Відгуки покупців про Мишка Ігрова Безпровідна Attack Shark X11 22000 DPI PAW3311 із зарядною догстанцією RGB підсвіткою Чорна
- Валентин П***Відгук від покупця. Продавець: Tattoo Spot. Колір: Білий
спочатку все було добре але чомусь мишка почала глючити навіть після повної зарядки
- Переваги:
- легко рухати
- Недоліки:
- Через місяць роботи вона почала глючити та відповідати на деякі руги, тормозити і деколи затримка крікання
- Богдан Г***Відгук від покупця. Продавець: Tattoo Spot. Колір: Білий
Мишка зручна, гарно лежить у руці, цікавий та в одночас простий дизайн що надає мишці цікавості, довго тримає, за місяць активного користування заряджав лише коли отримав, з тих пір ще не заряджав хоч і користуюсь нею активно
- Переваги:
- Довго тримає, зручна, швидке реагування у порівнянні з іншими безпровідними мишками, док станція для заряджання
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Tattoo Spot. Колір: Білий
Дуже гарна зручна в роботі
- Анастасія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Tattoo Spot. Колір: Білий
коробка з мишкою приїхала у коробці нової пошти(на коробка була ціла) але схоже що вона з самого початку була у пошкодженій коробці тому що вона трішки у пом'ятому стані, як вона на відчуття не зможу сказати бо купувала не собі
- Переваги:
- не виявила
- Недоліки:
- пам'ятаю коробка
- Продавець Tattoo Spot
Доброго дня, при транспортуванні та упаковці працівники нп часто можуть щось пошкодити, наш товар перевіряється перед відправкою. Дуже вибачаємось за невдалий досвід, якщо подкодилось щось крім упаковки можемо обміняти вам на нову.
- Людмила Н***Відгук від покупця. Продавець: Tattoo Spot. Колір: Білий
швидка доставка.
- Переваги:
- Є
- Недоліки:
- нема
- Олексій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Tattoo Spot. Колір: Білий
Мишка чудова, приємні наліпки які допомагають краще тримати в руці.
- Переваги:
- Зручна, не дорога, все було у комплекті,
- Недоліки:
- Були неточності у датах і часах відправки, але то таке. Дрібниці
- ВладВідгук від покупця. Продавець: Tattoo Spot. Колір: Білий
Такого д****а я ещё не видел. Ужасная мышка, разряжается за 5-9 часов вместо заявленных 65.
Везде скрипит, и остаются постояно различные пятна. И присутствуют срыви сенсора.- Переваги:
- Нету вообще
- Недоліки:
- Много больше в 100 раз чем плюсов
- Продавець Tattoo Spot
Доброго дня, ви написали цей відгук через більше пів року користування. В будь якому випадку у нас є термін гарантії коли ви можете обміняти або відпремонтувати товар безкоштовно. Так як він вже минув, звійсно мишка може працювати не належним чином через механічні пошкодження та різного плану ситуації як наприклад пролив рідини. Якщо ви помітили несправності, пишіть будь ласка продавцю, якщо вони і справді є.
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Tattoo Spot. Колір: Червоний
Мишку купувала брату-підлітку. Товар прийшов цілим. Отримувачу даного подарунку все сподобалось, працює добре
- Продавець Tattoo Spot
- Седина И***Відгук від покупця. Продавець: Tattoo Spot. Колір: Білий
Классная мышка 11/10
- Саня Я***Відгук від покупця. Продавець: Tattoo Spot. Колір: Червоний
Прикольна мишка дуже класно тримається в руці, але приїхала біла
- Переваги:
- Чудова мишка
- Недоліки:
- Приїхала біла хоча в описі пише що вона має бути чорна
- Микола Р***Відгук від покупця. Продавець: Tattoo Spot. Колір: Червоний
Прикольна
Дякуємо за ваш відгук
- ДанилоВідгук від покупця. Продавець: Tattoo Spot. Колір: Червоний
Мишка ультралегка (порівняно з моєю X7), заряд тримає справді довго, зручно лежить у руці. Радіус дії не перевіряв, але заявлено 10 метрів. Наклейки м'які, після поклейки (на мою думку) користуватися стало значно зручніше.
- Переваги:
- різноманітне підключення до пк, наявність додатку для пк(шукав самостійно в інтернеті). Перемикачі DPI під мишкою. Є можливість користуватись з проводом
- Недоліки:
- Програмне забезпечення не вказано на упаковці.
- Продавець Tattoo Spot
- Максим
привет,пожалуйста зделай мини тест на мишке, скажи сенсор срывает или нет? страшно брать из за низкой цены просто
- Олег
Наклейки з глайдів знімав? Без наклейок не царапається?
- Денис В***Відгук від покупця. Продавець: NewMart. Колір: Білий
впринципі нормально в описі пише що без наклейок і гріпсів але вони всерівно були в комплекті, думаю що в подальшому користуванні проблем не буде
- Переваги:
- легка
- Недоліки:
- поки нема
- Мар'янаВідгук від покупця. Продавець: CyberDevice. Колір: Чорний
мишка справна, декілька місяців користуюсь і заряд тримає довго. користуюся в безпровідному варіанті і не бачу проблеми підключити шнур якщо батарея не буде тримати
- Юрій Ф***Відгук від покупця. Продавець: NewMart. Колір: Білий
Зручна, легка, функціональна мишка. Має софт, зарядну станцію.
