Відгуки покупців про Вітамінізовані таблетки для кошенят GimCat Every Day Kitten Tabs для зміцнення імунітету 40 г (4002064426174)
- Яніна С***Відгук від покупця. Продавець: Котогав
Я замовляла у вас інші вітаміни
- Переваги:
- Відправили не ті вітаміни, які замовляла
- Продавець Котогав
Доброго дня!
Дякуємо за ваш відгук. Перепрошуємо за непорозуміння, яке виникло.
Ви отримали оригінальний товар від того ж виробника, однак виробник нещодавно оновив дизайн упаковки та склад продукту. На жаль, ми не встигли своєчасно оновити інформацію та фотографії в картці товару, через що виникло враження, що було надіслано інший товар.
Ми вже працюємо над виправленням інформації, щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому.
Ще раз перепрошуємо за незручності та дякуємо, що звернули нашу увагу на цей момент. Ваш зворотний зв'язок допомагає нам ставати кращими.
З повагою, команда Koтогав
- Вікторія Б***Відгук від покупця. Продавець: Котогав
Ввічливий продавець, швидка доставка, все добре запаковане. Назначив ветеренар, для кошеняти. Просто кладу на тарілочку, і він їх з задоволенням зʼїдає. Це наша перша упаковка, тож сказати поки про результат не можу, але читала багато класних відгуків про ці вітаміни.
- Продавець Котогав
Вікторіє, щиро дякуємо вам за такий детальний відгук!
Дуже приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом, швидкою доставкою та пакуванням .
Раді чути, що кошенятко із задоволенням їсть вітаміни. Сподіваємося, вони принесуть очікувану користь і допоможуть вашому улюбленцю рости здоровим та активним .
Будемо раді вашим наступним замовленням!
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: PetPoint
Хорошие витамины. Котик хрумает с удовольствием. Компания как же отличная, отнеслись с пониманием. Отправили быстро
Спасибо - Надежда С***Відгук від покупця. Продавець: PetPoint
В зоомагазине консультант мне порекомендовал двухмесячному котёнку попробовать эти витамины. Котёнок вкусил, начал жадно хрумкать. Затем нашла в "Розетке" эти витамины, сейчас ему четыре, также набрасывается и превосходно выглядит мой Скоттиш страйт.
- Переваги:
- Отличные
- Недоліки: