мышь воспользуйтесь инструкцией в комплекте.
Отзыв буду дополнять если будут проблемы.
Мышь рекомендую!- Переваги:
- написал
- Недоліки:
- написал
Представник брендуДоброго дня, Никита! Дякуємо за те, що обираєте нашу продукцію та ділитеся враженнями про неї!
- Никита
Дополняю из за проблемки.
Купил мышку 10 августа 2023 то-есть мышке сейчас чуть больше года и появились проблемы с колесиком. Начало прокручивать само по себе когда скролю. Типа я листаю колесиком вниз, а оно прерывается и может листнуть вверх и обратно вниз.
Представник брендуДоброго дня, Никита! Дякуємо за Ваш відгук! В описаній ситуації, рекомендуємо звернутись до сервісу, через магазин-продавця, для діагностики пристрою.
- РомаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Хороший гризун, пересів з лоджітек г403, тижня два привикав до нової форми. Гріпси для поклейки обовязкові, без них мишка вискользає з руки. Безпровід супер, заряджаю приблизно раз в 12 днів. Про софт який всі сварять нічого не скажу, з його допомогою відклюив підсвітку, і видалив.
Представник брендуДоброго дня, Рома! Дякуємо за те, що обираєте нашу продукцію та ділитеся враженнями про неї!
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
ROG,прекрасна техніка
- Переваги:
- Безпровідна,легка,зручна у використанні
Представник брендуДоброго дня, Владиславе! Дякуємо за те, що обираєте нашу продукцію та ділитеся враженнями про неї!
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Гарнна якість, зручний софт, особливо коли користуєшься ноутом від ASUS, синхронізація підствітки зі всім що підтримує Aura Sync (клавіатура від ноутбука, клавіатура зовнішня, миша, Aura Wallpaper). Три режиму роботи - від кабелю, з USB адаптером 2.4 ГГц та по Bluetooth.
- Переваги:
- Якість виготовлення, додаткові перемикачі, інтерфейси підключення, програмне забезпечення.
- Недоліки:
- Було б непогано мати кнопку вибору dpi зверху (присутня знизу)
Представник брендуДоброго дня, Сергій! Дякуємо за те, що обираєте нашу продукцію та ділитеся враженнями про неї!
- Владимир Б***
Є можливість перепрограмувати бокові кнопки для зміни dpi
- БогданВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Зручна, приємна на дотик, швидка (навіть здалося, що вона швидше старої провідної X7). Добре тримає заряд.
Одним словом подобається
Представник брендуДоброго дня, Богдан! Дякуємо за те, що обираєте нашу продукцію та ділитеся враженнями про неї!
- Алексей В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Про все хороше уже сказано і можна глянути на ютубі а от про пару недоліків розкажу
- Переваги:
- Зручний хват і прекрасно лежить у руці
Заряда батареї вистачає на два тижні мініму, активної гри - Недоліки:
- Надпись ROG є углубленням і в нього дуже таки активно забиваєтся бруд який зазвичай скоплюєтся між корпусом миші та боковими кнопками
Також трохи збирає на собі кусочки коврика на ковзаючих поверхнях
- Дмитрий И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Топ девайс)
- Переваги:
- Дуже зручна та агрономічна )
- Недоліки:
- Наразі немає
Представник брендуДоброгодня, Дмитрий! Дякуємо за Ваш відгук!
- Ярослав А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Зручний дизайн, висока точність і функції, що налаштовуються, роблять її ідеальною для геймінгу і роботи. Однак, деяким може не вистачати додаткових програмованих кнопок та дротового варіанта. Загалом, рекомендую!
- Переваги:
- Персоналізація, легка вага
- Недоліки:
- Обмежена кнопкова конфігурація
- Viacheslav
достатьно увiмкнути провiд i можна як по провiду грати, благо вiн там дуже добрий та гнучкий
Представник брендуДоброго дня, Ярославе! Дякуємо за те, що обираєте нашу продукцію та ділитеся враженнями про неї!
