Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Мишка Ігрова Безпровідна Attack Shark X11 22000 DPI PAW3311 із зарядною догстанцією RGB підсвіткою Чорна

Оцінка користувачів 4.5/5
  • Відгуки про товар продавця Tattoo Spot
  • Валентин П***
    Відгук від покупця. Продавець: Tattoo Spot. Колір: Білий

спочатку все було добре але чомусь мишка почала глючити навіть після повної зарядки

Переваги:
    легко рухати
    Недоліки:
    Через місяць роботи вона почала глючити та відповідати на деякі руги, тормозити і деколи затримка крікання
  • Богдан Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Tattoo Spot. Колір: Білий

Мишка зручна, гарно лежить у руці, цікавий та в одночас простий дизайн що надає мишці цікавості, довго тримає, за місяць активного користування заряджав лише коли отримав, з тих пір ще не заряджав хоч і користуюсь нею активно

Переваги:
    Довго тримає, зручна, швидке реагування у порівнянні з іншими безпровідними мишками, док станція для заряджання

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: Tattoo Spot. Колір: Білий

Дуже гарна зручна в роботі

• Анастасія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Tattoo Spot. Колір: Білий

коробка з мишкою приїхала у коробці нової пошти(на коробка була ціла) але схоже що вона з самого початку була у пошкодженій коробці тому що вона трішки у пом'ятому стані, як вона на відчуття не зможу сказати бо купувала не собі

Переваги:
    не виявила
    Недоліки:
    пам'ятаю коробка
    • Продавець  Tattoo Spot

Доброго дня, при транспортуванні та упаковці працівники нп часто можуть щось пошкодити, наш товар перевіряється перед відправкою. Дуже вибачаємось за невдалий досвід, якщо подкодилось щось крім упаковки можемо обміняти вам на нову.

• Людмила Н***

швидка доставка.

Переваги:
    Є
    Недоліки:
    нема
  • Олексій Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Tattoo Spot. Колір: Білий

Мишка чудова, приємні наліпки які допомагають краще тримати в руці.

Переваги:
    Зручна, не дорога, все було у комплекті,
    Недоліки:
    Були неточності у датах і часах відправки, але то таке. Дрібниці
  • Влад
    Відгук від покупця. Продавець: Tattoo Spot. Колір: Білий

Такого д****а я ещё не видел. Ужасная мышка, разряжается за 5-9 часов вместо заявленных 65.
    Везде скрипит, и остаются постояно различные пятна. И присутствуют срыви сенсора.

Переваги:
    Нету вообще
    Недоліки:
    Много больше в 100 раз чем плюсов
    • Продавець  Tattoo Spot

Доброго дня, ви написали цей відгук через більше пів року користування. В будь якому випадку у нас є термін гарантії коли ви можете обміняти або відпремонтувати товар безкоштовно. Так як він вже минув, звійсно мишка може працювати не належним чином через механічні пошкодження та різного плану ситуації як наприклад пролив рідини. Якщо ви помітили несправності, пишіть будь ласка продавцю, якщо вони і справді є.

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: Tattoo Spot. Колір: Червоний

Мишку купувала брату-підлітку. Товар прийшов цілим. Отримувачу даного подарунку все сподобалось, працює добре

• Седина И***

Классная мышка 11/10

• Саня Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Tattoo Spot. Колір: Червоний

Прикольна мишка дуже класно тримається в руці, але приїхала біла

Переваги:
    Чудова мишка
    Недоліки:
    Приїхала біла хоча в описі пише що вона має бути чорна
  • Микола Р***

Прикольна

Дякуємо за ваш відгук

• Данило
    Відгук від покупця. Продавець: Tattoo Spot. Колір: Червоний

Мишка ультралегка (порівняно з моєю X7), заряд тримає справді довго, зручно лежить у руці. Радіус дії не перевіряв, але заявлено 10 метрів. Наклейки м'які, після поклейки (на мою думку) користуватися стало значно зручніше.

Переваги:
    різноманітне підключення до пк, наявність додатку для пк(шукав самостійно в інтернеті). Перемикачі DPI під мишкою. Є можливість користуватись з проводом
    Недоліки:
    Програмне забезпечення не вказано на упаковці.
    • Продавець  Tattoo Spot

• Максим

привет,пожалуйста зделай мини тест на мишке, скажи сенсор срывает или нет? страшно брать из за низкой цены просто

• Олег

Наклейки з глайдів знімав? Без наклейок не царапається?

• Максим М***
    Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space. Колір: Чорний

Пользуюсь уже почти год после броска в стену перестало работать колесико мыши рекомендую

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    После того как кинул мышку в стену перестало работать колесико
  • Володимир К***
    Відгук від покупця. Продавець: DEV1CE. Колір: Білий

Швидка доставка, товар відповідає характеристикам

Переваги:
    Комплектація
    Недоліки:
    Відсутні
  • Влад М***
    Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space. Колір: Чорний

Нормальная мышка есть софт легкая но есть минус колесико не работает

Переваги:
    Удобноя легкая быстро подключается хорошо держит зарядку и как бы очень нормально
    Недоліки:
    Не работает колёсико но совсем можно настроить на верхнюю и нижние как бы кнопку боковые и болтал бы нормально
  • Костянтин М***
    Відгук від покупця. Продавець: DEV1CE. Колір: Білий

все подобається

Переваги:
    Все ок.
    Недоліки:
    Не виявив.
  • Владислав Б***

Отличная мышка.

