Відгуки покупців про Велосумка під сідло Takezero підсідельна сумка для велосипеда на раму водонепроникна для телефону та ключів велосипедна сумка каркасна Чорна 73589 велосумки
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Файний продавець , все ок !
- Продавець kidsDM
Щиро дякуємо за високий рейтинг і теплі слова! Раді, що велосумка та обслуговування повністю виправдали очікування. Дякуємо, що обрали саме цей товар серед інших варіантів. Нехай сумка зручно служить у поїздках, а велосипедні подорожі приносять лише задоволення.
- СергійВідгук від покупця. Продавець: kidsDM
Гарна сумка, підійде до любого велосипеду.
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Приємно чути, що сумка сподобалась і добре підходить до вашого велосипеда. Раді, що обраний товар виправдав очікування. Бажаємо зручних поїздок і щоб сумка надійно служила у всіх ваших велоподорожах!
- Ольга Є***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Сумка класна. У мене не було певних очікувань, та пвсля моєї матерчатої яка єі меою відкатала 8 років - це повний глоуап
- Переваги:
- Велика. Є відділення всередині. Твердий каркас. Гарні кріплення. Світловідбивні елементи
- Недоліки:
- Не бачу
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та вибір нашої велосумки! Раді, що вона перевершила попередній варіант і сподобалися місткість, жорсткий каркас, кріплення та світловідбивні елементи. Нехай сумка надійно служить у всіх поїздках і робить кожну велопрогулянку ще зручнішою.
- Ганна Д***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Якісна велосумка,вмістка
- Переваги:
- Швидка доставка
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що велосумка вам сподобалася, виявилася якісною та вмісткою, а доставка була швидкою. Ваша довіра дуже цінна для компанії. Нехай користування товаром буде зручним і приємним у кожній поїздці.
- Владислав Д***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Чудова сумка не промокає , всі потрібні інструменти для ремонту помістяться.
- Переваги:
- Не промокає , гарне кріплення
- Недоліки:
- Не дуже велика
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку нашої велосумки. Раді, що вона не промокає, зручно кріпиться та вміщує всі необхідні інструменти. Зауваження щодо розміру теж цінуємо, воно допоможе краще орієнтуватися іншим покупцям. Бажаємо приємних та безпечних поїздок!
- Анатолій Ж***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Чудова сумка, легка, зручне кріплення
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що велосумка виявилася для вас легкою та зручною в кріпленні. Це саме те, на що робився акцент під час підбору моделі. Нехай сумка служить довго, а поїздки будуть комфортними та приємними у будь-яку погоду.
- Сергей И***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Гарний чемодан
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що сумка вам сподобалася, навіть якщо жартома назвали її чемоданом :) Дякуємо за вибір цього товару. Нехай велосумка служить довго та зручно, а поїздки будуть комфортними та приємними за будь-якої погоди.
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Сумки дуже сподобались. Краще не знаходеться
- Продавець kidsDM
Дякуємо за такий теплий відгук і високу оцінку! Раді, що велосумки вам сподобалися й повністю виправдали очікування. Ваша довіра до нашого товару для нас дуже важлива. Бажаємо комфортних і приємних поїздок, хай сумка служить довго та зручно у щоденному користуванні.
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Гарна, якісна велосумка
- Переваги:
- якість
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук і високу оцінку нашої велосумки. Раді, що якість та зовнішній вигляд товару вам сподобалися та повністю виправдали очікування. Нехай сумка зручно слугує у поїздках і допомагає завжди мати необхідні дрібниці під рукою. Будемо раді новим замовленням.
- Евгений К***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
чудова сумка.
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що велосумка вам сподобалася та відповідає очікуванням. Вона має бути зручною у поїздках і допомагати тримати всі дрібниці під рукою. Бажаємо комфортного катання та приємного користування покупкою!
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Чудовий товар!
- Переваги:
- Недоліки:
- Не знайшов
- Продавець kidsDM
Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку товару. Раді, що велосумка виправдала очікування та сподобалася якістю. Нехай вона зручно слугує у поїздках і допомагає завжди мати потрібні дрібниці під рукою. Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців.
- Оксана Л***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Отличный подарок для велосипидиста
- Продавець kidsDM
Дякуємо за високий рейтинг та відгук про велосумку. Раді, що товар став вдалим подарунком для велосипедиста та виправдав очікування. Нехай зручно слугує в поїздках і допомагає брати з собою всі потрібні дрібниці. Завжди раді бачити вас серед покупців.