- Костянтин Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Миша на 99% відповідає своїй вартості. Дуже приємний матеріал на дотичних до пальців поверхнях, акумулятор витримує тиждень щоденної роботи, приємний хід колеса. В комплектації глайди та змінні перемикачі. Дуже класні стікери.
Єдиним не дуже суттєвим недоліком вважаю доволі слабеньку підсвітку. Світлодіод нерівномірно підсвічує логотип. Через наявність всього 5 режимів яскравості в режимі "дихання" особливо сильно помітно низьку плавність анімації.- Переваги:
- Вище
- Недоліки:
- Теж вище
Представник брендуДоброго дня, Костянтин! Дякуємо за Ваш вибір та довіру! А також за те, що ділитеся враженнями про нашу продукцію!
- Костянтин Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Майже нема на що жалітись
- Переваги:
- Комплектація, матеріали, сенсор, тривалість користування без підзарядки
- Недоліки:
- Слабкі налаштування підсвітки без Aura Sync
Представник брендуДоброго дня, Костянтин! Дякуємо за те, що обираєте нашу продукцію та ділитеся враженнями про неї!
- ViacheslavВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Начну с того что имел раньше мышки по типа блади р90 вроде так называлась и она была весьма тяжелая и массивная, ну я кайфанул от той и думал что нет лучше мышки чем эта фирма и не понимал ребят которые тратят на перефирию по 3000грн и выше, чтож... теперь я реально понимаю для чего сущесвуют легкие и беспроводные мышки. во первых я владел целый год прошлой версии этой мышки, асус керис, скажу что с прошлой мышкой не возникало проблем в плане фликов или сливов, по размеру мне мышка зашла идеально, хотя у меня рука больше среднестатистического размера, но пальцы не длинные, возможно есть такие как и я, которым это будет интересно, мышка на первый момент кажеться малюткой, по сравнению конечвно с блади и других фирм, но спустя буквально денек покатушек, понимаешь, что мышь реапльно по эргономике ТОП, вес легкий, у кого так-же большие но длинные пальцы, то смотрите в сторону Gladius 3 , она 1 в 1 как и кери по всех характеристикам, но подходит для больших рук + длинные пальцы. комплектация хорошая, крепление для адаптера 2.4, кабель отличный, можно играть будто на проводной мышке без угроз тому что кабель будет вам мешать, глайды приятные, не шершавые, коробка экологичная, что плюс, но выглядит менее эстетично внутри, но мне на это без разницы, если природе так лучше, то я ЗА. 5 минут заряда мыши мне хватает на пол дня) заряд до фулла примерно за 1-1.5 часа, достаточно быстро. софт мне никак не мешал , тк владею всей перефирией от Асус и он встроен в мой пк, для когото может быть проблемой, с макбуком пробовал, все ок, только мышь нельзя настроить из за отсуствия армори крейта на мак ОС, может в будущем он будет, но можно предустановкой установить dpi на животе мышки, цвет белый, тк как прошлая версия этой мыши у меня была черная, тут круто, выглядит в жизни лучшем чем на фото и на фото у других обзорщиках. Однозначно рекомендую к покупке, абсолютно стоит свох денег, как для рпг так и для шутеров, для обычных задачах понятное дело, что она тоже топ, спасибо асус за проделанную работу и дополнительные микрики в комплекте, классно понимать, что есть крутые мышки по РЕАЛЬНО доступной цене, поверьте, есть мыши дороже и с более скудным функционалом, но асус переплюнула всех, TAKE MY MONEY BRO! если будут дополнительные вопросы, пишите в коментарии если будут вопросы под этим обзором, помогу чем смогу)
- Переваги:
- Держит заряд до 120 часов, стильный цвет, дополнительные глайды, точный % заряда в арори крейте
- Недоліки:
- убрали подсветку колесика и сменные боковые кнопки ( теперь литые ) субъективно, чисто для меня
Представник брендуДоброго дня, Viacheslav! Дякуємо за те, що обираєте нашу продукцію та ділитеся враженнями про неї!
- Віталій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Ідеальна мишка як на мене, лайк підписка)
- Переваги:
- Бездротова, час роботи від акумулятора
- Недоліки:
Представник брендуДоброго дня, Віталій! Дякуємо за Ваш вибір та довіру!