Переваги:
    3 варианта подключения - модем, блютуз, кабель. Док станция.
    Мышка лёгкая, пластик приятный.
    Недоліки:
    Не нашёл
  • Олександр О***
    Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space. Колір: Білий

Мышка хорошая, качество сборки порадовало. Но спустя 11 месяцев сломалось колёсико.

Переваги:
    Хорошее качество
    Недоліки:
    Сломалось колёсико
  • Дмитро С***
    Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space. Колір: Білий

Хорошая мышь но очень бесит сенсор он лагает перидически это трепает нервы

• Сергій

если рядом стоит WIFI роутер то это из-за него или есть другие устройства которые работают на частоте 2.4ГГц, они могут перебивать мышь

• Максим Г***

Нормасік

• Аристарх Б***

Отличная мышка

Переваги:
    Хорошая
  • Назар Д***
    Відгук від покупця. Продавець: FastClick. Колір: Білий

Придбав мишку, спочатку все було чудово. Проте згодом виявилося, що одна з кнопок повністю не натискалася - довелося вікривати мишку, і бокупляти нові глайди та спилювати зайвий пластик ножем. Через три місяці після купівлі зламалося коліщатко: довелося ставити деталь від іншої мишки. Також довелося ще раз докуповувати нові глайди, оскільки рідні не розраховані на повторне поклеювання і після розбирання мишки якісно назад не стають.

Недоліки:
    Недовгоживуче колещатико
  • Олександр З***
    Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space. Колір: Чорний

доволі гарна легка і зручна мишка тільки я так і не зрозумів то в мене на ноуті проблеми з блютуз чи у миші

• Александр Г***

Топчик

Переваги:
    22000 dpi
  • Ігор Б***
    Відгук від покупця. Продавець: NewMart. Колір: Білий

Чудова та легка мишка з точним сенсором і швидким відгуком. Дуже зручно, що в комплекті є док-станція — заряджати зручно та просто, а виглядає на робочому столі дуже стильно. Акумулятор тримає добре.

• Продавець  NewMart

Щиро дякуємо Вам за гарний відгук та замовлення! Мирного неба!

• Богдан В***

Користуюсь мишкою 3-4 місяця перестав працювати
    сенсор

• Руслан С***
    Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space. Колір: Чорний

Підключив мишку до комп'ютера через 2.4 g. Працює поки що без нарікань і софт дає змогу поміняти кнопку зміни DPI на іншу. Сподіваюсь на довговічність. Через час гляну і поставлю відповідну оцінку товару.

• Миша Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: DEV1CE. Колір: Чорний

мишка огонь спустя два дня актівной ігри не розрядилась

Переваги:
    легка удобна
    Недоліки:
    немає управління підствітки на док станції
  • Руслан І***

Топ,всім задоволений)

• Віта Г***
    Відгук від покупця. Продавець: DEV1CE. Колір: Червоний

Топ

• Кірілл Р***
    Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space. Колір: Білий

Мишка просто жах проробила два дня і все живе своїм життям, в мене мишка за 200 гривень більше проробила ніж ця, не рекомендую брати

Переваги:
    Тиха
    Недоліки:
    Сенсор живе своїм життям через два дня після покупки
  • Егор Л***
    Відгук від покупця. Продавець: NewMart. Колір: Білий

Купував цю мишку 16.09.2025. а сьогодні 16.09.2026 вона перестала працювати. Сенсор не працює і комп її не бачить. Тому не рекомендую

Переваги:
    Недоліки:
    Пропрацювала рівно 1 рік
  • Андрій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space. Колір: Чорний

На початку мишка була хороша, через 5 місяців вона почала надто сильно глючити а саме курсор міг пропасти і зʼявитися або деякий час не рухався (1-2 секунди і так постійно) я її взяв щоб користуватися без проводу але користуватися без проводу нею нереально ( тим більш для Ігор ) тому зараз користуюся тільки на проводі, тепер розумію чому гарантія на неї тільки 14 днів, бо більше 3 місяців не протягне. І навіть не кажіть «якщо добре за нею доглядати то мишка топ» я б так не сказав, я за нею доглядав добре, навіть коли закінчував грати вимикав її і на зарядку відразу ставив вона в мене була постійно повністю зарядження але глюки не зникали. Не рекомендую

• Владислав

Посередня мишка.

Через 2 місяці просто перестала працювати. Продавець падає на мороз з «гарантія 14 днів». З таким же успіхом цим недокомерсам можна просто бабки заслати на ФОП.

Недоліки:
    Не раджу ні миш, ні продавця.
  • Даниил
    Відгук від покупця. Продавець: Oasis trade. Колір: Чорний

Все было отлично, но через 6 месяцев сломалось колёсик , эти наклейки после первого использования стираются и теряется весь красивый вид.

Переваги:
    Док станция, шустрый, лёгкая настройка . Для любителей шутеров отлично пойдет я, а руках не скользит
    Недоліки:
    Прорезиненные наклейки теряют вид, через 3 . Слабые механизмы , недолговечность на нуле
  • Артем К***
    Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space. Колір: Білий

Миша вдобна, сенсор працює гарно, але разок в неділю може зривати, є свій софт

Переваги:
    Вдобна, красива, є софт
    Недоліки:
    Іноді зриває сенсор