Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Ігрова миша Razer Orochi V2 бездротова, Black

Оцінка користувачів 4.05/5
  • Никита Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Мышь почти на уровне Viper Ultimate, намного лучше устаревшей G305, прям в разы.
    Сенсор топовый, 18к dpi рейзеровский, тут даже говорить нечего, его сорвать невозможно.
    Сборка качественная, крышка сверху съёмная и в будущем можно будет заказывать крышки с принтами.
    Вес 65г с ААА батарейкой и 71 с АА. В комплекте идёт хорошая литиевая АА батарейка.
    950 часов держать она будет только в блютузе, но если играть и тд, то где-то 450 выдержать должна, что тоже очень много.
    Микрики стоят Khail GM 4.0, очень хорошие и лучше омронов.
    Ножки из качественного тефлона

(ПО мыши можно обновить только через Bluetooth, будьте внимательны! Мой компьютер не имеет его, пришлось докупать блютус адаптер чтобы обновить мышь!)

А так в целом рекомендую, это вариант для тех кто не хочет брать ультралайт от логитек или вайпер, но хочет топовую беспроводную мышь.

Переваги:
    Сборка
    Низкий Вес
    Сенсор
    Микрики Каил
    Ножки из чистого тефлона
    Заряд держит долго
    Недоліки:
    Для обновления ПО нужен блютуз в компьютере
    • Георгий п***

Подскажи пожалуйста, а как артизановский ковер купил ? Тоже хочу, но в Украину не возят вроде

• Михайло М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Брал для ноута, работы, не для игр. Удобная

• Игорь Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Очень доволен, скроллится со щелчками, кто любит маленькие мыши - рекомендую

Переваги:
    Все ок
  • Владимир Я***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Брал несколько штук с Европпы в белом цвете. Мышка просто бомба! Сенсор топовый, очень лёгкая, по факту намного лучше G PRO Wireless за вменяемые деньги!

Переваги:
    Сенсор, вес, форма, колесо, клики
    Недоліки:
    Их просто нету!
    • Денис Р***

Хорошо, что не купил G PRO. Получил отличную мышь, еще и сэкономил

• Виктор

Как может быть пиксарт 3389 быть лучше сенсора логитеч Hero 25k?)Тем более на мышке написано 16k оптика ,так что получается логитеч сенсор лучше в 2 раза ,следовательно и дороже в 2 раза..

• Алексей Ш***

Виктор, сейчас бы мерить качество и цену сенсора по его dpi...

• Евгений К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Всю жизнь пользуюсь только дешевыми беспроводными мышками до 200 грн. Но каждый раз сталкивался с проблемами микрофризов. Не верилось что в более дорогих моделях эта проблема может и не быть. Все время думал что проблемма в самом компе или ноуте, а точнее в Виндовсе. Ведь на чистой винде этого не наблюдалось, а со временем появлялась. Но терпению пришел край и у меня была последняя надежда решения этой проблемы путем покупки дорогой мыши, а точнее цена-качество. Долго сомневался брать или нет за такие деньги. Характеристика была на мышь, чтоб она была средней по размеру, чтоб работала через блютуз и чтоб была на батарейке типа АА. Выбор пал на 2 модели: Logitech G305 и Razer Orochi V2. Но купил эту мышь и не жалею. Подключается моментально по блютузу. Ни одного фриза. Очень чувствительная. При бездействии сама "засыпает". Летает почти на любом материале. Настраиваемые все кнопки и даже есть "дабл" кнопки. Настраиваемый DPI. И при переключении DPI так же меняется цвет диода, что очень удобно понимать какая скорость мыши. Есть своя прога по настройке и обновлении прошивки мыши, но я настроил один раз, обновил и убрал с автозагрузки чтоб не лезло лишнее при загрузке (люблю чистоту и минимализм).
    Был один косяк и недостаток: один раз после "сна" мыши она начала двигаться рывками, но после ее отключения и снова включения, все пропало и больше не появлялось. Недостаток заключается в том что нет BINDa на клавиши FN+F1-12

