- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Змійка (блискавка): Бічна. Колір: Brown
Чудовий спальник на холодну погоду,місця для дорослого достатньо.Матеріали якісні,пошитий добротно.
- Переваги:
- Теплий,не важкий.
Представник постачальникаВітаємо!
Дякуємо, що знайшли час написати відгук. Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою. Нехай річ служить довго і допомагає у справах.
Заходьте до нас ще)
- АлексейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Змійка (блискавка): Бічна. Колір: Brown
Теплий, не важкий, але дуже великий, в рюкзаку багато мiсця займе
- Переваги:
- Теплий
- Недоліки:
- Дуже габаритний
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за вибір нашого магазину та зворотний зв’язок. Нам важливо знати, що ви залишилися задоволені покупкою та якістю обслуговування. Користуйтеся із задоволенням і обов'язково звертайтеся, якщо знадобиться щось ще — завжди допоможемо з вибором.
- Юрій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Змійка (блискавка): Бічна. Колір: Brown
Все швидко прийшло, товар відповідає опису й фото. Якість топ!
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо, що поділилися враженнями. Приємно знати, що ви залишилися задоволені вибором. Будемо раді бачити вас серед наших покупців знову!
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Змійка (блискавка): Бічна. Колір: Brown
За свої гроші дуже добре. При 0 градусів з додатковою накидкою гортекс тепло. Єдине що в районі плечей завузький. Мій ріст 180, вага 85. Для габаритніших думаю вже не підійде
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш позитивний відгук та високу оцінку. Ми раді, що товар вас задовольнив і відповідає вашим очікуванням. Сподіваємося, що він служитиме довго та приноситиме користь!
- александр А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Змійка (блискавка): Бічна. Колір: Brown
Рекомендую!
Цена - качество.
В холода спасёт...- Переваги:
- Классный! За такую цену ожидал худшего, но оказался довольно качественный и реально зимний,- тёплый и толстый!
- Недоліки:
- Немного тесновато для мужика, но в основном такие габариты у большинства.
Представник постачальникаДякуємо за ваш коментар. Ваша підтримка надихає нас працювати ще краще.
- Дар'я Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Змійка (блискавка): Бічна. Колір: Brown
Теплий, мʼякий, приємний на дотик. Шви рівні, 2 бігунка (дуже зручно). Наповнення рівномірно розподілено. По розміру трохи менший ніж я очікувала.
Доставка швидка. Рекомендую
- Андрій П***
Характеристики по теплу відповідають дійсності?
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Змійка (блискавка): Бічна. Колір: Brown
Не достовірні данні.
- Переваги:
- Надіслали швидко, ціна.
- Недоліки:
- В характеристиках 1,1кг а по факту 2кг
- Андрій П***
А по теплу як?
- Микита
Оу, ну це суттєва відмінність!! Що реально 2 кіло??