- Євгеній С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Отличная мышь за свою цену, заряда хватает на неделю. Как таковых проблем за месяц использования не выявил.
Представник брендуДоброго дня, Євгеній! Дякуємо за те, що обираєте нашу продукцію та ділитеся враженнями про неї!
- Костянтин Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Моя перша безпровідна мишка. Затримок або фрізів не побачив. Задоволений усім, комфортно лежить в руці (окремо хочу сказати про гумові накладки, дуже зручно і круто виглядає), легка, зручний відсік для адаптера, добре тримає заряд та швидко заряджається. Комплект поставки сподобався, якісний, гарно виглядає перехідник під адаптер "мама type C - мама type A".
- Переваги:
- Зручна, легка, комфортна, гарна
- Недоліки:
- Як таких не виявив
- КостянтинВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже зручна, якісна миша.
Одразу відчувається преміальність продукту.- Переваги:
- Якість матеріалів, автономність, вибір варіантів підключення, комплектація.
- Недоліки:
- Немає підсвітки колеса
Представник брендуДоброго дня, Костянтин! Дякуємо за питання. Так, обраний Вами процесор сумісний з цією материнською платою.
- Богдан М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Долго думал какую новую мышку купить и эта как для меня идеальна, удобная в руке, легкая, с сенсором тоже всё нормально, хорошо подходит под светлый коврик.
- Переваги:
- Держит долго заряд, заряжается быстро, наклейки красиво дополняют мышку.
- Недоліки:
- С упаковки ПКМ немного шатался
Представник брендуДоброго дня, Богдане! Дякуємо за те, що обираєте нашу продукцію та ділитеся враженнями про неї!
- Денис Г***Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Мишка топ за своїкошти
- Переваги:
- Легка, зручна
- Недоліки:
- Дорога)
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Все отлично
- Недоліки:
- Их нету
Представник брендуДоброго дня, Олександре! Дякуємо за Ваш відгук!
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Очень классная мышка!
Для меня была очень важная форма Мишы.
Переходил с Logitech g102
Форма очень похожа и даже удобнее.
Держит заряд очень хорошо.
За 5 дней разрядилась на 12% в день по 5-7ч
Упаковка очень приятная, отлично подходит для подарка.
В использовании очень удобная
Не порадовали только наклейки, рашитывал наклеить на ноутбук, но думал что наклейка двух слойная, оказалось нет... Повредил красивую наклейку да так что пришлось ее выкинуть...
В остальном все отлично. Очень рекомендую.
Главной причиной покупки было то что все у меня от Asus Rog
Но и потому-что классная мышка- Переваги:
- Цена, качество, упаковка.
- Недоліки:
- Повредил наклейку....
- Іван П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Дуже хотів бездротову мишку, переглядав багато відео й зупинився на цій. Зручна, швидко перемикається з 2.4 на блютуз, що мені корисно, довго тримає заряд.
З колесиком й кнопками усе добре через рік користування, хоча натискаються так легко, що перший час випадково натискав ПКМ.
Само собою є софт, можете міняти освітлення, переназначати кнопки і т.д.
Порівнювати немає з чим, адже це перша бездротова й я усім задоволений.
Коротше мені дуже зайшла, рекомендую- Переваги:
- Зручна, мобільна, довго тримає заряд, не на батарейці
- Недоліки:
- Наліпки дивної якості і швидко зіпсувались
- Андрій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Користувався до неї Asus Rog Impact II, у якої після 2 років роботи, колесико померло, хоча і з початку було не дуже на тактильні відчуття і надійність, але світилось разом з емблемою. Також у неї були жахливі бокові кнопки які теж відстрелили, хоч ними майже не користувався.