Переваги:
    Чуствительность, плавность, работает без фризов и сбоев
    Недоліки:
    При падении разлетается (верхняя крашка на магнитах)))
    • Ілля К***

Не треба кидати мишку і все з нею буде гаразд

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: THE52GG. Колір: Білий

Неймовірна миша, чудове відношення ціни до якості. Користуюсь вже приблизно рік.
    Єдиний нюанс - мийте руки перед використанням, бо вона біла) все одно час від часу треба проходитись по ній ваткою з перекисем водню

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Безпосередньо відгук про перші враження:

Мишка була упакована в оригінальній коробці без пом'ятостей, подряпин та будь-яких інших пошкоджень, всі стікери та наліпки цілі, отже миша абсолютно нова та незаймана. На місці в магазині аккуратно розпакували, перевірили комплектацію, пересвідчились у відсутності візуальних дефектів, перевірили на працездатність. Тут все чітко. Миша сама по собі дуже легенька, майже невагома. В руці тримати зручно, дискомфорту не відчувається. Підключив до свого ноутбука і через Bluetooth, і через Wireless USB Dongle - все працює без проблем. Усі кліки чіткі, позиціонування курсору точне. За замовчуванням у миші закладено 5 варіантів перемикання DPI - 400 (занадто повільно), 800, 1600, 3200 та 6400 (занадто швидко). Після підключення миші одразу автоматично запустилась програма установки ПЗ для керування налаштуваннями. Там я під себе переналаштував перемикання DPI на тих же 5 варіантів від 800 до 4000 з кроком =800. Варіантів перемикання можна встановити від 2 до 5, за потребами користувача. Від різких розмашистих рухів сенсор не зриває, відпрацьовує на будь-яких поверхнях, ковзає дуже легко, бо ніжки із справжнього чистого тефлону білого кольору. Мікрофризів, затримок чи втрати сигналу поки що не помічено, тут все чітко та стабільно. Коліщатко тактильно приємне, відчуваються чіткі рельєфні зачепи і прокручується з чітко відчутними насічками. Перші враження від гризуна виключно позитивні, то ж починаю активно користуватися. Далі у коментарях розповім захоплюючу історію придбання миші. Наступний коментар щодо користування планую написати десь через рік або, якщо буде необхідність чи помічу якісь негаразди, то раніше. Надіюсь негараздів не трапиться.

Переваги:
    На перший погляд і відчуття миша дуже якісна, приємна та зручна. Точно варта своїх коштів, особливо за акційною ціною!
    Недоліки:
    Час покаже, але поки що їх нема!
    • Юрій

Щоденник мисливця за мишкою

19.09.2022(понеділок)
      З початку вересня задався метою замінити стару ігрову мишу на нову. Дивився огляди, вичитував відгуки... Зупинився на декількох моделях до 3000 грн. Дорожчі варіанти не розглядав, бо маю гіркий досвід, що "дорожче" не означає "якісніше" чи "надійніше". І ось у ніч з 18 на 19 вересня сталося таке собі маленьке диво - з'явиласа у продажу найбільш "бажана" із мого списку бажань миша, та ще й із досить суттєвою акційною знижкою. То ж не довго вагаючись роблю замовлення з безкоштовною доставкою у відділення "Розетки", що поруч, на 21.09.2022 з 12:00 до 20:00.

21.09.2022(середа)
      Закінчується день, повідомлення про прибуття миші у відділення немає.

22.09.2022(четвер)
      В додатку і повідомленнях від "Розетки" ніякої інформації.

23.09.2022(п'ятниця)
      Іду у відділення, щоб поцікавитись реальним станом мого замовлення. Вибачились за незручності, пояснили, що миші не було в наявності на найближчому складі, але зараз вона уже є і, можливо, сьогодні після 15:00 її доставлять у відділення. Якщо ж ні, то завтра точно можна буде забрати. Записали номер мого замовлення і уточнили мій контактний номер телефону. Пообіцяли прослідкувати і попередити про доставку заздалегідь.

