ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Відгуки покупців про Перенесення для собак і кішок Trixie Capri 40х38х61 см Синьо-чорний 4011905398327

Немає в наявності

4.3/5
Код :  495195724
Оцінка користувачів 4.3/5
  • Альона Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 32 x 31 x 48. Колір: Бузковий

Міцна, якісна. Гарний колір

Переваги:
    Легка і міцна
  • Ганна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 40 x 38 x 61. Колір: Сірий

Досить міцна та об'ємна переносна, кіт вагою 5 кг відмінно себе почуває і йому більш ніж достатньо місця для перебування в подорожі машиною. При носінні з вагою котика 5 кг в руках, переносна буде трохи перехилятись на той бік, де знаходиться кіт.

Переваги:
    Є відсік для смаколиків і відсік щоб погодувати, чи почухати котика.
  • Юлія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 37 x 34 x 55. Колір: Сірий

Переноска чудова, як і більшість товарів від Trixie. Але є великий мінус: доставку прийшлось чекати тиждень, що є зовсім неприпустимим, про це ніде не попереджалось, тільки потім по факту взнаєш після оплати .

Переваги:
    Якість товару
    Недоліки:
    Дужжжже довга доставка товару
  • Тетяна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 32 x 31 x 48. Колір: Сірий

В захваті, рекомендую

Переваги:
    Комфорт
  • Анна

Замовила переноску, кріплення не таке як на зображенні, а таке як у коментарях на фото. Дуже маленьке кріплення, пластмаса дуже тонка, на місці згину вже біла і вистачить її максимум на пару разів і відломиться. Шкода, що кріплення змінили і зробили абсолютно не придатним до використання. Так як це потрібно робити часто (дістати/посадити котика, чи помити саму переноску), то це абсолютно нефункціонально. Закликаю виробників звернути на це увагу і зробити такі, як на фото. Переноску повернула, оскільки купувати за такі кошти на 2-3 рази безглуздо. Розчарована(((

Переваги:
    Габарити
    Недоліки:
    Кріплення
  • Ігор П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 40 x 38 x 61. Колір: Синій

Дуже класна

• Роман З***

Тонкий пластик, хлипковата, проминается. Но кота в покое 6 кг НА переноске выдерживает)))

Переваги:
    Выполняет свою функцию
    Недоліки:
    Хлипкая
  • Тетяна М***

Переноска зроблена якісно, моїй киці дуже зручно в ній.

• Олена Б***

Якість від Тріксі, як завжди!

• Микола Ш***

Отлично подошла маленькому еноту

Переваги:
    ....
    Недоліки:
    ....
  • Наталя Т***

Отличная переноска

Переваги:
    Недорогая
    Недоліки:
    Не нашла
  • Сергій

Виглядає так само, як і хороші якісні контейнери, але зроблений з дуже тонкого пластику, крімплення виглядають так, ніби від двох, трьох використань вони просто зламаються. Так що якщо вже купили, краще один раз зібрати в не розбирати.

Переваги:
    Виглядає непогано
    Недоліки:
    Якість пластику, ненадійність
  • Марина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 32 x 31 x 48. Колір: Синій

Вже була ця переноска, замовили ще раз таку саму , але колір, який прийшов зовсім не той, що на картинці
    Чому про це ніде не вказано
    Замість голубосинього отримали брудний синьо-сірий

Недоліки:
    Колір не відповідає дійсності!
    • Даша

а є фото що прийшло?

• Людмила С***

Все добре

Переваги:
    Переноска зручна у використанні та легка. Зроблена якісно, пластик міцний. Замовляли на Укрпошті через сайт Розетка. Прийшла швидко, запакована добре. Всі деталі та кріплення підійшли. Дякуємо!Нашій кицюні сподобалася.
    Недоліки:
    Недоліків поки не виявили
  • Ольга Т***

Гарна переноска, міцний пластик, приємний нюдовий колір. В користуванні є ще 2 переноски іншої фірми - МР Бергамо, то раніше там був міцний пластик, замовила таку переноску для порівняння, але обрала від Тріксі.

Переваги:
    Міцність пластику, розмір, колір
    Недоліки:
    Ціна хотілось би дешевше, але вже як є
  • Євген Б***

Гарний товар. Рекомендую.

• Олександра Ч***

Все добре

• Ильницкая Т***

Погано закриваються клапани. Не вистачало одного фіксатора для дверцят.

• Олеся К***

Після другого використання зламались пласмасові кліпси,і тепер це просто викинуті на смітник гроші.

• Віолетта
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 37 x 34 x 55. Колір: Синій

Наче й непогана переноска, але приїхала коцнута.
    За розміром ідеально підійшла для мого кота, який важить 6,5 кг
    Якби не була потрібна терміново то вернула б!

