Відгуки покупців про Іграшка для собак Collar PitchDog Кільце для апортування 17 см салатове (62365)

Оцінка користувачів 4/5
  • Наталя С***

Гарне,але не купила

Добрий день, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги кільця PitchDog.

• Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий

Собака грається з задоволенням, якісь іграшки хороша.

Переваги:
    Міцна

Добрий день, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги кільця PitchDog та залишились задоволені покупкою.

• Федина Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий

Для кокера-спанієля іграшка на 20 хв. Потім з неї практично нічого не зосталося. Іграшка зроблена з неякісного та неміцного матеріалу. Як одноразовий варіант то так, але тоді питання до ціни.

Переваги:
    Гарна... перші 15 хвилин
    Недоліки:
    Неякісні матеріали/одноразова іграшка

Добрий день, шановна Тетяно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Нам шкода, що дана іграшка не виправдила ваших очікувань. Ми рекомендуємо не залишати тварину з PitchDog наодинці. У такому разі іграшка прослужить набагато довше. Якщо Ви помітили якісь відхилення у якості іграшки, будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.

• Анна Ш***

Непоганий

Добрий день, шановна Анно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги кільця PitchDog та залишились задоволені покупкою.

• Максим Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний

Написано про міцний матеріал, який зовсім не міцний. За годину, як такса погралась з іграшкою

Недоліки:
    Мʼякий матеріал

Добрий день, шановний Максиме! Дякуємо за зворотний зв'язок! Нам шкода, що дана іграшка не виправдала Ваших очікувань. Будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.

• Тетяна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний

Вид після року гри з французьким бульдогом, брали з дитинства і дотепер вижило )

Переваги:
    Міцне але приємно жувати
    Недоліки:

Добрий день, шановна Тетяно! Дякуємо за зворотний зв'язок та чудові фото! Ми раді, що Ви оцінили переваги кільця PitchDog та залишились задоволені покупкою.

• Марія В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий

Обрали дану іграшку через не високу ціну і українського виробника. Для собаки 10 кг підійшла ідеально. Користуємося близько місяця, собака із задоволенням носить і гризе, матеріал приємний на дотик. Звісно, уже видно сліди експлуатації, але ще й натяку нема, що коло розірветься

Переваги:
    Якість, ціна
    Недоліки:
    Поки немає

Добрий день, шановна Маріє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги кільця PitchDog та залишились задоволені покупкою.

• Олена А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий

Цуценя лабрадора 4 місяців розгриз за пару годин.

Недоліки:
    Надто м'яке для лабрадорів.

Добрий день, шановна Олено! Дякуємо за зворотний зв'язок! Нам шкода, що дана іграшка не виправдила ваших очікувань. Ми рекомендуємо не залишати тварину з PitchDog наодинці. У такому разі іграшка прослужить набагато довше. Якщо Ви помітили якісь відхилення у якості іграшки, будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.

• Александр Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний

Все хорошо, собак радый был, но недолго, через 2 недели одни кусочки остались - разгрызли, собака мини такса

Переваги:
    Собаке понравилось
    Недоліки:
    Недолговечен

Добрий день, шановний Олександре! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги PitchDog та залишились задоволені покупкою. Іграшка виготовлена зі спеціального матеріалу, що приносить задоволення улюбленцям при прокушуванні — це є чудовою мотивацією. Ми не рекомендуємо залишати з PitchDog наодинці з твариною.

• Наталія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний

За 10хв гри з цуценям пулер вже подовжений. Але собака задоволена, тому гроші витрачені не дарма

Переваги:
    Легкий. Плаває
    Недоліки:
    Недовговічний матеріал

Добрий день, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги PitchDog та залишились задоволені покупкою. Іграшка виготовлена зі спеціального матеріалу, що приносить задоволення улюбленцям при прокушуванні — це є чудовою мотивацією. Ми не рекомендуємо залишати з PitchDog наодинці з твариною.

• Святослав Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтогарячий

Лопнув за перші 5 хвилин. Матеріал-жах, не рекомендую, фіолетовий іншого бренду в 100 разів міцніший

Добрий день, шановний Святославе! Дякуємо за зворотний зв'язок! Кільце PitchDog виготовлено з м'якого композитного полімерного матеріалу. Собакам подобається занурювати в нього зуби, цей процес залишає сліди на іграшці, але вони абсолютно не впливають на властивості та функціонал виробу. Для того, щоб кільце PitchDog служило якомога довше, ми рекомендуємо використовувати його тільки для спільних ігор з вихованцем і не залишати на розгризання собаці.

• Наталья

Собаці коло сподобалось.
    Якість гарна, міцний!!

Доброго дня, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги кільця PitchDog та залишилися задоволені покупкою!

• Оксана М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий

Дуже швидка доставка,точний опис товару

Доброго дня, шановна Оксано! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги кільця PitchDog та залишилися задоволені покупкою!

• Прокопенко Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний

Спасибо за хорошую игрушку, покупаю уже второй, просто меньше диаметра, хватает надолго и интересно собаке... Собака 9кг.

Переваги:
    Все - вид, качество, практичность.

Здравствуйте, уважаемая Наталья! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества кольца PitchDog и остались довольны покупкой!

• Илья
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтогарячий

Отличное кольцо, собаке из всех игрушек больше всего нравится, при перетягивание хватает не на долго) Для апортировки вообще топ) Заказал второе побольше)

Здравствуйте, уважаемый Илья! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества кольца PitchDog и остались довольны покупкой!

• Ирина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтогарячий

Классная игрушка. Качественный материал . После первой же игры остались следы от зубов, но за счёт плотного полимера , будет служить ещё долго . Собаке интересно .

Переваги:
    Качество , собаке нравится с ней играть

Здравствуйте, уважаемая Ирина! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества кольца PitchDog и остались довольны покупкой!

• Катерина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий

Собаке нравится, не тяжелый (в кавартире ничего не разобьет), устойчив к погрызам.

Здравствуйте, уважаемая Екатерина! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества кольца для апортировки PitchDog и остались довольны покупкой!

• Тетяна Б***
    Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий

Для француза - дуже міцний. Тримається більше року. хоча весь в слідах в тому числі від молочних зубів. Ми і кидаємо, і перетягуємо. Беру другий для другого пса. Рекомендую

Добрий день, шановна Тетяно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги кільця PitchDog та залишились задоволені покупкою.