Відгуки покупців про Шампунь для чоловіків проти лупи Barbers Brooklyn 400 мл

Оцінка користувачів 3.86/5
  • Александр Д***

Отличный шампунь

Переваги:
    Хорошая цена
  • Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Naoni. Об'єм: 400 мл

не допомогає

• Продавець  Naoni

Добрий день, Олександре. З приводу вашого відгуку ми вернулись до офіційного представника бренду і отримали таку відповідь: "Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що шампунь не виправдав очікувань. Ефект від використання може відрізнятися, адже стан шкіри голови, тип волосся, рівень лупи та зовнішні фактори є індивідуальними для кожної людини. Один і той самий засіб може давати різний результат залежно від регулярності використання та особливостей догляду. Ми цінуємо зворотний зв’язок і враховуємо різний досвід використання, щоб наші продукти залишалися актуальними та відповідали потребам чоловіків."

• Лєна М***

Норм

• Іван Д***

Якісний товар

Переваги:
    Було чучуть розлито та липке
  • Сергей И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл

К сожалению спустя 2 месяца могу сказать, что шампунь не подошел. Перхоть не уменьшилась, а наоборот проявилась более интенсивнее. Также добавились красные пятнышки на висках и затылке.
    На данный момент перестал им пользоваться и воспользовался Сульсеной плюс паста.
    Пятнышки ушли, перхоть также уменьшилась.
    Жаль, что не подошел, но не попробуешь не узнаешь.

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Не подошел

Сергій, дякуємо за ваш детальний відгук. Нам щиро шкода, що шампунь Barbers Brooklyn не виправдав ваших очікувань і викликав дискомфорт. Кожен організм індивідуальний, і навіть засоби з перевіреним складом можуть по-різному реагувати на шкіру.
      Добре, що ви знайшли альтернативний продукт, який підійшов саме вам.
      Якщо захочете спробувати інші засоби нашого бренду, будемо раді допомогти з індивідуальною рекомендацією.

• Эдуардовна

Пришел обычный шампунь

Дякуємо за Ваш відгук.
      Шкода, що шампунь справив враження «звичайного». Засіб має в складі запатентований активний компонент Crinipan PMC green для боротьби з лупою, а також ментолом і пантенолом для комплексного догляду за шкірою голови. Ефект зазвичай проявляється поступово — після регулярного використання. Вдячні, що поділились враженням. Ваш відгук допомагає нам краще розуміти очікування наших покупців.

• Алёна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Гарно підходить для підлітків. Єдиний шампунь який дійсно підходить від лупи та для чуттєвої шкіри голови. Запах нейтральний, приємний.

Переваги:
    Перешкоджає появі лупи
  • Розлуцький М***

Норм

• Махненко Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл

Удачный шампунь, не рекомендую, пошла перхоть от него

Денисе, дякуємо за ваш зворотний зв'язок.
      Даний засіб у своєму складі містить мікроактивований компонент Crinipan PMC green, який є компонентом натурального походження, до функцій якого входить нормалізація та підтримка здорового мікробіому шкіри голови. Рекомендуємо вам покористуватися шампунем декілька днів поспіль, щоб пролонгувати дію активних компонентів засобу та накопичити їх достатню кількість для ефективної боротьби із причинами виникнення лупи.

• Евгений
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Единственный шампунь, который помог побороть перхоть. Сульсена даже не помогала. Рекомендую.

Переваги:
    Цена, Объем.
    Недоліки:
    Никаких
  • Вікторія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл

Шампунь дуже ретельно промиває шкіру голови, після використання відразу відчуття свіжості. Також волосся довше залишається чистим.

• Павел С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Після миття таке відчуття, що я волосся мились доместосом. Розчісати волосся дуже важко, м'якість може повернутись через 4-5 годин, але після миття волосся надмірно скріпучі.

Переваги:
    Очищує непогано, на тверду четвірку
    Недоліки:
    Волосся після миття скрипять так, наче ви мили посуд або кафель.

Павло, дякуємо за ваш відгук, для нас важливий і цінний зворотній зв'язок! Дуже прикро, що засіб не виправдав ваших очікувань і отримали такий результат. Будь ласка, зверніть увагу, що підбір засобів по догляду за волоссям індивідуальний. Як наслідок — один і той же засіб може викликати різний результат у споживачів зі своєю особливістю. Можливо, для вашого типу шкіри голови потрібен інший засіб. Рекомендуємо звернути увагу на шампунь Original для щоденного використання, який надійно та дбайливо позбавляє від бруду шкіру голови та волосся, не порушуючи природний баланс. Сподіваємося, що ви ще придивитесь до нашого бренду та наступні придбання стануть для вас вдалими!

