Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Акумуляторний компресор портативний автомобільний повітряний велосипедний насос для машини шин мотоцикла велосипеда м'яча надувних іграшок та матрасів бездротовий універсальний з ліхтарем цифровим лед дисплеєм манометр мобільний OnePro Чорний 73556

Є в наявності

4.9/5
Оцінка користувачів 4.9/5
  • Юлія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

За своі гроші дуже гарний насос. Свої функції виконує.

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку насоса. Раді, що пристрій виправдовує свою вартість і добре виконує свої функції. Це важливо для нас як для продавця. Нехай компресор надійно служить у дорозі та допомагає в будь-яких ситуаціях. Завжди відкриті до нових замовлень.

• Евгений С***

Працює добре насос

Переваги:
    Працює
    Недоліки:
    Немає поки
    • Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що компресор добре працює та виправдовує очікування. Ваша довіра до нашого товару дуже цінна. Нехай пристрій надійно служить у дорозі та в побуті, а в разі запитань завжди можна звернутися через замовлення.

• Артем
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Все добре, товаром задоволений.

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що акумуляторний компресор повністю виправдав очікування та ви задоволені покупкою. Нехай пристрій надійно служить у поїздках і щоденному використанні. Завжди відкриті до ваших нових замовлень та відгуків.

• Володимир К***

Тільки придбав .
    короткуватий шланг ..
    Але свої функції виконуе .

Недоліки:
    Короткий шланг
    • Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що компресор добре виконує свої функції. Зауваження щодо короткого шланга обов’язково передамо виробнику під час аналізу асортименту. Бажаємо приємного та надійного користування нашим товаром.

• Ігор Л***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Відправили швидко ,компресор для велосипеда хороший

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що компресор для велосипеда виправдав очікування, а відправка була швидкою. Нехай пристрій надійно служить у подорожах та щоденному користуванні. Завжди раді бути корисними під час ваших наступних покупок.

• Богдан А***

Хороший за свою ціну

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за високу оцінку та відгук про компресор. Раді, що товар виправдав очікування та відповідає своїй ціні. Нехай пристрій надійно слугує у поїздках та щоденному використанні. Якщо в процесі експлуатації виникнуть запитання — завжди відкриті до діалогу.

• Марина С***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Отримали дуже чудовий та зручний компресор!Чудово працює!Дякуємо

• Продавець  kidsDM

Щиро дякуємо за відгук і високу оцінку нашого акумуляторного компресора. Раді, що він виявився для вас зручним у використанні та добре виконує свої функції. Нехай служить довго та надійно, а користування ним буде лише приємним і комфортним у будь-яких поїздках.

• Ігор К***

Компресор ,,бомба" Ціна-качество!

• Продавець  kidsDM

Щиро дякуємо за відгук і високу оцінку нашого компресора. Дуже приємно, що співвідношення ціни та якості вас порадувало. Раді, що товар виправдав очікування. Бажаємо надійної роботи пристрою та лише приємних вражень від користування!

• Вікторія К***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Дуже гарний компресор, компактний, легкий в експлуатації, швидко накачує, вже випробували на колесах велосипеда, машини і дитячий мʼяч накачали нарешті))

• Продавець  kidsDM

Щиро дякуємо за такий приємний відгук і високою оцінку товару. Радий, що компресор виправдав очікування, зручний у користуванні та добре справляється з накачуванням коліс і м’яча. Дякуємо за вибір нашого товару та довіру. Бажаємо приємного та довготривалого користування!

• Анатолій П***

Норм насос я задоволений

• Продавець  kidsDM

Щиро дякуємо за ваш відгук та високу оцінку товару. Раді, що компресор виправдав очікування та ви задоволені покупкою. Нехай пристрій надійно служить у дорозі й допомагає в потрібний момент. Завжди готові допомогти з подальшим вибором техніки.

• Людмила Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Все працює,гарний компресор) Дякую!

• Продавець  kidsDM

Щиро дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що компресор працює справно та виправдав очікування. Нехай пристрій надійно служить у дорозі й допомагає в будь-якій ситуації. Завжди будемо раді вашим наступним замовленням.

• Ірина У***

Гарний компресор. Дякую!!!

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук і високу оцінку компресора, а також за вибір нашого товару. Раді, що пристрій вам сподобався і виправдав очікування. Нехай він надійно служить у дорозі та в побуті, допомагаючи швидко вирішувати будь-які надувні задачі. Завжди раді вашим замовленням!