24.09.2022(субота)
      Домовився з друзями на вечір про ігровий турнір, я ж маю сьогодні отримати довгоочікувану мишку, яку треба одразу ж і випробувати боєм. Кінець дня і я в обломі...

25.09.2022(неділя)
      О 13:47 дзвінок з невідомого номера. Представились працівником "Розетки" і повідомили, що єдина в наявності миша має пошкоджену упаковку. Якщо мене така миша влаштовує, то завтра її доставлять, якщо ні - потрібно почекати ще день-два, поки на склад прибуде нова партія цих мишей. Погодився почекати, бо мені потрібна стовідсотково нова миша з повною гарантією та без натяків на вживаність чи, не доведи Господи, після ремонту...

26.09.2022(понеділок)
      О 15:44 дзвінок з невідомого номера. Представились працівником "Розетки" і повідомили, що товар прибув на склад, завтра очікуйте повідомлення про доставку у відділення.

27.09.2022(вівторок)
      Ні повідомлень, ні дзвінків, ні миші...

• Богдан Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Пів року, політ нормальний. Перше, що хочу зауважити, що ціна встигла випрости в половину з моменту покупки, тому співвідношення ціна-якість на сьогодні може трішки відрізнятись.
    З переваг для мене виділились текстурність покриття, матово-шершаве, дуже приємне до шкіри. Вдале розташування бокових кнопок, не заважають, натискати зручно. Нарікань до коліщатка немає. Сенсор також сподобався, за необхідності можна використовувати в фпс іграх. Були сумніви стосовно того, що верхня частина миші тримається на магнітах, але з часом спіймав себе на думці, що це саме зручне рішення серед всіх бездротових мишей, що я мав до цього.

Підключення швидке, ніколи не тормозить, не фрізить. В сліпому тесті я б не відрізнив затримку між цією мишею і дротовою.

Тепер з недоліків. Ну опціональний недолік - треба розуміти розміри, вони не дуже великі. Для ноутбука в самий раз, для компа я брав би щось побільше для себе.

Жаль, що немає вбудованого акумулятора і доводиться користуватись батарейками, але справедливості заради при дуже активному використанні батарейки вистачає місяці на півтори, за умови, що я ніколи не вимикаю мишку.

Кнопка для переключення DPI має дуже дивні опції, або занадто малі значення, або занадто високі. Скоріше за все це можна налаштовувати в софті, але в мене досвід з софтом від Razer не дуже вдалий, тому не перевіряв.

Переваги:
    Покриття, сенсор, кнопки, швидкість відгуку, розмір
    Недоліки:
    Розмір, кнопка DPI, батарейки замість акумулятора
  • Виталий
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

Подключается легко, батарейки хватает надолго, недели за 3 села на 8 процентов. Кто-то писал, что долго просыпается, тоже столкнулся с этим, секунд 4-5 по блютузу, не знаю почему, может это норма, не думаю, что дело в модуле, клавиатура просыпается моментально, мышка нет. Но она не стоит всех денег мира

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Долго просыпается, но это субъективно, либо в компе дело, либо 5 секунд для меня много)
    • Данил

какие батарейки используешь

• Ілля В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий

Брав на подарунок, все сподобалось

• Май Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

Мишка класна. Дуже зручна в руці. Легка. Мені підійшла б, якби не одно але. Коли підключаю її в режимі 2.4 - саме на ньому на ній можно комфортно грати - швидкість інета, який в мене по Wi-Fi, падає з 40 до 1МБіт/сек. Ігра через це лагає. Погуглив. Так, є такий нюанс. Вирішується перемиканням роутера нам іншу частоту (мій - не підтримує), або юзати кабель (немає можливості). Тож буду повертати. Дуже прикро.

