- Степан М***Відгук від покупця. Продавець: CoolBuys. Колір корпуса: Білий
Хороший добре охолоджує та не займає багато місця
- Продавець CoolBuys
Доброго дня, джякуємо за ваш відгук
- Ірина Л***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий
Цей мінікондиціонер реально крутий: тихо вентилює, освіжає повітря і зволожує без зайвого шуму. Плюс підсвітка створює приємну атмосферу, рекомендую!
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Ірина! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!
- Анна М***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий
Качественный, отличный кондей, всё супер
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Анна! Щиро вдячні за відгук. Раді, що Ви залишилися задоволені!
- Кирило Ш***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий
Кондиціонер справний, все подобається.
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Кирило! Щиро вдячні за відгук. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені придбанням. Завжди Вам раді!
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий
Хороший вентилятор на свої кошти але слабуватий акумулятор
- Переваги:
- Недоліки:
- Батарея
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Олександр! Дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!
- Надія П***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий
Подобається,задоволена!!!
- Переваги:
- Нещодавно придбала,задоволена товаром.Освіжає і охолоджує повітря у невеликій кімнаті.
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Надія! Дякуємо за позитивний відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!
- Алексей И***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий
Пока все работает
Отлично
Реальный отзыв оценим когда будем летом пользоваться активно- Переваги:
- 2 вентилятора
Вращение
Подсветка
Пульт - Недоліки:
- Пульт от моего увлажнителя
Включает вентилятор на поворот,если он стоит рядом))))
Зарядку хотелось бы быстрее
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Олексій! Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали саме нас. Завжди Вам раді!
- Тамара С***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий
Надія, що не підведе в експлуатації влітку!!!
- Переваги:
- Безшумний, компактний, стильний, з різним нахилом вентиляторів та маятниковим рухом корпусу!
- Недоліки:
- Поки не бачимо!
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Тамара! Дякуємо за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!
- Ангелина Л***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий
Гарний мінікондиціонер. Подарувала мамі, дуже рятує її від спеки при блекаутах.
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Ангеліна! Дякуємо за відгук. Нам приємно, що Ви обрали саме нас для своїх рідних.
- Олег И***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий
Не дуже великий і стає в будь-яке місце в будинку. Є підсвічування і класний режим розсипчастого туману . Це топ!
- Недоліки:
- не знайшли
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Олег! Вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину. Будемо раді бачити Вас знову. В разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпуса: Білий
Дитині підлітку дуже сподобався. І світиться і гарно дує і освіжає. Рекомендую
- Аделіна Д***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий
Я задоволена покупкою, якість гарна. Зауважу, що саме цей йде в комплекті з пультом і акумулятором і має велики розмір. До цього була замовила в іншому магазині дешевший, то приїхав без пульта, маленький і без акумулятора. Тому уважно, цей раджу до покупки!
- Переваги:
- Комплектація і розмір
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Аделіна! Приємно отримати Ваш відгук та рекомендації. Завжди Вам раді!
- Василь Г***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий
Цей товар реально класний, дуже зручний у користуванні і якісний на всі сто. Раджу всім, хто хоче отримати щось нормальне і без заморочок.
- Переваги:
- Гарної якості
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Василь! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!
- Оксана Т***Відгук від покупця. Продавець: JuliShop. Колір корпуса: Білий
Вентилятор сподобався, доволі потужний, має три швидкості, рівні вмикаються, як разом, так і окремо, так само і форсунки- можна увімкнути і одну, і дві, і всі разом. Зарядка тримається довго.
- Продавець JuliShop
Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!
- Татьяна Г***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпуса: Білий
Крутой вентилятор, воду слегка добавляю для свежести.
- Лілія О***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпуса: Білий
Класний ґаджет для охолодження
- Переваги:
- Святослав С***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпуса: Білий
Кондиціонер добре працює! Виконує всі зазначені функції, добре себе показує і як зволожувач і як вентилятор.
- Переваги:
- Працює стаьільно і відповідно опису,
- Максим Г***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпуса: Білий
Вентилятор сподобовся, є зволоження, є пульт
- Переваги:
- є функція зволоження, повертається автоматично
- Недоліки:
- нема
- Продавець MarketPlus108
Доброго дня! Дякуємо за зворотній зв'язок і за те що обрали Наш магазин. Ми дуже цінуємо Ваш відгук. Гарного користування товаром!