• Юрій С***

Дякую за оперативність.

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та довіру до нашого товару. Раді, що оперативність виконання замовлення виправдала ваші очікування. Нехай компресор служить довго, допомагає в дорозі та робить щоденні задачі зручнішими. Завжди раді вашим новим замовленням.

• Любов Д***

Дуже добре!

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку нашого акумуляторного компресора. Раді, що товар повністю виправдав очікування та вам все сподобалося. Нехай пристрій надійно слугує під час поїздок і допомагає в усіх ситуаціях, коли потрібна швидка та зручна підкачка.

• Сергій Б***

Прийхало швикто сам товар 1:1 як у описі без проблем все ідеально працює

Переваги:
    Якість матеріалів
    Недоліки:
    Не виявилося
    • Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що компресор приїхав швидко, повністю відповідає опису та працює без нарікань, а якість матеріалів вас задовольнила. Дякуємо за вибір цього товару та довіру. Бажаємо приємного та надійного користування й надалі!

• Роман О***

Покупкою задоволений

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що акумуляторний компресор виправдав очікування та ви задоволені покупкою. Нехай пристрій надійно служить у дорозі й у побуті, а в разі запитань чи побажань щодо товару завжди готові допомогти.

• Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Якість хороша! Працює відмінно! Рекомендую!

Переваги:
    Швидкість накачування, компактність, якість матеріалів!
    • Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що компресор виправдав очікування за якістю, швидкістю накачування та компактністю. Ваша рекомендація дуже цінна для нас. Бажаємо приємного та надійного користування й завжди впевнених поїздок!

• Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Дуже зручний, компактний, везу постійно з собою )

Переваги:
    Компактний, регулювання тиску
    Недоліки:
    Немаэ
    • Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук і високу оцінку! Приємно, що компресор виправдав очікування, зручний у використанні та завжди під рукою в дорозі. Раді, що компактність і регулювання тиску стали для вас перевагою. Бажаємо надійної та комфортної експлуатації!

• Артем Г***

Накачує супер

Переваги:
    Виставив тиск і залишив накачувати
    • Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку компресора. Приємно, що функція автоматичного накачування до заданого тиску повністю виправдала очікування та працює так, як потрібно. Раді, що товар вам підходить. Бажаємо надійної роботи та комфортного користування!

• Вадим
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Перевірив на дитячому велосипеді та футбольному м'ячі — все працює чудово. Фіксатор добре тримає клапан, нічого не злітає. Накачує досить швидко, зручно бачити поточний тиск на екрані. Приємно, що компресор приїхав уже зарядженим – можна одразу перевірити у роботі. Покупкою задоволений.

• Сергій Н***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Отримав вчасно, працює добре, нарікань по роботі поки що немає

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що компресор був доставлений вчасно та добре справляється зі своїми задачами. Ваша довіра дуже цінна для компанії. Бажаємо приємного та безвідмовного користування й надалі!

• ЯРОСЛАВ Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

відправили швидко насос працює я задоволений

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що компресор був швидко відправлений і добре працює, а покупка виправдала ваші очікування. Нехай пристрій надійно служить у дорозі та вдома. Завжди будемо раді вашим наступним замовленням.

• Андрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Працює чудово .те що треба.дякую.

Переваги:
    Компактний.зарядив і поїхав.
    Недоліки:
    Поки немає.
    • Продавець  kidsDM

Щиро дякуємо за відгук та вибір цього компресора. Раді, що він виправдав очікування, зручний у використанні та підходить саме під ваші задачі. Нехай компактність і автономність пристрою ще довго тішать у дорозі й допомагають у будь-якій ситуації.

• Максим Б***
    • Продавець  kidsDM

Дякуємо за високу оцінку нашого акумуляторного компресора та за вибір саме цього товару. Раді, що покупка залишила приємне враження, навіть без детального коментаря. Нехай компресор надійно служить у поїздках і допомагає в будь-якій ситуації.

• Валерій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Дякую прийшо , все працюе , дуже задоволений .

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук і за те, що обрали саме цей компресор. Раді, що товар повністю виправдав очікування та добре працює. Нехай пристрій надійно служить у дорозі й допомагає в будь-якій ситуації. Завжди будемо раді бачити вас серед наших покупців знову.