• Марина

Купувала чоловікові, має лупу
    Після декількох використань помітна різниця, зараз лупи немає

• Игорь К***

Нарікань немає

• Марина

Купувала чоловіку. Сподобалось)

Пахне добре, справляється з лупою
    Наступний раз візьмемо 1000 мл точно)

• Алена О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Класний шампунь. Запах приємний, від лупи допомагає. Правда брала у меншій пляшечкі, вона була квадратненька, мені більше подобався той дизайн. Бвльш солідно виглядала. Не знаю чи то велика пакування тільки округле, чи змінили взагалі фасування... Але на якості це ніяк не сказалось Дякуємо за такий шампунь

Переваги:
    Все супер!
  • Александр Ш***

Отличная вещь рекомендую.

Переваги:
    Хороший шампунь
  • Дарина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл

Товар не відповідає опису, стікер один , а прислали зовсім інший
    Лупу не прибрав , а навпаки ще більше добавив , жахливо свербить після нього щкіра голови
    Повернути так і не вдалося

Переваги:
    Не має
    Недоліки:
    Не виконує свою функцію , товар не відповідає опису
    • Дарина

І описі на сайті вказаний комплект пірактон оламін який саме і прибирає лупу , але на тому що прислали в складі його не має , а є цинк , а саме цинк і підсушує шкіру

• Дарина Ч***

Дивно, я не бачу там Piroctone olamine. А ви у підтримку звертались?

Дарина, дякуємо за ваш відгук, для нас важливий і цінний зворотній зв'язок! Дуже прикро, що засіб не підтвердив ваші очікування. Нещодавно ми оновили рецептуру шампуню задля посилення дії проти лупи, тому ви отримали засіб вже з оновленим складом. Просимо звернути увагу, що кожен засіб для догляду за волоссям є індивідуальним. Передбачити індивідуальну реакцію на засіб чи компонент, на жаль, неможливо. Пропонуємо звернутись до наших менеджерів та спробувати обрати засіб, який може вам підійти! Гарного настрою та мирного неба!

• Александр Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Отлично моет голову, ощущение свежести после присутствует интересный аромат .У меня периодически кожа пересыхает и появляется перхоть ,попробовал этот шампунь и помогло. Читал комментарии ниже и удивился что многим не помогало, может этот из за индивидуальной непереносимости кожи. Мне помогло я остался доволен.

Переваги:
    Хороший шампунь
  • Константин И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Дуже гарний засіб, і приємний аромат

Переваги:
    Об'єм, аромат
  • Данило Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл

Тонну медичних, звичайних і рекомендованих опробував шампунів, результат 50/50. Brooklyn через 5 днів дає комфорт без зудіння на голові.

Переваги:
    5 днів користування, лупи немає
  • Богдан
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл

Максимально не сподобався, погано піниться, після використання з'являється лупа і зуд а значить сушить шкіру

Богдан, вітаємо! Дякуємо за ваш відгук, для нас важливий і цінний зворотній зв'язок! Шампунь має в складі протигрибковий компонент Octopirox, який ефективно усуває лупу і причини її виникнення. Саліцилова кислота має яскраво виражений антибактеріальний ефект, відлущує ороговілі шкіру і добре очищає. Збагачений екстрактами кипариса, алое вера і розмарину, засіб знімає запалення, тонізує, зміцнює волосся і стимулює їх зростання. Шампунь не сприяє появі лупи. Хочемо звернути вашу увагу, що підбір засобів по догляду за волоссям індивідуальний. Скоріше за все, шампунь індивідуально не підійшов вашому типу шкіри голови. Радимо звернутись до наших менеджерів за детальнішою консультацією та вони з радістю допоможуть підібрати підходящі саме вам засоби. Також у нас є лінійка засобів для догляду за тілом. Будемо раді, якщо спробуєте наші зволожуючі та тонізуючі гелі для душу.

• Павел Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Передаю привіт людині, що пакувала моє замовлення. На новій пошті я подумав, що ковпачок дозатора просто був знятий та покладений поруч, щоб пляшка влізла в коробку, але прийшов додому та роздивившись зрозумів, що він був просто відламаний. Начебто дрібниці - знайду інший дозатор, або пляшку, але неприємний осад на душі залишився.

