Відгуки покупців про Штани жіночі ISSA PLUS SA-527 S Коричневі (issa2007682696239)

Оцінка користувачів 5/5
  • Відгуки про товар продавця «ISP»
  • Марія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: L. Колір: Темний сірий

Взагалом штанішками задоволена, широкі, легкі. Виглядають гарно. Але, маломірять. L, відповідає неповній М.

• Наталія Р***
    Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: L. Колір: Коричневий

Дууууже гарні. Якість супер! На літо просто ідеально. Дуже сподобались))

• Продавець  «ISP»

Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування. Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!

• Альона З***
    Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: M. Колір: Чорний

Штани сіли чудово, легкі, приємні до тіла. За таку ціну - ідеальний варіант. Рекомендую)

• Виктория Е***
    Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: M. Колір: Чорний

Шикарные брюки. Отлично сидят, удлиняют линию ног. Заказала их по ошибке, но не пожалела ни секунды.

• Вікторія

• Продавець  «ISP»

Добрий день. Вдячні за Ваш теплий відгук. Нам дуже важлива Ваша думка!

• Алла А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Бежевий

Дякую виробнику за фасон та якість.

Переваги:
    Довжина на мій високий ріст, ідеально підійшли
    Недоліки:
    Не має

• Наталія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Темний сірий

Взяла дві пари, різного кольору.

Переваги:
    Сподобалась тканина,пошив, модель.
    Недоліки:
    Є розмір...S,M,L...чому не має на різний зріст..... мені усе потрібно укорочувати. І зараз не дешево це....

Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!

• Наталія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Насичений бузковий рожевий

Согодні отримала.
    Тканина приємна на дотик...виглядають охайно. Шов оброблений тільки верлаком але без браку. Взяла дві пари різного кольору.

Недоліки:
    Для мене недолік один, на мій зріст.....усе потрібно підрублювати....а це витрати...... і не дешево.
    Це як розмір....S,M,L чому не робити так і з довжиною на різний зріст.
    • Елена

А у мене подруга розмір S, але зріст 177, а я S -165 см) Насправді це правильно на підшив залишати, особливо класику, бо кожен любить під свою висоту каблука:))

• Жанна Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Темний сірий
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

Сподобалась тканина, пошити начебто непогано, нитки ніде не стирчать. Але орієнтуйтеся саме на розмірну сітку від виробника, бо в мене в іноземних брендах М, а тут в L не влізла )) Взяла іншу модель XL, довольна

• Відповідність розмірній сітці

Відповідає

• Евгения А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Темний сірий

Очень хорошего качества!

• Ярослава П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Зелений

Гарні штанці з ніжної тканини, заміри вказані вірно(на зріст 162 см прийшлось вкорочувати), відправка швидка!

Переваги:
    Гарно лягають по фігурі

Добрий день. Вдячні за Ваш теплий відгук. Нам дуже важлива Ваша думка!

• Алла А***
    Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Насичений бузковий рожевий

Взяла в двух кольорах.
    Розмір L підійшов ідеально, хотя в даного виробника , брала зазвичай більший.

Переваги:
    Довжина, дякую виробнику .
    Недоліки:
    Не має.