- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: GoBack. Колір: Сірий
Я дуже довго вибирала рюкзак, щоб відповідав моїм критеріям:
Якість товару і звичайно підтримати вітчизняного виробника!
Моя оцінка 10 , дуже задоволена!
Дякую!- Переваги:
- Якість. Можливість прасування в стиральній машині.
- Продавець GoBack
Дякуємо за відгук
- Алла Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
Рюкзак гарної якості, легкий, вмісткий, яскравий та дуже красивий. Тканина щільна, блискавки гарної якості та добре працюють. Додатково на сайті виробника можна зареєструвати гарантію рік
- Переваги:
- Якість, легкість
Алла, дякуємо за такий детальний та позитивний відгук! Нам дуже приємно, що ви оцінили якість тканини та фурнітури — ми приділяємо цьому особливу увагу. Окреме дякуємо за згадку про реєстрацію гарантії, це дійсно важливий крок для спокою наших клієнтів. Нехай рюкзак Cyclone дарує лише яскраві емоції у кожній подорожі
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: GoBack. Колір: Сірий меланж
Дякую за швидку доставку, товаром задоволена цілком.
- Лідія П***Відгук від покупця. Продавець: GoBack. Колір: Хакі
Брала на Розетці такий дитині в школу - їй сподобався. Мені теж, бо не промокає і зручний, тому замовила і собі аналогічний. Поки жодних наріканнь нема.
- Переваги:
- Не промокає, місткий, багато кишень
- Недоліки:
- Поки не виявили жодних)
- Геннадій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Невеликий розмір і якісні матеріали. Для міського використання чудовий
Дякую за Ваш відгук! Нехай наплічник служить довго та надійно!)
- Костянтин С***Відгук від покупця. Продавець: GoBack. Колір: Сірий
Менеджер швидко вийшов на звʼязок, швидко надіслали безкоштовна доставка. Сам рюкзак гарний та якісний
- Переваги:
- Якість, та оперативність
- Продавець GoBack
Дякуємо за відгук
- Кристина Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
Я в восторге от рюкзака ,очень качественно сделанный, такой плотный везде, толстый внутри карман, и вместителен!благодарю
- Переваги:
- Супер
- Недоліки:
Дякую за Ваш відгук! Нехай наплічник служить довго та надійно!)
- Геннадій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Якість відмінна.
- Переваги:
- Легкий, змейка просто супер
Дякуємо за відгук! Нехай наплічник служить довго та надійно!)
- ЕгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Крутой
- Переваги:
- Все
- Недоліки:
- Неи
Дякуємо за відгук та оцінку нашого бренду!)
- Руслан Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі з чорним
Все ок. Дякую.
Дякуємо за Ваш відгук! Нехай рюкзак служить довго та надійно
- АлешенькаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Классный рюкзак ,прочел бумажечеу на рюкзаке с фото основателем этой фирмы ,рассказывает что у него6 детей,и он даёт гарантию на товар,и просит коментарий,рюкзак хорош даже за полную сумму ,но я взял дешевле.
- Переваги:
- Качество материала
- Недоліки:
Дякуємо за Ваш відгук! Нехай наплічник служить довго та надійно!)
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Рюкзак сподобався,має багато відділень,потаємне відділення.Зроблений з міцної тканини.
- Переваги:
- Потаємне відділення,ортопедична спинка і потрібне відділення для ноутбука або планшета.
- Недоліки:
- Сподівалася,що в комплекті буде світловідбівний брелок,а не було( Поки що недоліків не бачу,час покаже.
Дякуємо за Ваш відгук! Нехай наплічник служить довго та надійно!)
- Юлія Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Блискавки працюють без запинок Великий та зручний рюкзак
- Переваги:
- Розмір
Дякуємо за відгук! Нехай наплічник служить довго та надійно!)
- Альона Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Сподобався. Вмісткий, гарна якість
Дякуємо з відгук! Нехай наплічник служить довго та надійно!)
- КатяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Рюкзак дуже гарний! Матеріал міцний, багато функціональних кишень, усе продумано до дрібниць. Колір гарний сірий, модель універсальна та зручна у використанні.
Особливо приємно здивувала ціна — чесно кажучи, такий рюкзак мав би коштувати дорожче.
Радує, що українські виробники можуть створювати якісні та стильні речі не за всі гроші світу)- Переваги:
- Розмір, колір, матеріал, кількість карманчиків, фурнітура, рік гарантії від виробника
Відповідає
Дуже дякуємо за такий теплий та детальний відгук! Нехай рюкзак служить довго та приносить лише задоволення!
- Руслан В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Ідеальний. Зручний, вмісткий, гарний дизайн, добре і акуратно оброблені шви. Купували сину, через місяць купили ще й чоловіку.
- Юрій О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Рюкзак гарний, все відповідало опису , те що треба за свою ціну.
- Переваги:
- Вмісткий, міцний , підходить до будь якого стилю
Дякуємо за відгук! Нехай рюкзак служить довго та надійно!
