ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Відгуки покупців про Акумулятор для геймпада Microsoft Xbox Series Play and Charge Kit (SXW-00002)

Є в наявності

4.2/5
Оцінка користувачів 4.2/5
  • Відгуки про товар продавця DMS
  • Ярослав80
    Відгук від покупця. Продавець: DMS. Колір: Чорний

Работает отлично, заряжается быстро. Спасибо

Переваги:
    Аккумулятор сел как родной в геймпад
    Недоліки:
    Не нашел
    • Продавець  DMS

Щиро вдячні Вам за позитивний відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені нашим товаром і сервісом. Чекаємо на нові звернення!

• Никита О***
    Відгук від покупця. Продавець: Mr. Doni. Колір: Чорний

Ну буду честен максимум до которого я его садил это 40% а так держит крайне долго

Переваги:
    Долго держит быстрая доставка
    Недоліки:
    Их нету пока что но если будут я скажу
  • Вікторія

Користуємося 2 роки, все працює як заявлено

Переваги:
    Все працює
    Недоліки:
    Не знайдено
  • Тарас Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Sound for Life. Колір: Чорний

Батарея вмерла за пів року користування

Переваги:
    Сіла як як рідна
    Недоліки:
    Вмерла через 6 місяців користування
  • Роман Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: toGame

Десь за 2-3 місяці перестав заряджатись і працювати взагалі, плюнув та користуюсь через дріт. Не знаю, чи це проблема саме цього акумулятора, чи взагалі це проблема усіх акумуляторів

Переваги:
    Працює
    Недоліки:
    Працюваоло недовго
    • Роман Ф***

Хочу також додати, що скоріше за все це брак бо взяв у іншому місці і там навіть один заряд тримається троє довше ніж тут був з самого початку

• Богдан Г***
    Відгук від покупця. Продавець: THANOS. Колір: Чорний

Норм.

Переваги:
    Аккумулятор, удобно
    Недоліки:
    Нету:)
  • Виталий К***
    Відгук від покупця. Продавець: KucLTD. Колір: Чорний

Чудові,оригінальні акб від microsoft!
    Ідеально підігнано під відсік акб у геймпаді(навідмінну від аналогів)
    Повний заряд біля 4 годин,на скільки вистачає ще не вдалось затестити,але за 4 години гри,ділення акб у відображенні не змінилось
    Наврядчи це заявленні 30годин,але дуже не погано.
    Товар дуже сподобався,купив 2 акб(задоволений повністью)

Переваги:
    Оригінал!Присутня гарантія
  • Олексій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Mr. Doni. Колір: Чорний

Все працює, на дотик якісне. Довгий кабель. Тримає довго.

Переваги:
    Аккум тримає довго. Довгий кабель.
  • Ярослав
    Відгук від покупця. Продавець: Sound for Life. Колір: Чорний

Товар прийшов дуже швидко, батарея сіла в геймпад як рідненька. Ще вона була заряджена рванув одразу в бій. Ну боти бережіться тепер гра без батарейок. На самому ділі це орігінал батарея від Microsoft

Переваги:
    Швидка доставка, гарна упаковка, дуже довгий провід usb
    Недоліки:
    Не знайшов
    • Продавець  Sound for Life

Дякуємо за ваш відгук!

• Денис Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Mr. Doni. Колір: Чорний

Все чудово, все працює, тримає чудово. В комплекті був дуже довгий кабель тайп сі, за це респект.

Переваги:
    Все працює, дуже довгий кабель тайп сі
  • Андрій П***
    Відгук від покупця. Продавець: RM Store. Колір: Чорний

Дуже хороша річ, є і кабель довгий. Забув про батарейки зовсім.

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    За рік експлуатації не знайшов.
  • Тарас С***
    Відгук від покупця. Продавець: GoodForYou. Колір: Чорний

Акуму вже 4 роки, досі працює ) звичайно термін життя зменшився можливо в двічі , але це 4 роки

• Антон

Втратила ~85% ємності через 14 місяців

Переваги:
    Добре працювала 1 рік
    Недоліки:
    Очікував що буде працювати 2 роки
  • Денис М***
    Відгук від покупця. Продавець: GoodForYou. Колір: Чорний

Была проблема с тем что аккумулятор не заряжался, но как оказалось проблема была не в нем а в самом гейпаде, благодарю за терпение и отзывчивость продавца.

Переваги:
    Рабочий аккум, хороший сервис
  • Євгеній С***

Все чудово

Відгук від покупця. Продавець: RM Store. Колір: Чорний

В кінці грудня купив. Працював і заряджався як треба, але несподівано перестав заряджатися. Не пропрацював навіть 7 місяців, хоча грав не дуже багато.

