- Вадим Б***Відгук від покупця. Продавець: Jupiter
Норм компресор за свої гроші. Коробка була пом’ята і видно що відкривалась, як і в інших відгуках. Сам працює добре, для чистки ПК вистачає. При роботі гріється, але якщо довго не дути, не критично.
- Переваги:
- Швидкість. Ціна.
- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: Jupiter
Виконує свої задачі, як і має - видуває весь пил, як треба. Придбанням задоволені.
- Переваги:
- Очікування виправдав.
- Денис М***Відгук від покупця. Продавець: Jupiter
Потужний компресор. На свою ціну відпрацьовує на 150%. На багато потужніший за бездротові аналоги. Рекомендую!
- Наталія О***Відгук від покупця. Продавець: Jupiter
Чудовий компресор. Видуває все відмінно. Посилка швидко була доставлна.
Єдиний недолік, посилка приїхала з пошкодження коробки компресора- Переваги:
- Є регулювання потужності.Дуже добре висуває пил з техніки
- Недоліки:
- Пошкоджена коробка компресора
- Продавець Jupiter
Шановна Наталіє, перепрошуємо за стан заводської коробки.
Як компенсацію за незручності ми зафіксували Ваше замовлення та, у вигляді невеликого бонусу, автоматично подовжили гарантію ще на 2 місяці.
Дякуємо за Ваш відгук.
З Новим роком!
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Jupiter
Товар нормальний, працює. Але стан заводської коробки (не поштової) просто треш. Вся пом'ята та розідрана, явно була відкрита сто разів. Довелось її з всіх сторін скотчем обклеїти щоб хоч зберігати в ній, бо розвалюється.
- Переваги:
- Працює як треба
- Недоліки:
- Пакування у житловому стані
- Продавець Jupiter
Шановна Ірино,
перепрошуємо за стан заводської коробки.
Сам товар новий і перед відправкою був повністю нами перевірений.
Як компенсацію за незручності ми зафіксували Ваше замовлення та, як невеликий бонус, автоматично подовжили гарантію ще на +2 місяці.
Дякуємо за відгук.
Щасливого Різдва!
- Даниил М***Відгук від покупця. Продавець: Jupiter
Найкращий варіант у своїй категорії за ці гроші, якість відповідає ціні: не погана, але й не ідеальна, у порівнянні з акумуляторними — це більш розумний і вигідний варіант, оскільки працює від розетки й не потрібно боятися зносу акумулятора, тож рекомендую до покупки.
- Переваги:
- Якість, потужність, кількість насадок
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: Jupiter
Не купляйте на акумоляторі , рекомендую до покупки цей товар.
- Переваги:
- 2 режими роботи, добре вичищає PC
- Вадим С***Відгук від покупця. Продавець: Jupiter
Дме потужно!
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Jupiter
Давно хотів купити на заміну балончику зі стисненим повітрям. Я не розчарувався у своїй покупці. Вона виправдала мої очікування. Я задоволений.
- Переваги:
- Чудова річь для видалення пилу у ПК. Потужний повітряний потік. Довжина шнура 3м. Є змінні насадки для різних функцій.
- Василь Т***Відгук від покупця. Продавець: Jupiter
Дякую за товар )!
Шановний Василю!
Дякуємо за Вашу покупку та довіру - нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені.
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Jupiter
Ідеальна річ замість балончиків зі стисненим повітрям.
- Переваги:
- На мінімальній швидкості повітря видуває так, що аж кнопки натискаються на клавіатурі))
- Недоліки:
- Чим більше працює, тим більш гаряче повітря видуває, але то не критично
- Продавець Jupiter
Шановний Андрію!
Щиро дякуємо за довіру та покупку — дуже приємно, що Вам усе сподобалося.