Відгуки покупців про Прозора сумка-переноска для транспортування тваринок Рожевий (HA-930)
- Анастасія У***Відгук від покупця. Продавець: KUNDO. Колір: Блакитний
По перше, замовлено один колір, відіслали інший, по друге, згідно характеристики максимальна вага тварини 7, нашого кота 5, але сумка йому замала, то для кошеняти, а не дорослого. Не відповідає опису взагалі. Жахливо просто, не рекомендую, пролистуйте далі
- Переваги:
- Не присутні
- Недоліки:
- Сумка і є недолік
- Продавець KUNDO
Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже прикро що даний товар не виправдав Ваших очікувань. Приносимо вибачення за незручності та інформуємо що Ви можете здійснити провернення товару протягом 14 днів з моменту отримання.
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Чорний
все супер
- Продавець ЗооТорг
Анно, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук! Раді, що від покупки у Вас позитивне враження, користуйтесь сумочкою із задоволенням та комфортом!
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Блакитний
Дякую велике
- Продавець ЗооТорг
Оксано, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук! Раді, що сумочка сподобалася Вам за якістю, дизайном та підійшла за розміром для Вашого улюбленця!
- Воробей О***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Блакитний
Зручна переноска для котів
- Переваги:
- Легка
- Недоліки:
- Активний кіт інколи розщібав замок,треба контролювати
- Продавець ЗооТорг
Оксано, дякуємо за вибір нашого магазину та п'ять зірок! Нехай покупка приносить радість Вашому улюбленцю.
- Софія С***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Чорний
Дуже зручна та гарна. Дякую продавцю, покупкою задоволена на всі 100
- Продавець ЗооТорг
Софіє, дякуємо за довіру та такий чудовий відгук! Ваші слова — найкраща нагорода для нас. Бажаємо Вам лише приємних емоцій від користування!
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Чорний
чудова переноска, наш котик задоволений)
- Продавець ЗооТорг
Наталія, щиро дякуємо за Ваш відгук! Дуже раді, що сумка підійшла Вашому улюбленцю.
- Леся Ч***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Чорний
Дякую, за чудову переноску. Якість супер! Ціна нижча ніж на інших сайтах.
Їздити в авто стало просто і легко. Киця все розглядає і не стресує. Щиро рекомендую!- Переваги:
- Дуже класна і підходить для великих котиків
- Продавець ЗооТорг
Лесю, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такі чудові рекомендації! Нам дуже приємно, що тепер Ваші з кицею подорожі стали більш комфортними та цікавими!
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Чорний
Крута переноска Котику дуже сподобалась )
Зверніть увагу на прозорих частинках є плівочка яку треба зняти )- Продавець ЗооТорг
Оксано, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий відгук! Дуже раді, що сумка так сподобалася Вам та Вашому котику, а для інших покупців підказка про прозору захисну плівку стане в нагоді!
- Катерина В***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Чорний
Не помилилася при виборі, дякую)) переноска зручна, дуже подобається збирає компліменти від інших))
- Продавець ЗооТорг
Катерино, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий відгук! Нам дуже приємно, що сумка підійшла для Вашого улюбленця, а Вам підіймає настрій під час прогулянок)
- Виктория Ш***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Чорний
Замовляли для свого улюбленця!
Все супер )
Дуже швидка доставка і переноска чудово ми берем її і в подорожі і в сховище!
Все супер)- Переваги:
- Зручна і підходить для нашого улюбленця)
- Продавець ЗооТорг
Вікторіє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий відгук про якість товару та високу оцінку обробки замовлення! Нам дуже приємно, що перебування в укритті трохи комфортніше, а подорожі більш цікаві для Вас та Вашого улюбленця!
- Олена Х***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Рожевий
Чудова переноска! Достатньо легка, розбирається, якість виконання хороша. Брали для корели - розмір те, що треба.
- Переваги:
- Велика, легка, якісна
- Продавець ЗооТорг
Олено, велике дякуємо за такий чудовий відгук! Нам дуже приємно знати, що переноска виправдали Ваші очікування. Нехай покупка приносить радість Вашому улюбленцю!
- Валерія М***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Сірий
Чудова переноска
- Продавець ЗооТорг
Валеріє, дякуємо за Ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що Ви задоволені покупкою. Нехай Ваші поїздки завжди будуть легкими та комфортними!
- Катерина Д***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Сірий
Дуже гарна переноска. Котику сподобалася, одразу пішов до неї.
- Переваги:
- Швидка доставка. Зручна, прозора, міцна сумка.
- Недоліки:
- Спочатку трохи був неприємний запах, але швидко виветрился.
- Продавець ЗооТорг
Катерино, щиро дякуємо за відгук! Дуже раді, що котику сподобалося, а Ви оцінили зручність та швидку доставку Дякуємо за розуміння щодо специфічного запаху нового виробу, ми раді, що він швидко вивітрився. Нехай переноска служить довго і допомагає у кожній мандрівці.
