Літній фешн розпродаж до -70%

Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Вот так крепится подушка в среднем положении для людей с ростом менее 180 см

• Алеся С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з рожевим

не пожалела что взяла это кресло, спина не болит даже после нескольких часов за ним, и подушечки очень мягкие и комфортные. само очень качественно сделано, да и сборка заняла 30 мин, так как в наборе было все необходимое. отдельный респект доставке розетки)

Переваги:
    качество, комфорт, цена
    Недоліки:
    не нашла

Добрий день, Алеся!

• Павел П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Чудове крісло, добре що обрав саме цю модель) Побачимо, що буде з часом

Переваги:
    Гарне крісло, ще у купив по знижці)) Матеріали якісні, зібрав сам швидко, хв 15-20 ))
    Недоліки:
    Підлокітники люфтят, надійно не фіксуються ніяк
  • Ярослав А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Користуюсь даним крісло вже близько місяця і дуже ним задоволений. Довго обирав що взяти під заміну своєї табуретки і зупинився на ньому. Хороший матеріал, зручне, коліщатка не голосно катаються по ламінату, за 8-12 годин за компʼютером дупа і спина почувають себе прекрасно. Відкинувши спинку назад і увімкнувши якийсь фільм можна трошки закуняти. Збірка звісно коштувала мені купи нервів, улюбленої чашки та тисячі матюків адже при кріпленні спинки до сідала я не міг дістати гвинтом щоб вкрутити його через трошки криві залізні кріплення на сідалі, але приклавши трохи фізичної сили мені вдалось їх вигнути! Але воно того вартує. Також можна підкреслити що в комплектацію входить все необхідне тож вам не потрібно буде йти до сусіда за інструментами.

Переваги:
    Зручне, хороший матеріал
    Недоліки:
    Шкода чашку
  • Роман
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Крісло чудове на свою ціну. Дуже порадувала якість панування - все запаковано в індивідуальні пакування та логічно продумано для легкої збірки. Але от підлокітники тарабанять навіть при легкому дотику ліктем :( При чому ліве більше, ніж праве. Це поки що єдине, що засмучує, бо цей звук з'явився від закінчення збірки та початку користування

Переваги:
    Зручна форма, матеріал оздоблення виглядає надійним
    Недоліки:
    Відчутний люфт підлокітників у 2 площинах
    • Роман

Доповнюю свій відгук. На додачу до шаленого люфту підлокітників, при спиранні на спинку почав лунати гучний скрип! До цього крісла користувався кріслом керівника української збірки - таких приколів не було! Це просто жах, найгірша покупка за останні декілька років.

• Віталій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Чудове крісло, за майже рік часу недоліків не помітив. Нічого не порвалось, не пошарпалось і тд. За такі гроші думаю норм, хоча я раніше сидів лише на табуретці тому немає з чим порівняти

Переваги:
    Зручне

Добрий день, Віталій!

• Никита В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Пользуюсь уже 1,5 месяца креслом, пока все нравиться, удобный в использование.
    Постоянно сижу за компьютером примерно по 7 часов, поясница не болит от слова совсем.
    Рекомендую.

Переваги:
    Перечислил выше
    Недоліки:
    Затираются подлокотники. Собирает на себе много пыли и грязи.
  • Звоздяк В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-помаранчевий

Користуюся даним крісло вже пару тижнів і перше враження вже склалося. Візуально крісло круте, є 1 чи два місця де шкіра на швах трохи перетягнута, але це в таких місяця де навантаження немає тому не думаю що з цим буде проблема. Сідаючи в крісло ти почуває себе впевнено, воно не розвалиться і не впаде. Не фанат гойдання і відкидувати спинку на 180°, але навіть в таких задачах страху впасти чи зламати крісло немає (особисто в мене з вагою 75кг). Є незначні недоліки але я б це недоліком і не назвав би, це швидше мої придирки. Мій ріст 170см, стіл в мене 75см в висоту, і проблема в тому що якщо я підберу правильно висоту крісла (а саме коли ноги на землі і кут в колінах 90°) то підлокітники не дістають по столу, і в кінцевому лігті все рівно нижче зап'ястя на 4-5 см. Це більше моя проблема а не проблема крісла, але якщо Ви не такий високий/висока, як я, чи купляєте крісло дитині то майте це на увазі. Колесика тут не прорезинені, але я вирішив цю проблеми натягнувши на кожне колесо по шмужці камери для велосипеду і теперь в мене прорезинові колесика. Саме крісло не є мягким, але й твердим я його назвати не можу, воно просто ідеально для мене, адже я таке люблю. Але от подушки особисто для мене за жорсткі. Ще може сказати що резинки на подушках трохи за короткі, їх би на 1-2см довші і було б прекрасно, а так вони трохи перетягують шкіру на подушках і є страх що можуть порватися, особливо подушка для спини, яку іноді може тягнути вниз. Бокові опори чудові, можна і об них спертися і не впасти, якщо вам так зручно сидіти. Як поведе себе матеріал поки сказати не можу, адже ще замало часу користуюся, але в майбутньому точно доповню всій відгук і поділюся інформацією про стан крісла.