Переваги:
    Легка, зручна, компактна
    Недоліки:
    Є нюанс з wifi
  • Женя Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Мышь отличная! Из всего того, что у меня было - лучшая. Сравниваю с Logitech и HyperX в том же ценовом сегменте.
    Во-первых, форма и размеры, идеально лежит в руке.
    Во-вторых, правильный вес, и не тяжелая и не легкая - в самый раз.
    В-третьих, скорость отклика, она не отличается от проводной мыши, а в играх это очень решает.
    В общем, покупкой доволен.

• Олексієвець С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

Швидко доставили. Використовую ПК(свисток) ноутбук(блютус).

Переваги:
    Можливість використовувати двох типів батарейок АА і ААА, легка, приємний на дотик пластик
    Недоліки:
    Не помітив
  • Роман К***
  • Остап П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

Чудова мишка. До того користувався g305 (поламалась). Вибрав саме orochi v2 через її форму. Її форма є специфічна, варто спробувати в якомусь магазині електроніки перед тим як купувати. Мені форма ідеально підійшла. Була лиш проблема з встановлення драйверів на мишку, їх можна обновити лиш через bluetooth, сам позичав ноут у друга щоб оновити драва. Попри цю проблему, ця мишка варта своїх грошей.

Переваги:
    Чудова форма
    Недоліки:
    Не зручне оновлення драйверів
  • Станіслав П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

Після придбання з коробки поставились дрова, але не коректні. Видалив, встановив Razer Synaple, на сайті райзер скачав програму, для привязання мишки до адаптера (типу як ключа) і після того ніяких проблем з мишкою не було. Ривки, та перепідключення зникли.
    Відразу скажу, якщо в когось такі проблеми, то щоб повністю налаштувати дрова та функціонал мишки потрібно мати блютуз на пк/ноуті. Так як в мене є адаптер блютуз до компа в мене проблем з цим не було.
    Зараз працюю виключено на HyperSpeed режимі - все як по маслу
    Можливо це в мене так, але для прикладу в програмі Paint фактичне переміщення курсора не встигає за намальованим. І відповідно мишка рухається ривками, але малюється все. Можливо баг вінди чи т.п)
    Але в інших програмах та іграх поки що все гуд)
    Дуже задоволений), я би сказав що мишка не середня, а більш приближена до маленької і дуже дуже легка) але батарейка все рятує.
    Головне що зручна, та компактна.
    Давно мріяв про безпровідну мишку яка працює без затримок передачі

Переваги:
    Компактна, зручна, безпровідна
    Недоліки:
    Потрібно погратись з драйверами та програмами щоб стабільно працювати на адаптері по 2.4Гц
    • Дмитро П***

Яка сама окрема програма, razer synapse чи інша?

• Максим З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Мышь - отличная, по скидке так вообще. Соотношение цена - качество 10/10. Подключение моментальное - подсоединил адаптер в порт USB, я ещё не успел полностью загрузить ноутбук с SSD, мышь уже работала, буквально с коробки. Выполнена качественно, в комплекте идёт батарейка. Кто ищет качественно выполненную мышь, без люфтов скрипов и т.д могу однозначно порекомендовать. Не светится как новогодняя ёлка, что лично для меня - бонус, поддерживает как АА так и ААА батарейки. В руке лежит комфортно, как обладатель довольно таки не маленькой ладони могу сказать что подходит под различные хваты: когтем, кончиками пальцев, всей ладонью.

Переваги:
    1)Добротно выполнена из приятного не матового материала.
    2)Работает "из коробки
    3) Батарейка в комплекте
    4) Тефлоновое покрытие скользящих элементов, что как бы намекает на долговечность.
    Недоліки:
    Не выявлено.
  • Марк М***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Не що давно вирішив збирати собі пк. И першим вирішив пошукати комплектуючі та девайси. Яущо з комплектуючими проблеми не було то от з девайсамм прийшлося покопатися. Вибрав соби 3 клавиатури та три миші.

