- Виктория Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Дуже прекрасна коробка!
- олена к***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Чудовий контейнер,беру вже третій такий,задоволена
- Переваги:
- Швидка доставка,ціна
- Сюркало Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Все супер.
- Кристина Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Товар не соответствует снимку, - ящики не бежевые, а чёрные. Покупала в комплект к таким же ящикам бежевого цвета, получив эти и я и ребёнок расстроились. Очень жаль за эту неточность.
- Переваги:
- Стоимость
- Недоліки:
- Несоответствие с фото, хрупкость.
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Контейнер пришел целый, упакован в пузырчатую плёнку, имеется неприятный запах пластмассы, надеюсь за пару дней выветрится.
- Переваги:
- Быстрая доставка, целый
- Недоліки:
- Сильный запах пластика
- Антонина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Контейнер имеет неприятный запах пластика, который уже две недели не выветривается(
- Переваги:
- Цвет
- Недоліки:
- Неприятный запах!
- Марина
Скажите, пожалуйста, запах все-таки выветрился? Через какое время?
- Антонина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Контейнер имеет неприятный запах пластика, который ни как не выветривается, уже больше недели.
- Переваги:
- Цвет
- Недоліки:
- Неприятный запах!
- Вадим М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Контейнер на вигляд непоганий. Колір універсальний. Матеріал має неприємний запах, який не виводиться ні гарячою водою, ні іншим запаховинишувачем. Не рекомендую, якщо контейнер потрібен зразу після покупки. Думаю тиждень або краще два, на балконі має вивітрити цей неприємний сморід. Якщо ні, то піде в гараж під інструмент=(
- Переваги:
- Ціна. Будова кришки. Універсальний колір.
- Недоліки:
- Від запаху пластика вже третій день не можемо позбавитись.
- Марина
Скажите, пожалуйста, запах все-таки выветрился? Через какое время?
- Олександр Д***
у меня за 2 месяца не выветрился, попробую еще с белизной и содой на ночь оставить
- Вадим М***
Запах пройшов, але довго тримався. Нічого з миючих не допомогло. Тільки час.
- НаталяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Прочитала відгуки і засумнівалася, чи варто купувати. Але все ж замовила і не шкодую. Гарний ящик для дитячих іграшок, акуратний, якісний малюнок тепер всі іграшки в одному місці, а не по всіх квартирі. Міцний (дитина 10 міс стрибала на ньому). Замовлю ще такі інших розмірів.
- Переваги:
- Ціна, якість, доставка
- Ирина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Заказывала такие же коробки, но меньшего размера. Удобные для хранения детских игрушек.
- Переваги:
- Лёгкие, большие.
- Недоліки:
- Пока не выявлено.
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Красивая коробка для игрушек в детскую, да еще и с крышкой. Дочка осталась довольна
- Переваги:
- Качество, дизайн
- Леся Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Спасибо за оперативную работу и доставку.
- Переваги:
- Вместительный, легкий. Ребенок очень доволен.
- Наталія І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Оцінити не вдалося. Оплачена посилка зникла в міст-експрес. Кур'єр приїхав, довго шукав, сказав нема... будуть шукати, та чи знайдуть?
- Соня
нашли?
- Наталія І***
Після залишеного відгуку відразу знайшлася) хороші контейнери, по якості схожі на контейнери з оригінального лего
- Татьяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Тонковатый - крышку немного "ведёт" , но за свои деньги вполне приличный вариант. Один минус - запах пластика. Покупали в середине ноября, сейчас - середина апреля.. и при открытии чувствуется достаточно резкий запах пластика. Возможно, редко им пользуемся и за пол года так и не успел "выветриться".
- Переваги:
- Нормальный контейнер за свои деньги
- Недоліки:
- Стойкий запах пластика
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Гарна,вмістима коробка,якість хороша.Ми задоволені)))
- ТамараВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Контейнер очень красивый,качественный.
Благодарим Розетку за качественный товар и доставку на дом. Удачи вам.- Переваги:
- Качественный. Быстрая доставка.
- Недоліки:
- Нет.
- Альона В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Очень симпатичные.
- Переваги:
- Хорошая цена. Подошли в детскую.
- Недоліки:
- Крышка гнется.
- ТамараВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Красивые,вместительные,качественные.
- Переваги:
- Качественные.
- ТамараВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Контейнеры очень хорошие,качественные. Купили,но несмогли вчера 7.02.21г. Забрать на Розетке третий... нам его не выдали ...продавец сказал, что его не видит в заказе... хотим получить... но нам его не отдают.