Переваги:
    Вигляд, якість збірки, легко збираєтьсясередня жорсткість наповлювача, металева зірка для колес, плавний рух і не дуже шумні колесика
    Недоліки:
    Жорстковаті подушки, трохи б вищі підлокітники
    • Олег

Скажіть, будь-ласка, який у вас зріст? Як ви вважаєте для зросту 170 см чи буде це зручне крісло з ваших відчуттів?

Дякуємо за відгук і високу оцінку продукції Cougar та бажаємо подальшої успішної експлуатації.

• Данило
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

За свои деньги топ. Сборка не особо сложная, только вот половину времени потратил чтобы спинку прикрутить из-за коротковатых болтов.
    Минимальное положение высоты стула всё-равно не достаточно низкое, а подушка под голову не во всех положениях наклона удобна.

Переваги:
    Качество материалов, удобность
    Недоліки:
    Недостаточно универсальное
  • Иван З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Отже, купив дану модель крісла в ціновому сегменті 7000-9000 к, загалом все подобається. Механізми працюють бездоганно, пакування хороше. Дивлюсь коментарі на рахунок сколів знизу підлокітників більше за все це така штука з заводу, проблем тут в цьому не бачу, так як вони всерівно знаходяться знизу підлокітника. Так звісно не приємно, що за 8к гривень знаходяться такі косметичні нюанси але це не суттєво. Низ сидіння з ФАНЕРИ. Хрестовина метал, що дуже приємно. Цікаво тільки за основний матеріал стільця — екошкіра. Чи довго він збережеться, через рік тестування доповню відгук. А так загалом, прекрасне крісло. Зручне та компактне.

Окрему подяку хочу висловити доставці Розетка. Оперативно, швидко і без нюанасів.

• Андрей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Отличное кресло, очень доволен и не только я!)

Переваги:
    Качество

Добрий день, Андрій!

• Василь
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

Користують якраз рік - можна і відгук залишити.
    Якщо коротко - моє перше крісло, немає з чим порівняти і тому задоволений на 100%.
    Бачив відгуки від людей, що з часом білизна стає рожевою чи ще якоюсь, проте не мій випадок, просто застелив його. Після року висота та кут нахилу спинки все ще тримаються ідеально.
    Враховуючи що використовую крісло буквально декілька годин на тиждень - топ за свої кошти (минулого року придбав за 6тис). Зібрав по інструкції за декілька хвилин.

Переваги:
    Візуально гарне, комфортне та мʼяке, регулюється що висота, що спинка. Подушечки в комплекті - як приємний бонус
    Недоліки:
    При тривалому сидінні може стати жарко

Добрий день, Василь!

• Никита В***

Кресло отличное и удобное

Переваги:
    Цена,качество

Добрий день, Нікіта!

• Роман Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з рожевим

Дуже гарне крісло за свої гроші, п'ята точка в захваті =)))

Переваги:
    ціна/качество!!! Дружина задоволена, мені сподобалося як упаковане крісло
    Недоліки:
    поки їх не має

Добрий день, Роман!

• Ігор К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Я давно придбав схоже (але з тканиною замість кожзаму) крісло додому, дуже комфортно довго сидіти за комп'ютером, люди кому 30+ вже зрозуміють про що я.

Пів року тому придбав це крісло і в офіс для себе, тому що стандартне офісне крісло - занадто легке (і їздить), далеко не таке зручне і я почував себе на ньому не комфортно.
    Зібрав легко, при тому що так то в мене руки тільки на клавіатурі і мишці вміють працювати, інструкція зручна, все зроблено так щоб зібрати міг не тільки "справжній чоловік", але й людина без навиків зборки чогось крім ПК і лего.
    Тепер мені в офісі працювати набагато комфортніше.

Переваги:
    Дуже зручне і комфортне. Проста зборка.
    Недоліки:
    Якщо на роботу - Начальство може косо дивитися, якщо у них крісла не такі гарні)

Добрий день, Ігор!

• Михайло Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з рожевим

Для зросту 160 см. підходить ідеально. Збірка 20-30 хвилин. Зручна комплектація.

Переваги:
    Легка збірка, зручне, крутий дизайн
    Недоліки:
    Відсутні
  • Іван Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-помаранчевий

Кріслом максимально задоволений. Не скрипить,м'яке,зручне. Дитина задоволена. Інструкція проста

• Кирил Б***

Отличний стульчик не пожалел

Переваги:
    Качество топ

Добрий день, Кирило!