Переваги:
    Ще не оцінив
    Недоліки:
    Ще не оцінив
  • Потапенко Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл

Покупала парню, перхоти стало только больше. Судя по комментариям, либо состав испортился, либо всё чисто индивидуально, и моему парню просто не подошел

Представитель поставщика

Возможно именно для него не подходит данный уход. Подскажите, пожалуйста, какой у него тип кожи и волос?

• Андрій

Дякую за відгук!
      Вже хотів брати шампунь, але якщо він сушить шкіру, то мені не підходить

• Олександр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл

Від цього шампуню з'явилась лупа

Переваги:
    Недоліки:
    з'явилась лупа
      Представитель поставщика

Можливо індивідуально вам не підходить цей догляд. Підкажіть, будь ласка, який у вас тип шкіри і волосся?

• Андрій

бо він сушить шкіру

• Антон
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл

Заказал второй раз. Состав явно другой так как смывается заметно хуже по сравнению с первым заказом и перестал работать. Не круто что у данного бренда от партии к партии походу не соблюдается идентичность.

Представитель поставщика

Все наши средства производятся четко по утвержденной рецептуре и проходят все необходимые уровни проверки. Возможно индивидуально для вас не подходит данный уход. Подскажите, пожалуйста, какой у вас тип кожи и волос?

• Антон К***

Я написал четко и понятно, что первая покупка данного шампуня работала, вторая нет и вторая смывается даже не так как первая. Не утверждаете того чего судя по всему сами не знаете. Даже очевидный сразу фактор того, что он более сложно стал смываться, говорит о том что состав плавает от партии к партии.

• Евгений В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Перхоть не исчезает, а появляется

Недоліки:
    Перхоть
      Представитель поставщика

Возможно именно вас не подходит данный уход. Подскажите, пожалуйста, какой у вас тип кожи и волос?

• Антон
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл

Пока все что приобрел от barbers , все радует, помада для волос, бальзам для бороды, теперь и шампунь. Держу пальцы чтобы не потеряли со временем в качестве.

• Дима Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

не думаю что этот шампунь подходит тем людям который хотят избавиться от перхоти, как шампунь он хорошо, но как лечебный шампунь проигрывает по всем параметрам

Переваги:
    хорошо пениться с приятных запахом
    Недоліки:
    неудобный дозатор, за 2 недели пока не появился эффект против перхоти
  • Бойченко О***

Заказывала молодому человеку.
    Его вывод: запах не нравится. Против лупы не помогает, сушит кожу головы, волосы после него жёсткие.
    Ему не подошло, но я уверена что есть те, кто оценил его.

• Iryna G***

Купила на подарунок

• Валентин

І як відгукуються про подарунок?

• Ivanov O***

Неплохой шампунь, перхоти нету

Переваги:
    Выполняет свое назначение на УРА
    Недоліки:
    Хотелось бы какой-то приятный запах
  • Николай
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл

Какая концентрацияв шампуне бензилового спирта и пропиленгликоля?

Бренд Barbers

Здравствуйте, Николай!
      Данные элементы являются составными частями определённых компонентов, из которых создаётся шампунь. Их концентрация не определяется.

• Андрій Т***
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл

Чудово позбавив лупи, на відмінності від дермазола, сульсени, і розкрученого Dercos, одразу свіжість на голові після миття, рекомендую на всі

• Соловей А***
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл

Ужасный шампунь,отвратительный запах,перхоти только больше,волосы быстро жирнеют

Переваги:
    Нету
    Недоліки:
    Сульсена в разы лучше этого премиум шампуня)))

• Денис Л***
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл

Отвратительный шампунь, перхоть от него хлопьями.

Денис, добрий день! Дякуємо за зворотній зв'язок. Шампунь має в складі протигрибковий компонент Octopirox, який ефективно усуває лупу і причини її виникнення. Саліцилова кислота має яскраво виражений антибактеріальний ефект, відлущує ороговілі шкіру і добре очищає. Збагачений екстрактами кипариса, алое вера і розмарину, засіб знімає запалення, тонізує, зміцнює волосся і стимулює їх зростання. Шампунь не сприяє появі лупи. Необхідно розуміти, що підбір засобів по догляду за волоссям індивідуальний. Скоріше за все, шампунь індивідуально не підійшов вашому типу шкіри голови.