Відгуки покупців про Дитяче караоке з 2-ма мікрофонами K12 Bluetooth колонка з RGB підсвічуванням Блакитний (509)

Оцінка користувачів 3.5/5
  • Відгуки про товар продавця KUNDO
  • Оксана Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: KUNDO

Колонка не працює, постійно вимикається і не заряджається. Магазин відстой!!!!!!!!!!!!!!

Переваги:
    Не рекомендую магазин
    Недоліки:
    Продає товари,які не працюють
    • Продавець  KUNDO

Оксано, дякуємо за Ваш відгук!
      Нам щиро шкода, що ви отримали колонку з несправністю — це, безумовно, не той досвід, який мають отримувати наші покупці. Ми обов’язково допоможемо вирішити ситуацію.
      Будь ласка, напишіть нам у повідомлення продавцю — організуємо заміну товару або повернення коштів за Вашим вибором. Також підкажіть, будь ласка, чи заряджається колонка від іншого кабелю/блоку живлення — ця інформація допоможе нам швидше провести діагностику.
      Ми на зв’язку та зробимо все, щоб виправити Вашу ситуацію!

• МИКОЛА В***

Без зауважень. Раджу.

• Світлана М***
    Відгук від покупця. Продавець: Feeling. Колір: Pink

Дитина в захваті. Світиться яскраво, мікрофони нормальні.

• Даниил К***
    Відгук від покупця. Продавець: Feeling. Колір: Pink

дуже класне караоке, дитина задоволена:)
    Для своєї ціни топ

Переваги:
    Крута, дитині подобається
    Недоліки:
    Дешевий пластик, є невеликий люфт
  • Анна Я***
    Відгук від покупця. Продавець: JAST-TIM

Купували дитині на 3 роки! Все працює! Якість відповідає вартості, але для дитини більшого не потрібно!В принципі товаром задоволена

Переваги:
    Підзаряжається як телефон
  • Олександра Д***
    Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet. Колір: Pink

Товар пришел в полностью разорванной коробке!
    т.к.забирали в почтомате не было возможности посмотреть,внутри все распаковано,ничего не работало.Отправили обратно,деньги до сих пор не вернули

• Кіра С***
    Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You. Колір: Pink

Дуже класний набор. Моя дитина була в захваті. Колонка одночасно підключається до телефону та до мікрофону. Можна одночасно вкючати музику та співати.

Переваги:
    Одночасне підключення до телефону і до мікрофонів обох. Заряд довго триває.
    Недоліки:
    Один раз зарядили і більше не заряджається, при тому що дитина її жодного разу не впустила і не кинула. Більше не працює шкода викинутих грошей. Зарядний провод поставлений юсб а зарядка тайп-с.
  • Максим С***
    Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You. Колір: Pink

Посилка прийшла з розірваною коробкою,різнокольорова підсвітка в колонці не працює.

• Валерія В***
    Відгук від покупця. Продавець: Benefito. Колір: Beige

за свою стоимость топчик

Переваги:
    микрофоны меняют голос, неплохой звук
  • Олег П***
    Відгук від покупця. Продавець: JAST-TIM

Забрав колонку сьогодні з пошти
    Колонка працює
    Але не працює жоден мікрофон
    Немає індикації про заряд
    І не реагує на включення
    Підключитись теж не вдається

• Продавець  JAST-TIM

Доброго дня, дякуємо за ваш відгук, візьмемо до уваги ваше зауваження. Оглянемо даний товар ще раз на складі

• Тетяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You. Колір: Pink

Вчора подарували дитині на день народження, почала шуміти, а тепер остаточно звук пропав, колонка не працює,дитина засмучена.

Недоліки:
    Працювала всього 1годину
  • Кіра С***
    Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You. Колір: Pink

Класний варіант для дітей, але є мінуси. Ми замовили два таких наборив обох наборах кабель лежить юсб в той час коли мікрофони та колонка заряджаються тайп-с. Колонка швидко розряжається але і швидко підключається до блютуз. Є мінуси та плюси.