Переноска дуже класна. Котику сподобалася, одразу пішов до неї. Доставка швидка. Все ок
- Продавець ЗооТорг
Катерино, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук та високу оцінку рівня нашого обслуговування! Дуже раді, що сумка так сподобалася Вашому котику, комфортних Вам прогулянок!
- Ніна П***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Сірий
Гарна переноска. Хвостику дуже подобається. Єдине, що мені здається, що для заявлених 8 кг улюбленця вона не достатньо міцна. В мого котика 4.300 вага і ручки вже помітно натягуються.
- Переваги:
- Зручно, прозорі стінки. Співвідношення ціна-якість.
- Продавець ЗооТорг
Ніно, дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що котику сподобалася переноска. Ви маєте рацію, в описі вказана статична вага. Під час ходьби через інерцію навантаження на ручки зростає, тому для котика вагою 4.3 кг натяг стає помітним. Ми завжди радимо обирати модель із запасом міцності, і Ваш приклад допоможе іншим власникам зробити правильний вибір. Бажаємо Вашому хвостику комфортних подорожей!
- Оля Ч***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Сірий
Прийшло в гарному стані, рекомендую
- Переваги:
- Можна розібрати і скласти
- Недоліки:
- Не виявила
- Продавець ЗооТорг
Ольго, дякуємо за зворотний зв’язок! Раді, що Ви оцінили перевагу конструкції, яку можна легко розбирати. Бажаємо Вам приємного користування, а Вашому улюбленцю — максимального комфорту!
- Татьяна М***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Сірий
Дуже зручна, Асі сподобалось. Рекомендую.
- Продавець ЗооТорг
Тетяно, дякуємо за високу оцінку та рекомендацію нашої сумки! Приємно знати, що переноска виявилася зручною для Вас і сподобалася Вашому улюбленцю. Користуйтеся із задоволенням!
- Анастасія З***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Сірий
Чудова сумочка-переноска!
Собачка почувається в ній дуже комфортно й спокійно, адже може бачити все, що відбувається навколо. Переноска зручна як для улюбленця, так і для господаря легко користуватися та комфортно носити. Гарна якість, практичність і чудовий вигляд. Ми дуже задоволені покупкою! Супер, однозначно рекомендую!- Продавець ЗооТорг
Анастасіє, дякуємо за зворотний зв'язок та високу оцінку нашої продукції! Ми дуже раді, що сумочка-переноска виправдала Ваші очікування щодо якості, зручності та дизайну. Користуйтеся із задоволенням! Будемо раді бачити вас серед наших постійних клієнтів
- Світлана Б***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Чорний
класна переноска, коту було видно всю дорогу)
міцна, як не старався — не зміг вибратись- Продавець ЗооТорг
Світлана, дякую Вам величезне за такий фотовідгук та високу оцінку. Ми дуже раді що сумка переноска виправдала Ваші очікування. Нехай обновка служить довго і тішить Вас на кожній прогулянці.
- Олена В***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Сірий
Нереально класна переноска! Дуже сподобалась! Оті пластикові повністю закриті короби, то якесь минуле століття!
Кішці в цій переносці все видно! Є багато отворів для притоку повітря. Все сподобалось! Використали поки два рази, для відвідування ветеринара!
Кішку вдома привчали до сумки, вона вільно заходила, виходила. На фото 4 місячна тварина.- Переваги:
- Легка, красива, прозора, містка
- Недоліки:
- Трохи часу треба щоб зібрати, бо приходить в розібраному вигляді
- Продавець ЗооТорг
Олено, Щиро дякуємо за такий яскравий відгук! Нам неймовірно приємно, що Ви оцінили переваги переноски. Окрема подяка за фото — киця просто чарівна! Користується із задоволенням!
- Семенова к***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Чорний
Дякую продавцеві за чудовий товар і обслуговування
- Переваги:
- Гарна переносна доя кішечки. Аккуратно все зроблено, достатньо велика.
- Недоліки:
- Не виявила
- Продавець ЗооТорг
Крістіно, дякуємо за відгук та теплі слова на адресу нашого магазину! Раді, що переноска Вам сподобалася. Бажаємо Вам легких доріг та затишних мандрівок!
- Людмила В***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Чорний
Пройшла випробування в дорозі 5 годин. Наша киця вела себе тихо, дивилась навколо, це був її другий вихід на вулицю.
- Переваги:
- Легка.
- Продавець ЗооТорг
Людмило, щиро дякуємо, що поділилися досвідом такої тривалої поїздки! Радіємо, що киці було комфортно та цікаво спостерігати за світом, а Вам — зручно в дорозі. Бажаємо Вам нових безпечних мандрівок!
- Леся Б***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Чорний
Переноскою задоволена .
Гарно виглядає, швидко та легко збирається. В мене кошеня . Носила в переносці її до лікарні. Досить зручно і мені і кіцкі.- Продавець ЗооТорг
Леся, дякуємо за покупку та високу оцінку нашого товару! Раді, що модель підійшла Вашому вихованцю.