(Миші: HyperX Pulsfire surge, logitech g305 ну і Orichi v2. )

Передивився тисячи відео на ютуби та образ Orichi v2 і не шкодую про це.
    Мишка по столу литає, доволи легка, сенсор не зірвав ні разу, ну люфтить, клик чіткий та плавний, всі кнопки повність можно за програмувати, та задати їм любу функцію(також є макроси). Сама мишка зроблена із софт тач пластику та дуже приємна на дотик, верхня кришка на магнитах.

Іншими словами мишка просто бомба, ні трошички не шкодую що купив її.

Переваги:
    Качиствині матеріали. Хороший сенсор. Гарні тифлонові ніжки. Модно повність настроїти її під себе та змінити значення любой кнопки. Не люфтить.
    • Павло

Підкажіть будь ласка що за клавіатура на фото

• Марк Я***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Покупал не на розетке, но отзыв оставлю. Пользуюсь уже 4 месяца, и только пару дней назад села батарейка. Держит заряд отлично. Есть 2 варианта для батареек, АА и ААА, то есть какая в тумбочке завалялась, такую и воткнул. Батарейка меняется за 2 секунды, вся верхняя поверхность и есть крышка, котрая держитсья на магнитах. Кнопки нажимаются четко, сенсор отрабатывает шикарно и не срывает. В фирменой программе можно настроить шаги DPI, частоту опроса сенсора настраивать нельзя.

В общем шикарная мышь, рекомендую брать под любые задачи. Я ею работаю в фотошопе, и играю. Если раньше была крупная мышь, игровая - прийдется немного привыкать. По мне если бы она была чуточку больше, буквально процентов на 5-10 объемней, был бы шик.

Переваги:
    Легкая, приятная на ощупь, 2 отсека для батареек
    Недоліки:
    Маловата
  • Юрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Через два місяці моїй мишці буде 4 роки. Вона досі працює, наче тільки що придбана. За весь період користування не спостерігалось жожної проблеми чи незручності, жодного разу не підвела мене навіть в дуже складних ігрових моментах, завжди відпрацьовувала на 100%. На відміну від усіх попередніх досвідів користування дорогими мишами від різних іменитих брендів (найбільше розчарувала HyperX) цією залишаюсь задоволений беззаперечно. Якщо з нею раптом колись щось станеться - міняти гарантовано буду точно на таку ж. Але на сьогоднішній день можу впевнено сказати, що ресурс у цієї миші просто колосальний. Усім рекомендую!
    (P.S. Якщо що - мій основний відгук нижче, придбав у вересні 2022р.)

Переваги:
    Зручність, надійність, відсутність недоліків.
    Недоліки:
    Відсутні.
  • Сергій Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

Миша чудова, підійде під середній розмір руки

Переваги:
    Форм-фактор, не підходить до macOS по Bluetooth
    Недоліки:
    Немає підсвітки логотипа
  • этоабсолютно
    Відгук від покупця. Продавець: NETBOX. Колір: Чорний

первые впечатления очень хорошие. после пользования g305 руке вполне привычно с орочи. надеюсь, прослужит дольше чем g305 :)

Переваги:
    комфорт, цена
  • Олексій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Користуюся мишкою вже більше року. Купляв для ігрового ноутбука. Плюсами вважаю компактний розмір, приємний на дотик пластик, миттєвий відгук на рух, наявність двох режимів з’єднання радіорежиму та Bluetooth та універсальність вибору елементу живлення 1 AAA або AA батарейка. Використовую з’єднання Bluetooth, яке є безперешкодним та споживає менше енергії. Чудова річ та позитивні враження від її використання. Ціна та якість є перевагою цього продукту.

• Евгений А***
    Відгук від покупця. Продавець: Geekon. Колір: Чорний

Мышь мега крутая ! Это тот случай когда идеально попал в размер !!! Брал для игр с aim уклоном. Если брать по формуле цена вес блютус сенсор, это однозначно топ га рынке.