- Екатерина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Зручний, вмісний, якісно виготовлений
Дякуємо за Ваш відгук та оцінку нашого виробу! Нехай рюкзак служить довго та надійно!)
- Марина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з помаранчевим
Гарна якість, все відповідає фото. Трохи туго працюють застібки, але враховючи, що вони надійно зстібають, то ок
Щиро дякуємо за відгук! Дуже приємно, що Ви відзначили якість і відповідність товару фото. Щодо застібок – вони справді досить міцні, щоб надійно фіксувати, і з часом зазвичай стають зручнішими у використанні. Гарного користування!
- Станислава С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з помаранчевим
Хороший рюкзак, на перший погляд повинен бути міцним, думаю, пару навчальних років витримає. Для тих, хто не є прихильником ортопедичних спинок, зручний варіант. 7 підручників вмістилося, ще місце залишається, добре, що є кишеня зі сторони спинки.
Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що рюкзак виправдав Ваші очікування. Бажаємо, щоб він служив довго та надійно, а навчальні роки з ним були легкими й комфортними!)
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Гарний рюкзак
Дякуємо за Вашу оцінку!
Нехай наплічник служить довго та надійно!)
- Максим Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Супер якість і функціональність . А ціна здивувала. Дякую
Дякуємо за Ваші відгук та оцінку! Нехай рюкзак служить довго та надійно!)
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Все виконано якісно . Немає ніяких похибків. Дякую виробнику ,а також посереднику за наданий товар до споживача
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені якістю рюкзака.
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Рюкзак хороший, але не є водонепроникним
Доброго дня
Уточніть, будь ласка, за яких обставин рюкзак пропустив вологу?
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Рюкзак нормальний. Поки все подобається.
Дякуємо за відгук! Раді, що рюкзак виправдав очікування. Нехай служить довго та надійно!
- Максим А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Надійний, цупкий, зручний.
Дякуємо за відгук! Раді, що рюкзак Вам сподобався. Довгих років користування!)
- Андрей Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Рюкзак гарний, я за ним дуже доглядаю, бережно ставлюсь, але, 4 місяці, і вже шлейка порвалась. Дуже прикро, перед цим я купив китайський в магазині Конфіскат, він в мене довго відслужив, думаю візьму наш рюкзак Україна виробник, але дорожче в три рази, і тут таке. Хоть би на рік хватило, а так, печалька
- Переваги:
- Сам рюкзак , модель гарна, багато карманчиків.
- Недоліки:
- На фото все видно , чотири місяці, і рюкзак в ремонт.
- Андрей Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Цей рюкзак мені дуже сподобався, брав на розетці, але ще рік не пройшов, не приємно з шлєйками рюкзака, порвалось((( треба ремонтувати, слабкі місця є, Китай іноді краще служить , не розумію чому(( А так модель цікава, зручний, відремонтую і погнав далі
- Переваги:
- Ціна, зручний
- Недоліки:
- На фото видно
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Норм
- Переваги:
- Якість. Український виробник.
Дякуємо за відгук)
- Наталия С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже гарний рюкзак! Тканина дуже цільна, не промокає, якісні шви, якісна підкладка, стильний має вигляд. Чоловіку брала йому дуже сподобався!
- Переваги:
- Просто відмінний товар!
- Недоліки:
Наталіє,дякуємо за Вашу високу оцінку та приємний відгук! Ваші слова підтверджують,що ми рухаємося у правильному напрямі.
- Тимур Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Качество материалов на высоте.
Нюанс - на фото змейки выделяются цветом... А по факту он весь черный (одна змейка покрыта светоотражающей поверхностью). И это делает внешний вид более... более простым...- Недоліки:
- Отличие от фото
- Мария Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
Чудовий, міцний рюкзак. По розмірам підходить на зріст більше 140 см. Дитина задоволена
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Хороший рюкзак, цупкий місткий , для мої потреб те що потрібно, добре що сіток не має як в інших, але кожному за потребою, тобто кому що подобається. Пошитий ніби добре, комусь попали погані строчки в мене норм, ноут великий не влазить в карман а от 13" легко ще й фіксується.
- Переваги:
- Не один відділ і кілька карманів.
- Недоліки:
- Не виявив
- Диана д***
спасибо за уточнение про ноут. а то уже хотела брать, но поищу более вместительный для ноута.
- Михаил Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Гарна якість.
- Марина Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Фурнітура здається слабкою
- Переваги:
- Стильний місткий
- Недоліки:
- Фурнітура
- ВалентинВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Гарний рюкзак, зручний, тканина якісна. Сумки Bagland використовую більше 20 років. Завжди все ОК.
- Переваги:
- Якісна тканина, гарний дизайн
Відповідає
Доброго дня,Валентине! Дуже приємно,що протягом 20 років,навіть більше,Ви довіряєте нам!) Такі історії нас підбадьорюють,дякуємо!)