- Юлія Г***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Чорний
Замовляла для свого котика — перенесення перевершило очікування. Виглядає стильно, міцний і прозорий пластик, коту цікаво спостерігати за всім навколо. Незважаючи на компактний вигляд, усередині достатньо місця. Хороша вентиляція, зручні ручки та якісна фурнітура. Кіт почувається спокійно, а мені зручно переносити. Відмінне співвідношення ціни та якості, рекомендую до покупки!
- Продавець ЗооТорг
Юліє, щиро дякуємо за покупку, високу оцінку та рекомендацію нашого товару! Раді, що переноска підійшла за всіма параметрами. Нехай обновка служить довго і тішить Вас на кожній прогулянці.
- Влада К***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Сірий
Хорошая сумка, вместительная
- Продавець ЗооТорг
Влада, дякуємо за високу оцінку! Раді, що Ви залишилися задоволені. Бажаємо Вашому хвостику тільки комфортних прогулянок.
- Ірина А***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Рожевий
Чехова сумка
Зручна- Переваги:
- Легка
- Продавець ЗооТорг
Ірино, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий милий фотовідгук! Дуже приємно, що наша сумка Вам сподобалася, а для Вашого кошенятка буде зручніше та цікавіше спостерігати під час прогулянок, що відбувається навкруги!
- Маргарита В***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Сірий
Чудова сумка, надёжна, качественна, кицуне дуже сподобалась, даже спати іноді ложится туда. Несті удобно, задоволена і кіца, і хозяйка.
- Переваги:
- Усе бачить скризь! взимку тепло, літом гарно, є чім дихати. Дно міцне.
- Недоліки:
- Не знайшли.
- Продавець ЗооТорг
Маргарита, дякуємо за такий чудовий та щирий відгук! Нам неймовірно приємно, що і Ви, і Ваша кішечка задоволені. Те, що вона навіть спить у сумці — це найвища оцінка якості для нас! Котики точно знають, де затишно. Нехай Ваші спільні прогулянки завжди будуть комфортними та безпечними в будь-яку пору року!
- Евгения С***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Блакитний
Дуже зручна у використанні
Котику подобається )- Продавець ЗооТорг
Євгенія, дякуємо, що знайшли час залишити відгук. Ми дуже цінуємо зворотний зв'язок від наших клієнтів. Нехай покупка приносить радість Вашому улюбленцю
- Лариса Г***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Сірий
Зручна,надійна,все сподобалось
- Переваги:
- Форма,міцність
- Продавець ЗооТорг
Ларисо, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Такий зворотній зв'язок допомагає іншим покупцям переконатися, що товар зручний, якісний та ергономічний!
- Інна Б***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Сірий
Хороша переноска, швидко можно зібрати і розібрати). Кіт вагою 7.3 кг вліз і помістився).
- Продавець ЗооТорг
Інно, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Раді, що наша сумка відповідає Вашим очікуванням, зручна в користуванні і підійшла за розміром для Вашого котика)
- Вікторія М***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Чорний
Супер переноска, легка та стильна ) котику не жарко та є чим дихати.
- Переваги:
- Легка, стильна, функціональна.
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець ЗооТорг
Вікторіє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий змістовний відгук! Дуже раді, що наша сумка так Вам сподобалася, а котику в ній комфортно!
- Олексій Р***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Сірий
Все чудово, гарний матеріал, цілком підійшла для кота.
- Продавець ЗооТорг
Олексій, дякуємо за покупку! Нехай обновка служить довго і тішить Вас на кожній прогулянці.
- Оксана В***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Чорний
Дякую
Все підійшло все топ
Мы луже задоволені
Киця щаслива- Продавець ЗооТорг
Оксана, щиро дякуємо за такий чудовий відгук! Фото Вашого котика, який сидить у переносці — це найкращий комплімент для нас. Бажаємо Вам та Вашій киці лише легких та приємних доріг!
- Ксения П***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Сірий
Шукала переноску, яка б займала мало місця в квартирі! І ця виявилась ідеальною! В складеному стані - мінімум місця займає. В Розкладеному - котику дуже подобається, весь час подорожі в авто сидить в ній, хоча даерцята йому відчиняємо) За рахунок того, що прозора - йому все видно довкруги, і він спокініше переносить подорожі)
Покупкою задоволена повністю)- Переваги:
- прозора, компактна
- Недоліки:
- не виявила
- Продавець ЗооТорг
Ксенія, дуже дякуємо за ваш відгук! Нам безмежно приємно, що переноска стала ідеальним рішенням для Вас. Дякуємо за довіру та бажаємо чудових спільних мандрівок!
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Сірий
Чудова переноска
- Продавець ЗооТорг
Тетяна, дуже дякуємо Вам, що знайшли можливість поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!
- Дмитрий М***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розміри (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Колір: Сірий
Переноска реально хорошая и удобная ..лёгкая и при этом крепкая..реально классная вещь .у кого маленькие собаки или кошки то это именно то что надо.
- Переваги:
- Лёгкая.удобно носить .
- Продавець ЗооТорг
Дмитро, дуже раді, що переноска підійшла за всіма параметрами і порадувала своєю зручністю. Користуйтеся із задоволенням!