- Владислав Д***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Непогана сумку, проте враховуйте її розмір
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та оцінку нашої велосумки. Зауваження щодо розміру цінні, адже це допоможе іншим покупцям краще зорієнтуватися при виборі. Прагнемо зробити опис товару максимально інформативним і будемо вдячні за подальші враження від користування.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: kidsDM
Якісна водонепроникна велосумка
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що велосумка виправдала очікування та сподобалась вам за якістю й водонепроникністю. Нехай зручно служить у поїздках та захищає ваші речі у будь-яку погоду. Завжди раді бути корисними для ваших велоподорожей!
- Анатолій Ж***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Все чудово, зручно, доставили швидко
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що велосумка вам сподобалася, зручна у використанні та що доставка пройшла швидко. Вдячні за вибір нашого товару та довіру до нас. Нехай сумка служить довго та робить поїздки ще комфортнішими.
- Віталій П***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Використовую для ключів та інших дрібничок. Зручна, дуже сподобалась. Рекомендую.
- Переваги:
- Гарне виконання
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що велосумка виявилася зручною для ключів та дрібниць і вам сподобалося виконання. Ваша рекомендація важлива для нас та інших покупців. Бажаємо приємних і комфортних поїздок з новою сумкою!
- Ярослав К***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
За такі гроші достойний товар.
- Переваги:
- Розмір та ціна
- Недоліки:
- Не побачив
- Дмитрий А***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Сумка отличная. Качество 10 из 10
- Переваги:
- Вместительная
- Євген С***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Дуже сподобалось сумка. Рекомендую
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що велосумка вам сподобалася та виправдала очікування. Дякуємо, що обрали саме цей товар і рекомендуєте його іншим покупцям. Нехай сумка зручно слугує у всіх поїздках та допомагає завжди мати потрібні речі під рукою.
- Олексій Я***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Сумка якісна, сподобалась.
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Дуже приємно, що сумка сподобалася і справила враження якісного товару. Раді, що вибрали саме нашу модель для свого велосипеда. Хай зручно служить у поїздках та допомагає завжди мати потрібні речі під рукою.
- Сергій Г***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Все сподобалось, матеріал гарний. Вона дійсно водонепроникних. Каркас жорсткий. Вожу в ній дощовик Btwin 100,то навіть він влазить і мультитул малий. На фото задній ліхтар купляв окремо.
- Переваги:
- Вістка, водонепроникна
- Продавець kidsDM
Дякуємо за докладний відгук та високу оцінку! Раді, що сумка виправдала очікування, зручна в користуванні та справді захищає речі від дощу. Дякуємо, що обрали наш товар. Нехай комфортно служить у всіх поїздках та подорожах!
- Павло Ц***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Класний товар рекомендую
- Переваги:
- Міцний матеріал
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що велосумка виправдала очікування та сподобався міцний матеріал. Дякуємо, що обрали саме цей товар і рекомендуєте його іншим. Нехай сумка служить довго та робить поїздки ще комфортнішими.
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Якісна річ. Крепко кріпиться, не бовтається. Стильно виглядає. Добре підходить для велоінструменту, чи різних речей.
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що велосумка виправдала очікування, надійно кріпиться та зручна для зберігання інструментів і дрібниць. Ваша довіра до нашого товару дуже цінна. Бажаємо комфортних і безпечних поїздок з новою сумкою!
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Сумка огонь! Очень удобная и вместительная.
- Продавець kidsDM
Щиро дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Раді, що велосумка виявилася зручною та місткою і повністю виправдала очікування. Нехай комфортно служить у поїздках та допомагає завжди мати все необхідне під рукою. Завжди раді бути корисними для вас!
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: kidsDM
Якісна та зручна річ.
- Продавець kidsDM
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що велосумка виявилась для вас якісною та зручною в користуванні. Це важливий сигнал, що рухає нас у правильному напрямку. Нехай річ служить довго та робить кожну поїздку комфортнішою й приємнішою.
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: kidsDM
гарна якість
- Владимир Г***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
- Переваги:
- Міцна та легка
- Евгений К***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Сумка супер !!!
- Переваги:
- Супер
- Хижинский А***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Якість гарна, досить зручно. Але не підійде, якщо сідло буде піднято менш, чим 15 см при наявності багажника.
- Руслан Ц***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
класна сумка, топ якісь
- Дмитро Я***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Те що треба
- Павло П***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Сумка норм но маловата,по этому 4
- Переваги:
- Удобная
- Недоліки:
- Мало вместительная
- Максим Б***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Дуже сподобалося
- Валентин Л***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Приємна сумка, жорстка і добре вішається під сідло. Влазять мультитул, ремкомплект і запасна камера, на ще одну камеру місця вже нема, але пару якихось дрібничок ще запхати можна.
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
- Переваги:
- Легко мити,жорсткий корпус,має кріплення для ліхтаря
- Сергей З***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Сумка,сподобилась.
- Переваги:
- Ціна,якість.