Відгуки покупців про Настільна Гра в кальмара кістки Гонгі з популярного серіалу Squid Game Традиційна корейська настолка 5 кубиків Gonggi для гри в компанії від 2х і більше гравців дорослих та дітей
- Вікторія Ц***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen
Пока разочарована внешним видом этой игры. Брала на подарок. Ожидала хоть какую-то мало-мальски приличную коробку с описанием и правилами игры, примерно такую, как на странице с товаром. В итоге получила прозрачный пластиковый бокс с кубиками. Никакого намека на праздник.
- Переваги:
- Пока не вижу. Надеюсь, подарок-сюрприз понравится
- Недоліки:
- Внешний вид упаковки, не подарочный вариант
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Вікторія! Розуміємо ваше розчарування — дякуємо, що поділилися враженням. Нам щиро прикро, що зовнішній вигляд товару не відповідав вашим очікуванням, особливо зважаючи на те, що гра купувалася на подарунок. Ми візьмемо ваш відгук до уваги та використаємо його для покращення сервісу.
- Христина Д***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen
Класна цікава гра для компанії. Дякую за швидку доставку!
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Христина! Щиро вдячні за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!
- Єлизавета Б***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen
Дуже прикольна гра. На вихідних грали з друзями, отримали велике задоволення! Рекомендуємо!
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Єлизавета! Дякуємо за відгук та рекомендації. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Валентин О***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen
Цікава прикольна гра
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Валентин! Щиро вдячні Вам за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!