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: PWR. Колір корпуса: Білий
Добрий вечір! Вентилятор отримали, дякую все прийшло вчасно і ціле, в комплекті все було. Працює добре,без зауважень
- Продавець PWR
Тетяна, дякуємо за відгук, раді що подобається вентилятор кондиціонер, чекаємо ваших нових замовлень;)
- Дарья М***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий
Купила чоловіку на роботу, перевірили одразу, все працює, охолоджує досить непогано як для міні версії.
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Дар'я! Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що Ваш чоловік задоволений нашим товаром!
- Павел Г***Відгук від покупця. Продавець: QWIK. Колір корпуса: Білий
Справний пристрій, всі режими працюють, все чітко
- Ксенія Ш***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий
Все працює, кондиціонер зручний та доволі непогано охолоджує повітря
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Ксенія! Дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!
- Максим Х***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий
Кондиціонер шикарний. Я дуже задоволений покупкою
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Максим! Дякуємо за відгук. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.
- Вячеслав О***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий
Класний девайс, рекомендую
- Продавець KayDzen
Вітаємо, В'ячеслав! Дякуємо за відгук та рекомендації. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.
- Кирилл Б***Відгук від покупця. Продавець: QWIK. Колір корпуса: Білий
Спасибі! Товар відповідає опису. Працює все доволі чудово!
- Яна Х***Відгук від покупця. Продавець: QWIK. Колір корпуса: Білий
Працює добре, нарікань не має
- Христина Ш***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий
Компактний і зручний кондиціонер, працює тихо, охолоджує добре для маленького приміщення.
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Христина! Дякуємо за відгук. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Юрий Г***Відгук від покупця. Продавець: QWIK. Колір корпуса: Білий
Рекомендую товар! Якість супер, ціна приємна, все працює добре!
- Анастасія П***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий
Непоганий вентилятор, працює. Сподіваюсь, що проблем не виникатиме.
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Анастасія! Дякуємо за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!
- Дмитрий Ц***Відгук від покупця. Продавець: EKILIMOK
Хороший вентилятор
- Продавець EKILIMOK
Дякуємо за ваш відгук. Гарних покупок!
- Лариса Х***Відгук від покупця. Продавець: PWR. Колір корпуса: Білий
Ми переконалися, що шукали саме цей варіант охолодження у спекотні дні. Портативний вентилятор-кондиціонер ефективно охолоджує повітря, забезпечуючи комфорт у найспекотніші дні. Підсвічування має практичне та естетичне значення, створюючи атмосферу умиротворення, а також можливість використання міні кондиціонера як нічника. Бонусом може бути обертання вентилятора-кондиціонера на 180 градусів навколо своєї осі і, за бажання, можливість змінювати кут нахилу лопатей. Незважаючи на свій компактний розмір, вентилятор-кондиціонер створює простір свіжим та прохолодним у будь-який час дня та ночі, а його портативність дає можливість переміщення та розміщення у будь-якому місці. ми дуже задоволені покупкою, ціна є прийнятною, продавець йде на контакт.
- Переваги:
- Ціна приємлема
- Продавець PWR
Ого, Лариса дякуємо вам за такий розгорнутий відгук, раді що подобається вентилятор, також вдячні що високо оцінили наш сервіс, стараємося;)
- Никита н***Відгук від покупця. Продавець: PWR. Колір корпуса: Білий
Товаром дуже задоволений, сервіс тверда 5!
- Продавець PWR
Дякуємо за відгук, раді що подобається вентилятор кондиціонер, також вдячні що високо оцінили наш сервіс, стараємося!
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Колір корпуса: Білий
- Переваги:
- Пристрій простий, але виконує свою функцію — швидко охолоджує повітря поруч. Ідеально для особистого користування влітку
- Продавець MarketPlus108
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Basket. Колір корпуса: Білий
За свої гроші непоганий вентилятор
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий
Все працює, товар сподобався. Подивимось в роботі влітку.
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Анна! Щиро вдячні за відгук. Завжди Вам раді!
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий
Всё працює, повірили, ждемо літа, своєчасна доставка все добре
- Переваги:
- Легкий, переносний
- Недоліки:
- Поки що немає
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Олена! Дякуємо за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!