- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Батареї були розряд жені після зарядки не працюють.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не держать заряду
- Валерий О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Відповідає заявленим характеристикам
Дякуємо за відгук. Раді, що ви задоволені покупкою. Нехай річ служить довго і надійно. Будемо раді бачити вас серед наших покупців знову!
- Дмитрий Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Замовив дві, одна повністю "мертва". Зарядне її не бачить, тестер показує 0.0В.
Доброго дня!
Дякуємо за відгук про LiitoKala Ni-MH 2600mA 1.2V. Нам шкода, що одна з батарейок виявилась несправною. Це не є типовою поведінкою продукції та може свідчити про заводський дефект.
Рекомендуємо звернутися до сервісного центру за телефоном: 0 800 33-68-25. Ми цінуємо ваш відгук, він допомагає контролювати якість продукції та покращувати обслуговування.
- Олександр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
З 2шт, 1шт неробоча.
- Алексей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Хороший аккумулятор. Ёмкость соответствует заявленной.
Дякуємо за ваш коментар. Ваша підтримка надихає нас працювати ще краще.
- Олександр Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Поміняв фактичну ємність, результат 659 мAh
- Переваги:
- Недоліки:
- Мала ємність
- Вячеслав Д***
Чім міряли? Якраз збирався купляти 5шт. Тепер не знаю. Невже підробка?!
- Олександр
купляв не тут, але також була така приблизна ємність на 4 акумуляторах після першого тесту на зарядці lii-m4s. Другий прогон вже була 1000-1200. Третій прогон вже дав 2450-2500. Читав що таке буває коли акумулятори лежать десь довго на складі а потім треба розігнати їх хімію щоб вони вийшли на свій номінальний режим.