Переваги:
    Швидке підключення, дітям подобається.
    Недоліки:
    Швидко розряджається, кабель для заряджання не той.
  • Михайло Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ГрупОн

Дитина в захваті, співала майже весь вечір. Світиться яскраво, мікрофони нормальні, звук для дитячого караоке ок.

• Юлія В***

Доброго дня!
    Можете скинути відео для налаштування

• Алина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: LuxFit

Колонка наче добре працює. Але мікрофони жахливі,дуже тихі.

• Анастасия С***
    Відгук від покупця. Продавець: LuxFit

Не смотря на то, что искупалась в текиле работает отлично, подключается к телефону, меняет голос. Пели 2 ночи подряд до 6 утра. Советую!

Переваги:
    компактная
    • Продавець  LuxFit

Доброго дня , Анастасія ! Дякуємо , що поділилися з кліентами своїм відгуком ! Нам приємно , що Ви залишилися довольними покупкою в нашому магазині !

• Олександр М***
    Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You. Колір: Pink

дуже дуже довольна, дуже крута колонка. дуже класні мікрофони, красиві, зручні можна брати з собою. можна дома співати насолоджуватись

• Анна Х***
    Відгук від покупця. Продавець: LuxFit

купувала для себе( дорослої) , а не для дитини , чудовий набір, дуже якісний, за такі гроші неймовірно, я в захваті

• Продавець  LuxFit

Дякуємо за відгук.Звертайтесь будь ласка

• Іван І***

Хлам
    Брак
    До цього замовлення, інші сайти відмовили відправляти, сказали брак
    А от це невдячне ( знають 100 відсотків про якість ) відправили!

• Віра М***
    Відгук від покупця. Продавець: LuxFit

Набір виглядає гарно, пластик приємний на дотик, звук норм, але в перший же день поламалася зарядка до мікрофона.. Просто переламався металевий штекер зарядки в мікрофоні. Якщо є можливість переслати зарядний дріт, були би вдячні.

• Баранівська С***
    Відгук від покупця. Продавець: EURO_SALUT. Колір: Beige

В описі вказаний беж колір, а прийшов рожевий
    Колонка наче норм, а мікрофони жахливі по звучанню і матеріал дешевий пластик
    Сподіваюсь переживе хоч тиждень

• ЗОЯ Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Kit House. Колір: Blue

Набір прийшов в коробці пом'ятій, місцями розірваній.Коробка виглядає дуже потріпаною, наче їй 100 років

Недоліки:
    Коробка порвана, пом'ята
    • Продавець  Kit House

Доброго дня. На жаль, при перевезенні товарів можуть виникати такі випадки. Ми робимо все можливе для кращого пакування замовлення. Рекомендуємо при наступних замовленнях перевіряти товар на пошкодження при отриманні. Нам дуже прикро за цей випадок, приносимо вибачення

• Сильвия Т***

Дуже класна колонка.

• Продавець  LuxFit

Добрий день.Дякуємо за відгук.Звертайтесь будь ласка

• Анна П***
    Відгук від покупця. Продавець: LuxFit

Спасибо большое, очень хорошая колонка , все работает и отличное звучание !!

• Продавець  LuxFit

Анна , Ми дуже раді читати Ваш відгук і нам неймовірно приємні Ваші теплі слова. З великим нетерпінням чекаємо на нову покупку )

• Анна П***

Пришла колонка с микрофонами
    Два микрофона не работают , не советую !!!!!

Недоліки:
    Не рабочие микрофоны
    • Продавець  LuxFit

Доброго вечора!! Анна ,можливо заводський брак,чекаємо відео на вайбер і буде заміна мікрофонів

• Марина М***
    Відгук від покупця. Продавець: LuxFit

Дуже прикольна річ, для дитини точно сподобається, бо дорослих також зацікавила Швидко оформили та відправили, приємний продавець.

• Продавець  LuxFit

Марина , Ми дуже раді читати Ваш відгук і нам неймовірно приємні Ваші теплі слова. З великим нетерпінням чекаємо на нову покупку )

• АлИна П***
    Відгук від покупця. Продавець: P-s Pro