• Наталія М***

Все працює,рекомендую продавця.Доставка швидка .Дякую

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що компресор повністю виправдав очікування та що доставка була швидкою. Такі слова підтримують і допомагають ставати ще кращими. Бажаємо, щоб пристрій надійно служив і завжди виручав у дорозі та вдома.

• Ігор
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Добра річ працює відмінно. Гарний продавець сміливо можу рекомендувати.

Переваги:
    Легкий невеликі насос те що потрібно велосипедисту у дорозі. Ємкість акумулятора дає можливість декілька разів накачати колесо з нуля. Гадаю разів на 3-4 вистачить точно не скажу не було можливості пе
    Недоліки:
    Поки не знайшов і при ціні пристрою це не важливо. На свої кошти робить.
    • Продавець  kidsDM

Дякуємо за такий теплий і змістовний відгук та за вибір нашого компресора. Раді, що пристрій виправдав очікування у дорозі й поєднує компактність та гарну автономність. Нехай накачування коліс завжди буде швидким та зручним, а пристрій служить довго та надійно.

• Андрій Д***

Гарна річ

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук і високу оцінку нашого компресора. Раді, що товар вам сподобався і виправдав очікування. Такі відгуки допомагають іншим покупцям з вибором і мотивують підтримувати якість сервісу. Бажаємо приємного та надійного користування товаром!

• Валерій К***

Рекомендую!

Переваги:
    Не великий розмір
    Недоліки:
    Поки не виявив
    • Продавець  kidsDM

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що компактний розмір компресора вам підійшов і ви поки не виявили недоліків. Дякуємо за рекомендацію та вибір нашого товару. Бажаємо приємного та надійного користування пристроєм!

• Ілля К***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Показує наявний тиск у шині, закачує стільки скільки вибереш повітря, цілком відповідає опису та працює справно

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Дуже приємно, що компресор коректно показує тиск, точно відпрацьовує задані параметри і відповідає опису. Раді, що товар виправдав очікування. Бажаємо надійної роботи пристрою та комфортних поїздок!

• Макс
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Все работает. Колеса самоката качает аообще без проблем. Если чтото обнаружу со временем дам знать

Переваги:
    Недорогой, компактный, мощный
    • Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук і високу оцінку товару. Раді, що компресор виправдав очікування, добре качає колеса самоката і вам сподобалися його компактність та потужність. Бажаємо зручного користування й надійної роботи. Якщо з’являться зауваження — будемо вдячні за зворотний зв’язок.

• Олег С***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Заказ прибув бистро,вже багато разів накачував,для без камерних покришок для електросамоката удобний.Для Велосипеда теж компактний.Вдячний,дякую ,з повагою .

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук і за те, що обрали наш акумуляторний компресор. Раді, що він виявився зручним для електросамоката та велосипеда й добре справляється зі своїм завданням. Нехай пристрій надійно служить вам у дорозі та робить поїздки ще комфортнішими.

• Ірина К***

Зручний. Виконує свої функції

• Продавець  kidsDM

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що компресор виявився зручним і повністю виконує свої функції. Нехай пристрій надійно служить у дорозі та вдома, допомагаючи в потрібний момент. Завжди готові бути корисними під час наступних покупок.

• Денис М***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Чудовий компресор, купував для можливості підкачати колеса на авто, свою функцію виконує, товаром задоволений

Переваги:
    Портативний, має аккумумлятор
    • Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що компресор виправдав очікування, зручний у використанні та добре справляється з підкачкою коліс. Дякуємо за вибір цього товару. Бажаємо надійної роботи пристрою та приємного користування в дорозі.

• Станіслав Г***

Чудовий пристрій!..Рекомендую!

• Продавець  kidsDM

Щиро дякуємо за ваш відгук та високу оцінку нашого компресора. Раді, що пристрій виправдав очікування та ви можете рекомендувати його іншим. Нехай він надійно служить у дорозі й допомагає в будь-якій ситуації. Завжди раді бачити вас серед наших покупців знову!

• Людмила П***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Чудовий товар . Поки випробували на мʼячі дитячому і пляжному матраці .

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що компресор добре проявив себе під час накачування м’яча та пляжного матраца. Нехай і надалі допомагає вам у щоденних задачах і відпочинку. Завжди раді бачити вас серед наших покупців знову.