• Максим С***

Дуже зручна

• Єнді

топчик

• Никита С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

Комфортна миша для ігор та просто роботи з можливістю налаштування додаткових кнопок, та швидкої зміни чутливості, комфортна для моєї руки, підключення як з блютуз (дає змогу на ноутбуці отримати додатковий USB) так і через 2.4, підтримує як ААА так і АА живлення. Залишок заряду можна відстежувани в додатку, де і налаштовуються кнопки та чутливість за замовчуванням.

Переваги:
    Приємна на дотик, комфортний вібір швидкості, можливість підключити блютуз і 2.4 на двох пристроях і швидко їх змінювати.
    Недоліки:
    Поки не виявив.
  • Горецкий С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий

Мышь хорошая, девушка в восторге. Работает как положено, единственное но - нет подсветки, хотя за эти деньги хотелось бы

Переваги:
    Эргономика, длительность работы от батарейки
  • Дмитро С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

Шукав безпровідну мишку, та зупинився на цій мишці. Хоч маленька(перші рази незвично тримати в руці) але шустра. Вона виправдовує свою ціну.

Переваги:
    Маленька, шустренька, за свою ціну топ!
    Недоліки:
    Поки що не виявив
  • Дмитро Н***
    Відгук від покупця. Продавець: WOWS. Колір: Білий

Загальні враження - миша супер чудова -> до цього були Razer DeathAdder Essential USB, Logitech M235, MK270, B170. Я не можу назвати її маленькою, вона десь посередені між DeathAdder та Logitech M235. Orochi V2 може підключитись до ноута без доп свістка просто по bluetoth, за день (9 годин роботи - чати, googledoc) акум АА GP 2700 сів на 1 або 2 відсотка (10+ вінда показує заря акума у підключених blutooth пристроїв).

Переваги:
    Красива, зручна, гарна сборка, дуже приємно користуватись.
    • Продавець  WOWS

Дмитро, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.

• Евгений М***
    Продавець: Rozetka. Колір: Білий

Мышь чудесная, подошла под мою руку идеально, после проводных мышей это фантастическое удобство.
    После установки софта и настройки ни разу не отваливалась, не срывался сенсор, ничего не тупило и не лагало.
    Есть проблема с подключением по блютуз, но это проблема не самой мыши, а технологии блютуз, блютуз и вайфай работают на практически одной частоте, изза этого при блютуз подключении скорость вайфая немного уменьшается, но если перевести свои устройства на 5грц проблема исчезает.
    Батарейки хватает примерно на месяц, но это месяц удобства и комфорта, оно стоит того.
    Привык очень быстро, использую пол года, падала несколько раз, пока все чудесно!

Переваги:
    Удобная, качественная, стоит своих денег
    Недоліки:
    Блютуз подключение, но это не проблема мыши
    Прожорливая
  • Владислав Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

Гарна миша, краще ніж G603 що було до цього.

Переваги:
    Легка
    Недоліки:
    Razer софт
  • Петро Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

Чудова миша, до неї була дротова, але через плетений дріт було не зручно користуватись. З даною мишкою ця проблема відпала. Дуже легка та приємна на дотик. Має чудовий геймерський сенсор який не зриває та легко контролюється. Не помітив жодного імпут лага чи пролага у роботі.

Переваги:
    Легкий, приємний на дотик, чудово лежить в руці, сенсор бомба.
    Недоліки:
    Подобається все.
  • Михаил

Топ форма.
    Яйцо и для любого хвата
    2 режима, а не просто радио

Переваги:
    Форма, дизайн, колесико
  • Галега С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Работать предпочтительно через радио, через bluetooth есть нюансы с "засыпанием" после простоя и скоростью восстановления.

Переваги:
    Отличная легкая мышь небольших, с возможностью тонкой настройки и высокой чувствительностью. Великолепно работает без коврика.
    Недоліки:
    нет, как в предыдущем поколении, работы через шнурок.
  • Петро Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

Переваги:
    Легкий, приємний на дотик, чудово лежить в руці, сенсор бомба.
    Недоліки:
    Подобається все.