Чесно, не дуже хотів більше міняти її знову від даного бренду, але знижка, дизайн підкупили. Не пожалкував. Нарешті бічні кнопки якісні, не люфтять, приємний як і на основних клавішах відгук, чіткий і точний. Багата комплектація, наклейки, дод.гріпси, і т д. Дуже гарна і легка. Колесико тепер що і вниз, що і вверх однаково відгукується тактильно і відчувається що попрацювали над механізмом. Задоволений покупкою, приємно сидить в руці (краще горбатого Impact), дуже великий діапазон сенсора, для мого ultrawide екрану модна налаштувати як хоч для зручності)- Переваги:
- Багата комплектація і доп аксесуари, дизайн, робота над помилками попередніх моделей і версій, потужний сенсор, класна ергономіка
- Недоліки:
- Підсвітка тільки на емблемі:) Не подобається софт як по оптимізації так по дизайну
Представник брендуДоброго дня, Андрій! Дякуємо за те, що обираєте нашу продукцію та ділитеся враженнями про неї!
- Кирило К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
До цього була провідна A4Tech F7 USB (Shake), яка відтрубила не менше 7-ми років і працювала би далі, але мені захотілось безпровідну.
Дуже був не впевнений, що нова миша підійде по розміру, формі і так далі, але все ок, перейшов на цю мишу швидко.
В руці тримається добре, не замітив, щоб сенсор зривався, набагато легше ніж моя стара миша.
Налаштування через фірмову утіліту Asus достатньо зручне, але сама утіліта Armory Crate інколи дуже дивно працює. Красу в утіліті навели, а швидкодію і надійність чомусь відклали(
Поки що не зрозумів, за що заплатив гроші, але все працює) Може згодом зрозумію.- Переваги:
- Нууу вона працює XD
- Недоліки:
- Поки не можу щось додати, можливо з часом доповню відгук
Представник брендуДоброго дня, Кирило! Дякуємо за те, що обираєте нашу продукцію та ділитеся враженнями про неї!
- Кирило К***
Отже все було прекрасно десь 1 рік, потім коліщатко почало глючити. Туди сюди стрибало, з кожнем місяцем гірше і гірше. Поліз подивитись коментарі - Я НЕ ОДИН ТАКИЙ!
Перед тим як купляти іншу мишу, спробував цю добити, або відремонтувати - вийшло відремонтувати. Треба повністю розібрати мишу, відклеїти акумулятор, викрутити всі гвинти, зняти плату, розігнути корпус механізму коліщатка (буквально міліметр), розібрати його (контакти будуть трохи погнуті), спиртом 99.9% протерти всередині, вуса дуже ніжно і не сильно відігнути, зібрати назад. Робота кропотлива, шанс поламати мишу дуже високий!!!
По нормальному, потрібно було випаяти механізм, припаяти новий, але це бажано робити, якщо вмієте.
Я розчарований, тому що ця мишка коштує достатньо грошей, щоб з нею було просто все гаразд, не більше.
- Максим С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Вище зазначив
- Переваги:
- Одна з найкращих мишок як по дизайну, так і по функціональності. Комплект дуже щедрий. Матеріали якісні причепитися немає до чого. Доставили швидко. Якщо комусь здається що по розмірах мала, візьміть gladius 3 (на 200 грн дорожчий, але те саме). Добре що ціна зараз 2999. Загалом 5/5
- Недоліки:
Представник брендуДоброго дня, Максиме! Дякуємо за те, що обираєте нашу продукцію та ділитеся враженнями про неї!
- ВікторВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Хорошая мышка , за день привык к форме , отличный сенсор и внешний вид , батарею при постоянном использовании держит отлично. За две недели заряжал только два раза ( первый из которых по приезду). Из минусов небольшое торохтение и люфт кнопок , особенно правой (думаю связано с формой мышки), если их слегка прижать и потрясти ничего не шумит.
- Переваги:
- Красивая , легкая , хорошо держит заряд , топовый сенсор.
- Недоліки:
- Минимальный люфт кнопок.
Представник брендуДоброго дня, Вікторе! Дякуємо за те, що обираєте нашу продукцію та ділитеся враженнями про неї!
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Брал на замену SteelSeries Rival 105 у которой спустя почти 4 года померла кнопка колеса.
Изначально смотрел в сторону SteelSeries, но по отзывам - сплошное разочарование из-за некачественных кнопок. С Razer всё то же самое.