Переваги:
    Доки працював - все було ок.
    Недоліки:
    Перестав заряджатися.
    • Вячеслав

Коротше, дякуючи Іллі Вовченко, почитав реддіт, розрядив геймпад, годину потім ще затискав кнопку включення до тих пір доки навіть світлодіод перестав світитися і о диво - він почав потім заряджатися і зарядився повністю. Наче поки працює.
      Також прочитав що це доволі розповсюджена проблема саме у цих акумуляторах від майків, тож претензії до майків, а не до продавця. У продавця брав сам Xbox, фірмові навушники до нього, додатковий геймпад і батарею в геймпад. Відправляють завжди миттєво

• Максим П***

Спустя 2 месяца, перестал заряжаться

Переваги:
    Оригинал
    Недоліки:
    80% что вам попадется партия с браком
  • Ілля В***
    Відгук від покупця. Продавець: RM Store. Колір: Чорний

Доволі зручна штука, але не сильно допомагає.
    Так як дуже активно користуюсь геймпадом (перегляд ютубу, серіалів/фільмів ввечері і гра по кілька годин на вихідних) то заряду вистачає надовго ~тиждень.
    З іншої сторони зарядка до повного займає доволі багато часу. Часто беру інший геймпад на батарейках, бо лінь сидіти на проводі.
    Через 4 місяці використання перестав заряджатись взагалі. Повезло що відразу знайшов пост на реддіті який порадив розрядити до повного нуля (так що навіть Х не буде блимати) і поставити на зарядку знову. Це пофіксило проблему.

Переваги:
    Економія на батарейках
    Недоліки:
    Довгий час зарядки, довелось звертатись до гайдів в інтернеті щоб пофіксити його через 4 місяці роботи
    • Вячеслав

Дякую тобі, зробив так само і почав нарешті заряджатися!

• Олександр Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: GoodForYou. Колір: Чорний

Саме те, що шукав на заміну звичайним батарейкам.

Переваги:
    Швидко заряджається
    Недоліки:
    Не виявив.
  • Игорь Я***
    Відгук від покупця. Продавець: toGame

Судя по отзывам у этого продавца много брака, советую покупать у других продавцов

Переваги:
    Хорошая вещь, но я считаю что в 2023 году в гейпадах за такие деньги должна быть встроенная
    Недоліки:
    сдохла спустя год использования, не заряжается на 30% заряда
  • Олександр З***

Все чудово робить

Переваги:
    На довго вистачає заряду , кабель 3 метри

Дякуємо за відгук)

• Володимир Р***
    Відгук від покупця. Продавець: RM Store. Колір: Чорний

Дуже зручно якщо ви як я не полюбляєте батарейки, тримає заряд дуже добре, брав у комплекті із геймпадом та адаптером.

• Всеслав С***
    Відгук від покупця. Продавець: toGame

Купив до геймпада, адже міняти батарейки/акуми замість просто зарядки - не дуже зручна затія, особливо якщо розряд стався під час гри.
    Плюси - дійсно легше жити, зарядка без витягування акумулятора з геймпада.
    Мінуси - місткість більш ніж вдвічі менша ніж у двух АА акумуляторів. За це мінус зірочка виробнику (microsoft).
    Окреме питання - в принципі це має бути ВБУДОВАНИМ в геймпад. Це зекономило би місце під батарейки, і дозволило би помістити в девайс акумулятор значно більшої місткості, хай навіть і пропрієтарний.
    Продавцю toGame окрема подяка - задовільна ціна, швидкий сервіс. Дякую велике!

Переваги:
    Полегшує життя геймпада.
    Недоліки:
    Мала місткість.
  • Денис Г***

Поки все добре

• Антон К***
    Відгук від покупця. Продавець: RM Store. Колір: Чорний

Взяв 2 роки тому. Досі працює добре. Заряджати можна будь-яким type-c кабелем. Зараз буду брати ще один (для нового контролера), тому вирішив залишити відгук

Переваги:
    Довговічність, зручність
    Недоліки:
    Не заряджається через повітря
    • Продавець  RM Store

Дякуємо за відгук

• Фаіна
    Відгук від покупця. Продавець: RM Store. Колір: Чорний

аккумулятор пришел рабочий, быстро, не знаю как на xbox но в win10 заряд аккумулятора отображается, по поводу качества и долгожительства самой батареи ничего сказать пока не могу.

