- Наталія І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Чорний
Дуже симпатичний зручний фасон. Але ось якість тканини така собі - не дуже приємна до тіла, та й виглядає не дуже якісно. Якість пошиття теж не дуже, купа ниток стирчить. Ну але і ціна відповідна, тож про покупку не шкодую
Доброго дня! Прикро, що покупка не виправдала Ваших очікувань. Сподіваємось, серед нашого асортименту знайдуться товари, які принесуть Вам радість.
- Ольга Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 3XL. Колір: Темний кларет
Класні кілоти!
Посадка на фігурі чудова, якість пошиття відмінна!
Переконана, що це буде моя найулюбленіша річ на весь залишок літа.- Переваги:
- Гарна якість пошиття, натуральний склад тканини та гарні лекала.
- Недоліки:
Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування. Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!
- Тамила С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Темний коричневий
Якісні і зручні,легенька ткань,рекомендую
- Переваги:
- Легка тканина на літо
- Недоліки:
- Не знайшла
Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!
- Катерина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Темний коричневий
Приємна тканина до тіла,легенькі,якісно пошиті,гарно сидять
- Переваги:
- Розмір в розмір
- Недоліки:
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Темний коричневий
Гарний крій і добра посадка
Добрий день. Вдячні за Ваш теплий відгук. Нам дуже важлива Ваша думка!
- ТетянаПродавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Самі шорти наче і непогані, пошиті гарно, якісно. Інша справа, що мені не підходять, бо якось дивно виглядають. Модель досить широка, ширше ніж на моделі, і тканини не така, вона досить прозоро виглядає. Хоча влітку в ній буде комфортніше, мабуть.
- Недоліки:
- Дуже широкі, ширші ніж на моделі.