- МаріВідгук від покупця. Продавець: Darki
Пишу оновлений відгук. Я вперше зустрічаю настільки відповідального та совісного продавця: зі мною оперативно зв’язалися після повідомлення про проблему і надіслали новий шнурок. Отримавши та оглянувши його, можу сказати — у попередньому все таки був брак. Новий екземпляр має надійне кріплення і повністю відповідає очікуванням. Щиро дякую за порядність і швидку реакцію!
- Переваги:
- Відповідальний продавець.
- Недоліки:
- Немає.
- Вероніка Ш***
Ты же в курсе что ты вообще не на ту сторону дуг надела это
- Василь С***Відгук від покупця. Продавець: Darki
На роботі знадобився саме такий якийсь шнурок. Тому що без окулярів не бачу те, що пишеться на моніторі верстату. А з окулярами не бачу все інше, тому що в мене далекозоркість. Тому дуже рідко потрібні окуляри, весь решта час - краще без них. З таким шнурком одягаю окуляри, коли треба щось побачити на моніторі, а коли не треба - вони просто висять на шнурку. Купив два шнурки, цей і з трішки іншим фіксатором. Цей підійшов ідеально, а той з трішки іншим фіксатором виявився як приший кобилі хвіст - з ним не закривається футляр. Але сам винен, міг би трішки подумати свєю башкою (фейспалм). Власне на такий випадок і купував два різні шнурки з різними фіксаторами на всяк випадок - якщо якийсь підійде, а якийсь ні :)
Відповідність вказаним розмірам
Відповідає
- Продавець Darki
Добрий день, Василь! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою.
Будемо раді бачити Вас знову — гарного Вам дня і лише вдалих покупок!
- Оксана Ч***Відгук від покупця. Продавець: Darki
Зручний
Дякуємо вам за відгук
Раді, що шнурок виявився зручним у використанні!
- Дмитро П***Відгук від покупця. Продавець: Darki
Замовляю вже в друге перший раз протрималося близько року) як для мене це поки найкращий шнурок серед всіх що купував
- Переваги:
- Рік минулий протримався при використанні кожен день!!!
- Вероніка Ш***Відгук від покупця. Продавець: Darki
Замовляла для свекрухи, дуже якісний товар, була доставка на розетку, хороша ціна, прекрасний матеріал
- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- Не має
- Вікторія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Darki
Гарна якість! Виглядає суперово!
- Переваги:
- Якісний матеріал
Відповідність вказаним розмірам
Відповідає
- Максим Ш***Відгук від покупця. Продавець: Darki
Зручний і міцний шнурок для окулярів!
Матеріал якісний, добре тримає форму, нічого не тягнеться і не рветься. Окуляри на шиї сидять надійно, не зісковзують. Кріплення щільне, не розтягується з часом.
Дуже зручно, коли не хочеш постійно ховати окуляри в футляр або тримати в руках.
Рекомендую, хороша якість за приємну ціну!- Переваги:
- Якісний матеріал
- Продавець Darki
Максим, дякуємо за детальний відгук!
Ви обрали шнурок зі штучної шкіри, який, дійсно, не буде розтягуватися в процесі використання.
З часом матеріал стане м'якішим та ще більш комфортним.
Дякуємо за співпрацю та приємний зворотній зв'язок!
- МаріВідгук від покупця. Продавець: Darki
Придбала для мами цей шнурок, але, щойно одягли його, один кінець відразу відірвався. Виявилося, що він був просто приклеєний,таке ненадійне кріплення це просто неприпустимо, так ж можна було й окуляри розбити. Дуже розчарована якістю товару. Не рекомендую до покупки.
- Переваги:
- Немає.
- Недоліки:
- Погане кріплення.
- Продавець Darki
Доброго дня, Марі!
Нам щиро прикро, що при першому використанні сталась така біда, ми відправимо Вам новий ланцюжок (замінимо Ваш по гарантії) і ви будете користуватися гарною продукцією від нашого магазину. Вже написали Вам в особисті повідомлення для швидкого вирішення питання!
Шнурок насправді дуже класний, ми продали таких вже не одну сотню і вони радують наших покупців...
- Дмитрий Л***Відгук від покупця. Продавець: Darki
Купил дважды, первый раз хватило на месяц, второй на неделю. Рвётся там где резинка.
- Продавець Darki
Дякую за ваш відгук і чесний опис проблеми — шкода, що шнурок Mimbre порвався так швидко в місці з'єднання з резинкою. Ми розуміємо, наскільки це неприємно, особливо коли купуєте вдруге. Шнурок є бюджетним аксесуаром, тому термін служби може бути обмеженим. Ми цінуємо Вашу думку і передамо її виробнику для покращення якості.
Менеджери вже написали вам у приватні повідомлення (в кабінеті Rozetka) з пропозиціями, щоб ви як клієнт залишилися повністю задоволені. Вибачте за незручності — цінуємо вашу відвертість і хочемо, щоб наступного разу все було ідеально!
- Василь С***Відгук від покупця. Продавець: Darki
Напевне, автори тієї фотки крутої леді в сонцезахисних окулярах не думали, що замість неї буде пролетарій за верстатом :)