Переваги:
    отображается заряд, работает
    Недоліки:
    не обнаружено
    • Продавець  RM Store

Дякуємо за відгук

• Ілля К***
    Відгук від покупця. Продавець: RM Store. Колір: Чорний

Загалом задоволений,особливо хочу подякувати менеджеру магазину ,який допоміг мені топографічному кретину зоріентуватись з правильним поштоматом,магазин рекомендую,замовив також Xbox blutooth адаптер б/в,але працює гарно і вийшло дешевше від нового

Переваги:
    Краще ніж кабель чи батарейки
  • Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: RM Store. Колір: Чорний

Вигідніше придбати звичайні AA акумулятори, особливо якщо у вас декілька контролерів або вже є зарядний пристрій, але цей акумулятор зручно використовувати (не потрібно діставати з контролера для підзарядки), тож на цей товар завжди знайдеться покупець

Переваги:
    Довгий кабель у комплекті, відображення проценту заряду в ОС
  • Алексей Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: toGame

Хорошая штука которая должна быть по сути изначально в комплекте с геймпадом. Без нее использовать геймпад это бред, разве что по проводу всегда сидеть.

Переваги:
    норм держит, норм заряжается
    Недоліки:
    дороговатый акс к аксу) в итоге получается геймпад стоил около 5000 грн.
  • Юрий Б***
    Відгук від покупця. Продавець: RM Store. Колір: Чорний

Користуюсь на ПК за Win 10. ОС показує рівень заряду (з батарейками не показувало). В комплекті кабель для заряджання (в цей час можна використовувати, як провідний). На фото комплектація і геймпад, де використовую.

Переваги:
    Відповідає заявленим характеритикам. Зручніше ніж батарейки.
  • Богдан
    Відгук від покупця. Продавець: toGame

Перестав працювати через два місяці використання. Зв‘язався з продавцем, відправив їм свій акумулятор для ремонту або заміни і довелося чекати майже 2 місяці поки його замінять на інший. Жахливий сервіс магазину

Недоліки:
    Сервіс магазину
  • Владислав Х***

Проблему вирішено

Пишу свой второй отзыв. Не долго песенка играла. Брал товар 15 августа. На дворе 26.10.22. Батарея сдохла. Не заряжается. Теперь приходится играть только с проводом. Подключил провод, а заряда нет. Просьба продавца связаться со мной на замену бракованного аккумулятора. На фотке видно, что заряд не идет, а просто отображается, что подключен кабель.

Переваги:
    Удобство. Такая батарея должна идти в комплекте с каждым геймпадом.
    Недоліки:
    Сдохла спустя 3 месяца. Нет заряда.
  • Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: GoodForYou. Колір: Чорний

Купував два акумулятори до геймпадів, грав не те щоб багато, часом більше, часом менше, бувало перерви в місяць чи місяці навіть, можливо через це протримались рік
    Але десь буквально синхронно перестали обидва заряджатись, все як в інших відгуках, не заряджаються. Послужили нормально, але за такі гроші розраховуєш на довшу тривалість роботи, очевидно з зменшенням об'єму батареї але не в 0

Переваги:
    Зручна річ, хороший форм фактор
    Недоліки:
    Живуть тільки в районі року в кращому випадку
  • Валентин С***
    Відгук від покупця. Продавець: toGame

Оригінальна батарея , заряджається доволі швидко , вистачає на довго. Можна заряджати від USB порту на консолі й грати одночасно.

Переваги:
    Кабель у комплекті
    Недоліки:
    Не знайшов
  • Владислав Х***
    Відгук від покупця. Продавець: toGame

Шикарная вещь. Получил на следующий день, после заказа. Живет очень долго. Мне все ещё не удалось разрядить его в ноль. Единственное, что странно, нет индикатора на моей консоли, когда зарядка уже закончена. То есть он показывает, что заряжается постоянно, даже спустя 4 часа зарядки. Поэтому я интуитивно его снимаю с зарядки.

Переваги:
    Живет очень долго. Играю по несколько часов в день и на могу разрядить в ноль.
    Недоліки:
    Эта штука должна идти в комплекте с геймпадом, а не отдельно. Жадный Майкрософт.
  • Герман Г***
    Відгук від покупця. Продавець: RM Store. Колір: Чорний

Отличный аккумулятор, долго держит заряд. По цене получается как нормальные аккумуляторы АА зарядное к ним, но так просто удобнее.

• Продавець  RM Store

Дякуємо за відгук! Ми раді, що Ви задоволені покупкою. Кожний клієнтський досвід має велике значення для нас. З нетерпінням чекаємо на Ваші наступні замовлення. Гарного дня!