- Іван Д***Відгук від покупця. Продавець: Oasis trade. Колір: Чорний
Крута миша
- Недоліки:
- Олексій Д***Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space. Колір: Чорний
Чудова мишка
- Сергій Г***Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space. Колір: Чорний
Мишка за свої кошти гарна
- Роман О***Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space. Колір: Білий
Хороша мишка, не вирубається просто так. Нормальний відгук.
З мінусу - погано понятно коли вона починає сідати. Може відключитись в неприємний момент.
Але і тут плюс, що зі станції в цей момент можна дістати привід - і вставити напряму. - Олександр Ш***Відгук від покупця. Продавець: Контраст. Колір: Чорний
Пользуюся вже кілька місяців,задоволений.Довго тримає без підзарядки.
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: More Tech
Син задоволений повністю. Я від себе можу додати, що замовлення прийшло швидко. Магазин рекомендую
- Продавець More Tech
Дякуємо, що обрали More Tech! Ми раді, що ваше замовлення подарувало вам не лише приємний досвід, а й позитивні враження та швидке обслуговування в нашому інтернет-магазині.
- Артем С***Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space. Колір: Чорний
Идеальна миша
- Петро С***Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space. Колір: Чорний
Пользуюсь уже 3 дня все отлично работает заряд держит хорошо
- Переваги:
- Автономность,вес и цена
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space. Колір: Білий
Мишка дуже чудова,працює на всі 100% , рекомендую
- Переваги:
- Зручна у використанні та приємна на дотик
- Недоліки:
- Недолік немає
- Віталій С***Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space. Колір: Чорний
Чудова миша для гри у шутери та для просто користування можно підключити проводом 2,4 донглом та по блютузу заряджается швидко
- Переваги:
- Все як на картинці
- Ілля М***Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space. Колір: Чорний
Чудово працює
- Переваги:
- За свої гроші це топ
- Артем т***Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space. Колір: Чорний
Клас,наклейки якісні і сама миша відмінна не знаю чому по відгуках не радять но мені зайшла, іменно пару типів підключення
- Переваги:
- Довго відправлялась (36годин)
- Недоліки:
- Не знайшов
- Ілля С***Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space. Колір: Білий
Купил мышку 3 дня назад за ети три дня сенцу срывало чаще чем на моей старой полу живой мышке которой 5 лет
В случайный момент сенса становиться медленной и потом снова возвращаться в норму за день такое бывает очень часто- Переваги:
- Приятная форма удобная зарядка
- Недоліки:
- Скорее всего из за брака срывает сенсу
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: FastClick. Колір: Білий
Купувала мишу для сина-поціновувача ігор(( все було добре, але чз 1 рік і 1 міс. перестало функціонувати коліщатко. Добре що завбачливо була придбана дод. гарантія
- Переваги:
- Не було нарікань рівно 1 рік і 1 міс.
- Недоліки:
- Через рік коліщатко вийшло з ладу
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: More Tech
Мышка хорошая, есть высокий DPI. Есть драйвер для мышки
Форма мышки удобная
Доставили быстро- Переваги:
- Удобная и симметричная форма для больших рук
- Недоліки:
- За несколько дней использования не нашел
- Продавець More Tech
- Микола К***Відгук від покупця. Продавець: NewMart. Колір: Білий
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space. Колір: Чорний
Зручна, але блютуз не працює, підключив через юсб (бездротово) після 3 годин гри почала лагати, просто коли двигаєш воно не водить за рукою і в моментах просто зупиняється
- Переваги:
- Зручна
- Недоліки:
- Погано працює сенсор
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: CyberDevice. Колір: Чорний
За свої гроші — просто топ! Користуюся із задоволенням, жодних недоліків поки що не знайшов
- Переваги:
- дешева сенсор топ
- Данил Д***Відгук від покупця. Продавець: Anix retail. Колір: Чорний
Класна миша, єдинне, що в мене зламалося колесо, а окремо воно коштує як пів миші.
- Переваги:
- Сенсор, аккумулятор, зручність.
- Дмитро В***Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space. Колір: Білий
Нормальний маніпулятор за ці гроші.
Подивлюсь на який термін вистачить для роботи без нарікань.- Переваги:
- Легка. Кілька варіантів підключення. Другий термін без підзарядки.
- Недоліки:
- Хотілось би якісь тактильні візерунки на пластику замість наліпок.
- Денис С***Відгук від покупця. Продавець: SkyType. Колір: Білий
Все чудово! Обслуговування сепер. Доставка швидка! Прочитав попередні відгуки (не прийшли наклейки тощо)... Все прийшло запаковано! Наклейки та аксесуари на місці, не хвилюйтесь!) продавця рекомендую!!!!
- Недоліки:
- Відсутні все працює