- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Розміри: 40 x 140
Чудова доріжка, святково і вишукано виглядає.
- Переваги:
- Якість, ціна
- Недоліки:
- Светлана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Розміри: 40 x 140
Якісний товар, повністю виправдовує очікування. Відповідає опису. Дуже гарна.
- Переваги:
- Відповідає опису. Якісна.
- Недоліки:
- Юлія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Розміри: 40 x 140
Не змогла прикріпити фото до попереднього відгука,тому публікую тут. Ось так виглядає зворотня сторона серветки. На мою думку, це і є виконання у техніці гобелену. Коли малюнок ніби витканий на тканині. Набивний малюнок не було би видно з тильної сторони
- Олеся К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Розміри: 40 x 140
Купувала на подарунок таку доріжку та білу серветку. Було заявлено, що вироби гобеленові, тобто виготовлені з тканини, утвореної переплетінням ниток. Але по факту гобеленовою виявилася тільки серветка білого кольору з велюром. Доріжка була з набивним малюнком. Дуже прикро. Я засмутилася. Довелося подарувати, як є, бо вже не було часу. Іншого разу таке замовлення просто поверну. Вважаю, що мене ошукали, бо шматок тканини з набивним малюнком не може коштувати як гобелен.
- Переваги:
- гарний малюнок
- Недоліки:
- невірна інформація про товар
Добрий день. Дуже прикро, що вам не сподобалась доріжка, але інформація про товар відповідає дійсності. Колекція Present відшита з якісної іспанської гобеленової тканини, на фото це видно. Можливо ви сплутали дану доріжку з якоюсь іншою. На дану колекцію ми отримали дуже багато позитивних відгуків від покупців.
- Юлія С***
Дуже здивуваласякоои прочитала цей відгук. На мою думку, ця доріжка виконана у техніці гобелену, там точно не набивний малюнок. Я додам фото зворотнього боку у своєму відгуку,бо тут не маю можливості додавати фото
- Олеся К***
Для Юлія Самойленко:
На зворотньому боці малюнок має бути інвертований. І повірте, я можу визначити, мені підсунули гобелен, чи ні. Як вже повіла, це купувала на подарунок, тому аферисти проскочили повз розборки. Але в іншій ситуації такий товар поверну і людям розкажу, як мене ошукали.
Виглядає чудово, дуже подобається. Не знаю, чи залишу, бо не впевнена, що буде зручно застосовувати... Але по якості ті вигляду - топ! Ходила навколо неї увесь святковий сезон і таки не змогла не купити
- Переваги:
- Красива
- Недоліки:
- Не знайшла
- Глінка О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Розміри: 35 x 100
Дуже чудовий раннер для Різдвяного і Новорічного стола.Якісна щільна тканина,яскраві кольори різдвяно-новорічного малюнку сприяють святковому настрою.Все відповідає опису.Покупкою дуже задоволена.Рекомендую вітчизняного виробника,продавця і "Розетку"!
- Переваги:
- Якість,дизайн,акційна ціна і безкоштовна доставка.
- Недоліки:
- Не знайшла.
- Тетяна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Розміри: 40 x 140
Відмінна якість, яскрава новорічна доріжка.
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Розміри: 35 x 100
Дуже гарний святковий раннер. Щільна тканина, красивий малюнок, трохи люрекса.
- Переваги:
- Створює святковий настрій.