• Олександра Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з рожевим

Крісло просто чудове! Зручне, стильне і якісно зроблене. Сидіти комфортно навіть кілька годин — спина не втомлюється, подушки дуже зручні. Матеріали приємні, легко чистяться. Дизайн чорний із рожевим виглядає просто вау!
    Рекомендую всім, хто хоче комфорт і гарний вигляд робочого місця.

Переваги:
    Дуже зручне

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з рожевим

Купив дружині в подарунок, прийшло гарно запаковано, збірка пройшла без проблем всі комплектуючі були в наявності

Переваги:
    Крісло виглядає гарно якість збірки і матеріали на гарному рівні
    Недоліки:
    Підлокітники не фіксуються по горизонталі, легко крутяться шо не дуже зручно

• Олександр І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Отличное кресло ,посадочное место широкое и удобное ,материалы приятные на ощупь
    Не забывайте иногда протирать между сидушкой и спинкой и держите подальше от котов

Переваги:
    Удобное ,приятное кресло
    Недоліки:
    Пыль бывает попадает в щели и между сиденьем и спинкой

• Альона М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Дуже гарне та зручне крісло, чоловік задоволений, дуже приємно за ним працювати, відправили швидко.

Переваги:
    Зручне
    Недоліки:
    Не знайдено

Добрий день, Альона!

• Сергій П***

Якісне та зручне крісло.
    Всі деталі на місці, зібрати не складно. Інструкція в коробці, курʼєрська доставка безкоштовна але дуже оперативна. Пакування на високому рівні.
    При складанні є відчуття якості матеріалів, все гарно підігнано, всі отвори чудово співпадають. Зручно сидіти, для 1.8 метра зросту та фактурної статури місця із запасом. Перші враження тільки позитивні. Однозначно задоволений покупкою.

Переваги:
    Ціна, якість.
    Недоліки:
    Трохи пріє спина при тривалому сидінні. Не вистачає вставок алькантари або велюру саме в цій моделі.

Добрий день, Сергій!

• Керім Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Чудове крісло, купує вже друге, має вигляд, міцне, майже всі комплектуючі залізні, користуюсь на роботі кожного дня, вже як рік, без нарікань, хороший варіант за свої гроші, рекомендую

Переваги:
    Має вигляд, зручне і міцене
    Недоліки:
    Не виявленно

Добрий день, Керім!

• Андрей Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Зручне крісло, збирається швидко, виглядає чудово.
    З підголовника прибрав трошки наповнювача, бо як на мене трошки жорстко. На подушка є блискавки, які можна розтібнути і прибрати кількість наповнювача, або замінити його.

Якщо у вас дуже жарко і ви сильно потієте, можливо краще візьміть кугар з текстилю.

Добрий день, Андрій!

• Лариса К***

Все супер.Дякую.

• Игорь Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Отличное кресло за свои деньги, ничего не скрипит не шатается, в сборке кресло очень простое.

Переваги:
    Простая и быстрая сборка, качество за его цену.
    Недоліки:
    Не нашёл.
  • Смолов А***

собрали быстро, все продумано

Переваги:
    удобное кресло, ребенок доволен
  • Михаил
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

Очень классное кресло сидеть удобно

• Дарина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

Все супер легко збирається,максимально задоволена!

• Юрій

Хороше крісло. Рекомендую.

Переваги:
    Після звичайного офісного крісла це просто бомба.
    Недоліки:
    Нема. Окрім того, що в комплекті бракувало одного гравера. Але це дрібниця.
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

Отличное кресло. Покупал сыну на подарок

• Андрій Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-помаранчевий

Норм ціна! за норм якість!

• Іван Ю***

Крісло сподобалось,дуже зручне

Переваги:
    Легко збираеться
    Недоліки:
    Поки не виявив
  • Софія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

Класне крісло, збирається легко навіть якщо ви робите це вперше

Переваги:
    Колір, якість, надійність, легкість збірки
    Недоліки:
    Регуляція подушок трохи не надійна
  • Андрій
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-помаранчевий

Подобається якість матеріалів Cougar ,сподобалось що в цій моделі пропробили нижню подушку зробивши її прямокутною вона набагато зручніша .

Переваги:
    Cougar ,якість матерівлів ,Газ-ліфт,сподобався дизан
    Недоліки:
    за таку ціну їх нема хіба що хотілось щоб овідок колещаток співпадав з кольором верхніх вставок на крівслі
    • Артем

Привіт, підкажіть, будь ласка, внизу гумки чи там фонера? Під самим кріслом

• Андрій

нарозбирав,можливо паралон ризина і фанера

Добрий день! Під сидінням гумові ламелі