Первый день пользования этой мышкой - впечатления только положительные!
К форме и значительно меньшему весу привык спустя несколько часов. Очень порадовала скорость реакции по "свистку" и Bluetooth. Так-же удивили запасные кнопки в комплекте!)
Как мышь покажет себя со временем - будет видно.- Переваги:
- Скорость реакции по беспроводным каналам, наличие запасных кнопок в комплекте, гибкий кабель
- Недоліки:
- #ценаконь но если прослужит долго - можно простить :)
Представник брендуДоброго дня, Максим! Дякуємо за те, що обираєте нашу продукцію та ділитеся враженнями про неї!
- Максим
На данный момент заметил, что мышь, подключенная по USB кабелю, несколько раз за день может отвалиться. А может и не отвалиться..
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже гарна миша, рекомендую.
Декілька днів звикав до її несиметрії, але потім все ок.
Представник брендуДоброго дня, Євген! Дякуємо за те, що обираєте нашу продукцію та ділитеся враженнями про неї!
- ValeriaПродавець: Rozetka. Колір: Білий
Хорошо собранная легкая мышь. Я обычно привык к тяжелым мышам, но эта просто отлично лежит в руке. Очень удобно для захвата ладонью, хотя мой мизинец иногда оказывается на столе. 2,4 ГГц и Bluetooth очень хорошо работают во время игр и просмотра веб-страниц, и у них не было никаких проблем с отключением. Мне нравятся резиновые наклейки, с которыми он поставляется (хотя они, скорее всего, со временем оторвутся); Они помогают мне лучше держать мышь. Мышь очень легко скользит по любой поверхности, на которой я ее пробовал (иногда слишком легко). Единственным недостатком этой мыши является софт; Я не смог настроить его ни на своем ПК, ни на ROG Ally, потому что по какой-то причине Armoury Crate продолжает выдавать ошибку, но это не слишком большая проблема, поскольку DPI, с которым поставляется мышь, поскольку пресеты удобны (по крайней мере, для меня). В целом я бы поставил ему 9/10. UPD переустановил армори крейт и все заработало и обновилось, в принципе я доволен и могу даже поставить 10 из 10
- Переваги:
- 100 часов держит, форм фактор прекраснейший, легко делать флишки, лучше чем десрипперы и хайпериксы, асу мой топ теперь!))
- Недоліки:
- нет возможности купить 2.4 адаптер отдельно при потери флешки адаптера, не нашел в интернете наклеек сменных, хотел бы так же прикупить их
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за те, що обираєте нашу продукцію та ділитеся враженнями про неї!
- Стефан Д***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Мышка незаслуженно обделена вниманием. На самом деле для людей не гонящимися за минимальным весом, то эта мышка будет идеальным выбором. Форма лично для меня очень удобная. Долго живет аккум, 2 недели спокойно выживает при довольно активном использовании. Очень монолитная сборка, клик кнопок гигаприятный, как основных так и боковых, без какого-либо люфта. Сенсор Rog Aimpoint (сделанный на основе топового сенсора PixArt) другого даже не пожелаешь. Хотсвап для микриков, что очень важно, ибо потенциально мышь проживет в несколько раз дольше конкурентов без этой опции. Ножки очень качественные из настоящего тифлона. В комплект входят как сменные ножки, так и запасные микрики (на 10 млн нажатий), также красивые и достаточно удобные грипсы. Удобный провод для зарядки/пользования в проводном режиме, естественно type-c (привет Logitech G Pro). Софт у Asus немного нагроможденный, но в целом удобный и функциональный. Из-за слабых продаж часто продается про акции, поэтому очень советую брать, по такой цене мышь просто подарок. Особенно порадует возможность возможность хотсвапа, когда такой случай появится.
- Переваги:
- • Субъективно удобная форма • Очень долгая жизнь батареи • Очень качественная сборка • Хотсвап • Топовейший сенсор • Щедрый комплект • Ножки из настоящего тифлона • Удобный type-c провод/донгл
- Недоліки:
- • Софт
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за Ваш вибір та довіру! А також за те, що ділитеся враженнями про нашу продукцію!