Два мы забрали... А третий по ошибке продавца отмечен,как выдан. Дочка выкупила с этого заказа две корзинки по 55грн.,а большой не забрала... ей сказали,что можем забрать позже... но увы... нам его вчера не отдали... Помогите выкупить последний контейнер...
Не выдали... по ошибке продавца. Кто-то Отметил вместо резерва... заказ выдан. Просьба продать по цене 119грн.надеюсь на ваше понимание. Заранее благодарна. Перезвоните пожалуйста завтра. Сообщите могу я его забрать или нет. Контейнер на Розетке есть в наличии. Благодарим за вашу работу. Хороших вам покупателей.- Переваги:
- Красивый,качественный.
- Недоліки:
Эксперт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось.
- Оля Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Супер контейнер для іграшок
- Переваги:
- Удобні для дитини легко відкриваються і дуже вмістимі для різного віку в мене 10р8р 7 місяців і діти старші задоволені , гарний малюнок
- Елена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Соответствует описанию. Вместительные. Симпатичные.
- Инна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Контейнеры чудесные, без каких-либо дефектов. Очень довольна покупкой.
- Mariana S***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Товар непоганий! Такий контейнер спеціально замовляли для канцтоварів різних для дитини.
Але! Розетка дедалі більше мене розчаровує( То мені відповідають на попередній зламаний товар вже третій!!! місяць! Ніяк не можуть вирішити звичайної проблеми з поверненням або компенсацією, то тепер прислали поломаний контейнер! Відкривала я в присутності кур’єра Нової пошти і уламків не було, що свідчить про те, що даний контейнер мені УЖЕ відправили тріснутим! (Попередня проблема схожа була).
Виходить, що марно викинені 200грн.!в даному випадку, а у попередньому 1700! Це шок!!!! Як де ж зіпсувся у вас сервіс по роботі з клієнтами! І при тому, що телефонуєш вам тепер постійно за власний рахунок! Жах! Вирішення проблем із вашої сторони 0!
Мабуть, потрібно звертатись у соцмережі, до друзів-блогерів, нехай зроблять вам «хорошу рекламу»! Таких як я точно немало і відгукнуться!!!! Я впевнена.- Переваги:
- Швидкість та зручність оформлення замовлень
- Недоліки:
- Сервіс розетки ‚0‘!
Эксперт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось.
- Корнус О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
хороший короб, качественный пластик, милый рисунок, запаха нет.
довольно вместительный и для детской отлично! - Гусак С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Брали для зберігання іграшок. Хороша , велика коробка.
- Переваги:
- велика коробка, гарний дизайн
- Юлия М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Прекрасный контейнер для хранения. Выполнен качественно, приятная расцветка и хороший объем. Туда поместится много нужных вещей. Купила для ребенка, чтобы начать приучать к порядку. Спасибо Розетке за оперативную доставку и качественный товар.
- Переваги:
- Милый дизайн, качество на высоте
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Большая красивая коробка. Для 37 годиков тоже подойдёт. :)
- Надія Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Хороший, гарний, для дитячої кімнати саме те, що потрібно!!!
- Переваги:
- Ціна.
- Недоліки:
- Поки що немає.
- Сигеева Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
В ЖИЗНИ НАМНОГО ЛУЧШЕ, ЧЕМ НА ФОТО
- Переваги:
- Отличный короб, вместительный.
- Карина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Отличный контейнер для хранения игрушек
Благодаря ему в доме всегда порядок, мама счастлива и ребёнку очень нравится детский дизайн !
Спасибо большое!- Недоліки:
- Татьяна
Подскажите пожалуйста, а что у Вас за стеллажи?
- ЮліяПродавець: Rozetka. Колір: Сірий
Контейнер сам по собі непоганий, якби не запах пластику, який, як пишуть у відгуках, не скоро вивітриться. Крім цього, кришки у контейнерів явно браковані - перекошені, нерівні. Брала 2 контейнери різного об'єму. Недоліки однакові у обох. Відмовилася отримувати у пункті видачі.
- Недоліки:
- Зараз пластмаси, браковані кришки.
- AnnaПродавець: Rozetka. Колір: Сірий
Товар так и не получила пока, я уже молчу про длительную обработку заказа, но ещё обман оказался в акции «Доставка заказа бесплатно». и так: заказала на розетке товаров больше чем на 2 тыс, но они или с разных складов, или не розетка, а торговая площадка. Итого: плати за каждую доставку сам! Что за обман?
Эксперт RozetkaДобрый день, Анна! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.
- Михаил М***Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Отличный короб для мелких игрушек в детскую. Качественный и плотный пластик.
- Переваги:
- Дизайн