Недоліки:
    Товар ок, а служба доставки швиряє все й не заморочується!

• Юлия Г***

Сьогодні отримала у пункті видачі. Колір не відповідає зображенню на сайті, переноска темно синього кольору. Збирали у пункті видачі. Вдома звернула увагу, що одне з п'яти кріплень не фіксується, бо воно деформоване, можливо під час транспортування. Чи можливо якось вирішити це питання? Товар скоріше за все буду повертати

Переваги:
    Міцний пластик, без запаху. Гарний дизайн
    Недоліки:
    Ненадійні кріплення. Одне браковане

• Панков Д***

Пришла бракованная. Из 4х креплений одно уже было почти полностью сорвано, 3 оставшихся держатся на побелевшем пластике.
    Упаковка товара заслуживает отдельного внимания. Просто два куска картона сверху и снизу переноски, примотанные друг к другу скотчем хаотично. На столько хаотично, что скотч цеплялся и за упаковочную обертку товара, и за саму переноску.

Переваги:
    Не успел разглядеть
    Недоліки:
    Пришла бракованная. Сорванные защелки, ужасная упаковка товара

• Панков Д***

Отзыв не актуален.
      Прошу прощения, кто его прочитал и сделал выводы о товаре.
      Я не заметил пояснения в инструкции, которые говорят о том, что крепления, что я сфотографировал, являются ОДНОРАЗОВЫМИ, и их необходимо оторвать и выбросить, для установки креплений, что идут в комплекте.

Переноска, вроде как, хорошая. Других проблем не нашел !

• Юрій М***

Ми теж раніше взяли цю жахливу якість,
      хрупкий матеріал, ломається швидко.
      НЕ КУПУЙТЕ ЦЕЙ НЕПОТРІБ, МАРНО
      ВИТРАЧЕНІ ГРОШІ ТА ДЛЯ МУСОРКИ.

• Валерія К***

Переноска хорошего качества. Одну звезду снимаю за то, что цвет не соответствует ожидаемому. На фото нежно голубой цвет. А приехал темный пыльно-синий. Цвет все равно красивый.
    Но те, кто как и я хотел голубенький, имейте ввиду.

Переваги:
    Размер, удобство для животного
    Недоліки:
    Цвет не тот
  • Анна Я***

Хороша переноска

• Ольга

Найзручніша переноска з усіх, всередині достатньо місця, конструкція продумана, рекомендую.

Переваги:
    якісний пластик, красивий колір, міцна
  • Микита П***

Комфортна та якісна, верхня частина повністю знімається, зручно вкладати котика, щоб він менше нервував. Отворів достатньо, ручка міцна, дверцята фіксуються надійно

Недоліки:
    не виявив
  • Мария Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: RichPets. Розміри (ДхШхВ): 48 x 32 x 31. Колір: Бузковий

Все хорошо, единственное ручка по сути не подошла (

Недоліки:
    Ручка ни в какую не хотела вставляться
    • Іван Д***

Та то не є проблема ручка. В авто поклав і все ок. Теж собі таку замовляти думаю. Бо везти кота на прививку, він дасть жару в звичайному ящику картон

• Олександр

Переноска приїхала зі зламаними «вушками»-замками, два з яких лежали взагалі всередині переноски. Якість товару визначити неможливо.

• Маргарита Д***

Не качественные крепления.
    Ломаются на раз два.
    Не советую брать

Недоліки:
    Плохое крепление
  • Наталія

Все супер рекомендую

• Тетяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Onida

Відповідальний продавець,якісний товар.Рекомендую

Переваги:
    Все сподобалось
  • Юлия К***

Переноска чудова, зібрали швидко, але приїхала з одного боку трохи поцапана, і не в повному комплекті деталей не було другої верхньої кришечки

Переваги:
    Міцна, гарна
    Недоліки:
    Не всі деталі в комплекті
  • Наталия К***

Нормальна якість

• Елена П***

Не рекомендую этот товар.качетво ужасное.заказала наложеным платежем,собрать на почте не смогла.крепежи не защелкиваются.пластик тонкий.

Переваги:
    Недоліки:
    Качество паршивое
  • Александр И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 32 x 31 x 48. Колір: Зелений

Кіт заценив.

Переваги:
    Пластік суперовий.
    Недоліки:
    Не знайшов.
  • Алла
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 37 x 34 x 55. Колір: Зелений

Чудова переноска. Раніше кілька років користувалися такою самою меншого розміру, але кішка підросла - то взяли більшу. На кішку 6,5 кг - ідеально по розміру, не тісно.
    Киці сподобалася, навіть спала у ній.

Переваги:
    Велика, міцна, легко мити, якшо кішка при переїздах любить викласти назовні весь свій багатий "внутрішній світ"
    Недоліки:
    Трохи туго збирається