- Ярослав Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Пушка
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Користуюся декілька місяців, повністю задоволений. Легка, зручна, добре тримає заряд акумулятора.
- Валерия В***Продавець: Rozetka. Колір: Білий
У меня есть проводной Keris (версия 3389), и я люблю его, хотя в то время я думал, что он немного завышен (купил его за 70 долларов). Когда был анонсирован Keris Aimpoint, я был взволнован тем, что завладел копией и попробовал ее. До сих пор мне очень нравилось проводить с ним время.
Плюсы-Настроенный
сенсор 3395.
-Разъем Push-Fit Switch Socket II, который позволяет заменять 3-контактные механические переключатели без пайки. Он также может принимать 5-контактные оптические переключатели.
- Дополнительный комплект переключателей (японский Omron).
-Легкий доступ к внутренним компонентам, не нужно снимать кнопки.-PBT MB 1/2.
-Дополнительный комплект ножек, которые для стандартных ножек обеспечивают очень хорошее скольжение.
-Хорошо подходит для моей руки (8,5 x 3,5 дюйма). Я могу удобно использовать когтистый захват с Keris AP.-Нет скрипа при сжатии или дребезжания при встряхивании.
-Хороший вес (75 г). Не кажется тяжелым, хотя я предпочитаю мышей в диапазоне 60-70 г.
- Улучшены боковые кнопки по сравнению с предыдущей версией. Кнопки выступают немного больше, что является плюсом.
-Шаги на колесе прокрутки приятны на ощупь и относительно тихи при быстрой прокрутке.
-Время автономной работы. Мои первые 2 дня (около 8 часов в день) с мышью показали снижение времени автономной работы всего на 6%. Заряжается тоже быстро.
-Входит в комплект кабель (USB Type C). На мой взгляд лучший
-Адаптер 2.4, без сомнения, самый приятный, который я когда-либо видел. Он очень хорошо сделан и поставляется с металлическим зажимом.
-Трехрежимное подключение (беспроводное, Bluetooth и проводное).
Минусы
- Только 1k опроса. По цене было бы неплохо иметь хотя бы 2к. Chakram X и Origin имеют частоту опроса 8k с одним и тем же датчиком, поэтому я не уверен, почему Asus выбрала 1k для Keris AP и Gladius III.
Заключительные мысли:
За 100 долларов вы получаете много технологий. поэтому я советую- Переваги:
- крутая мышь, большой заряд, отличный сенсор, 3 режима подключения, мягкий провод, красивая подсветка
- Недоліки:
- хотелось бы частоту опроса больше 1к
- Алексей О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Крута комплектація (додатково входять перемикачі 2 штуки, додаткові тефлонові ніжки, комплект з 2х пар для бічних кнопок), довговічність, час бездротового використання, зручне налаштування миші через фірмову утиліту Armoury crate, а саме налаштувати 4 пресета dpi, вмикати/вимикати або змінювати підсвічування, перепризначити функції кнопок, як вам потрібно.
- Переваги:
- час бездротового використання
- Недоліки:
Представник брендуДоброго дня, Алексей! Дякуємо за те, що обираєте нашу продукцію та ділитеся враженнями про неї!
- Андрій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Мишу взяв в доповнення до ноутбуку ASUS.
Через ПО ASUS синхронізував підсвічування ноута та миші, вийшов досить гарний комплект. Оновлення ПО виявилось дещо складнішим ніж я думав, але за кілька спроб мені це вдалося.
В цілому, придбанням задоволений.- Переваги:
- Дизайн миші, багата комплектація, кількість типів підключення, автономність
- Недоліки:
- З коробки здалась надто легкою, але за кілька годин звик, тому для мене це швидше особливість аніж недолік.
Представник брендуДоброго дня, Андрій! Дякуємо за Ваш вибір та довіру! А також за те, що ділитеся враженнями про нашу продукцію!
- Игорь М***
Как вам мышка сейчас? Спасибо
- Андрій Д***
Все чудово, мишою задоволений )) додаткових недоліків поки не виявив