Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Акустична система Tronsmart T7 Black (786218)

Оцінка користувачів 4.26/5
  • Світлана К***

Гучна колонка,навіть на вулиці,на повний звук працювала 4 години

Шановна Пані Світлана, дякуємо Вам за відгук та високу оцінку якості Tronsmart. Приємного користування.

• Михаил Л***

Дуже не задоволенный

Переваги:
    Вона не погано грає,не гучно,но звук добрий
    Недоліки:
    Самий великий недолік це батарея.Заявленно ,що на 50%,грає 12 годин,це піз-ж,навіть не приблизно.На повну грає 2-2.5год,на минимум годин 7.Саме більше бісе,заряджається три години,грає дві

Шановний Пане Михайло, дякуємо Вам за розлогий відгук.

• Александр И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Доставка швидка, у колонки якімний звук. По відношенню з JBL ціна і якість нв висоті

Переваги:
    Ціна та якість
    Недоліки:

Шановний Пане Олександр, дякуємо Вам за відгук та високу оцінку якості портативної акустичної системи Tronsmart. Приємного користування.

• Роман Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Купуючи цю "портативну колонку" розраховуйте що потрібен буде ще паувербанк.
    Не на повній потужності грає 2-3 години. Не про які 12 годин мови йти не може. Хіба що дуже тихо для колискової.

Шанвонйи Пане Роман, зверніться будь ласка у службу підтримки Розетка, по гарантії. Перепрошуємо за тимчасові незручності.

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Пользовался пару раз в неделю, на всю не врубал, иногда и очень редко, начала рипеть через 1,5 года. Обидно

Недоліки:
    Начала рипеть через 1,5 года
  • Роман Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Є у мене сумніви що до 30 ват, бо мій charge 4, при таких самих 30, видає відчутно потужніше.
    Зовні наче норм, але є нюанс: прям з коробки відстає від корпусу сітчасте покриття. Не критично але не приємно.

• Сергей Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Работает от карты синхронно две колонки!!!

Переваги:
    Классно!
    Недоліки:
    Нет!!

Шановний Пане Сергій, дякуємо Вам за відгук та високу оцінку якості портативної акустичної системи Tronsmart. Приємного користування.

• Сергей Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Ребята! Я в шоке,я думал,что только блютуз даёт две колонки стерео.Но они на ка рдридер включаются синхронно!! Это вещ,звук шикарный.Я балдею!!!

Переваги:
    Плюс
    Недоліки:

Шановний Пане Сергій, дякуємо Вам за відгук та високу оцінку якості Tronsmart, Приємного користування.

• Константин М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Гарна якість за свої гроші. Якість звуку на висоті

• Владік Г***

Але батарея маленька,тримає в середньому 4-6 годин зарядку,якщо слухати від 50-70%,а на повну тільки 1,30 годин вижав

• Андрій О***
    Продавець: Rozetka. Колір: Turquoise

На частоті 250HZ колонка бубонить. Якщо ця частота гарно присутня в музичній композиції, ви почуєте. Шоб зрозуміти де бубонить, згадайте контрабас, ось відтворення цього інструмента буде бубоніти. Але ці частоти звісно присутні і у більшості звичайних композицій.
    Це легко можна виправити.
    Bass Booster - це программа яку можна використати саме для збільшення басів, але тут я використовую її у зворотньому напрямку. На вказаній частоті ставлю десь на 2-4 одинички менше, на сусідніх на одну поділкуі все стає чудово!
    Дійсно гарний звук.
    Цікаво, що рідна програма не дозволяє виправити цей глюк (бо там щось можна підправити ну дуже узагальнено, там 4 ползунки аж на весь частотний ряд, і любі правки там тільки погіршують звучання, тому можете навіть її не ставити.

А так чудова колонка. Дружина частоти не регулює, їй якось і так ок, але я добре розрізняю звуки, мені набагато комфортніше якщо пристрій відпрацьовує весь діапазон чітко і звуки не зливаються.

Переваги:
    Чудовий звук якщо налаштувати
    Недоліки:
    Треба налаштувати звук

Шановний Пане Андрій, дякуємо Вам за розлогий відгук та вибір портативної акустичної системи Tronsmart. Приємного користування.

• Артур К***

Вона грає пару годин на середній гучності а не 12

Недоліки:
    Малий час роботи
    • Представник б***

Шановний Пане Артур, зверніться будь ласка у службу підтримки Розетка, по гарантії. Перепрошуємо за тимчасові незручності.

• Олег З***

Зробив заміну акумуляторів, тепер набагато краще але ж це додаткові витрати

• Юрій Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Колона бомба,щоб там хто не писав, звук класний,якість звучання,баси як і треба,все в міру,в залежності від треку, адаптивна підсвітка, можливість встановлення карти пам'яті,також еквалайзер,колонка супер ,попередня Tronsmart T6 Black, яка з 2018го року працює досих пір, заряд тримає на висоті автономність в нормі по цей час,і в парі з новою Т7 прайює без нарікань,виходить крута акустика з двома колонками одночасно

Переваги:
    Гарно і якісно звучить,баси в нормі,ціна,якість
    Недоліки:
    Взагалі відсутні
    • Представник б***

Шановний Пане Юрій, дякуємо Вам за відгук та високу оцінку якості портативної акустичної системи Tronsmart. Приємного користування.

• Руслан З***

Добрый вечер! Подскажите пожалуйста как синхронизируется колонки тронсмарт между собой,как вы пару сделали? Спасибо

Шановний Пане Руслан, створення стеореопари, докладно опсиано в іструкції, також є можливість скористатися фірмовим застосунком. Дякуємо за звернення.

• Юрий К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue

Купил вторую! Чтоб была стерео пара ! Звук теперь 2 х 30вт каааайф! Чего купил вторую? Потому что у меня первая упала с 3го этажа и я её сам починил! Отвалился чип звуковой и всё! А у инженеров есть поверие)) если ты вещь разобрался как починить - то она становится бессмертной , ибо ты её починишь

Переваги:
    Звук и качество сборки
    Недоліки:
    Хм.....а найду ща.......плохая ЛЭД подсветка ! Ну реально хаххаха) но звук, батарея, сборка пластик кнопки идеально!
    • Представник б***

• Александр Б***

Харош

Переваги:
    Чуть бы громче,а так классс

Шановний Пане Олександр, дякуємо Вам за відгук та високу оцінку якості портативної акустичної системи Tronsmart.Приємного користування.

• Сергій І***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

Відгук для роздумів бажаючих купити саме це "задоволення". Відразу напишу, що купляв в іншому великому інтернет магазині чотири з хвостиком місяці тому. При купівлі пакування товару пошкоджено не було, сама колонка не мала ознак попереднього використання. І ось я тут щоб купити нову колонку і вже точно іншого виробника, хоча попередньою моєю колонкою була також тронсмарт, вона ще досі працює. хоча ремонти були і динаміки на момент продажу у неї дуже рипіли на гучності, яка більше за 40-50%. І ось ця нова модель,- за чотири місяці дві поломки, окрім тої, що прямо в магазині після оплати та перевірки купленого товару, крутілка-регулятор гучності перестав працювати. Потім зникла підсвітка, але то добре, без неї особисто мені навіть краще було. І фінал,- десь з два тижні тому перестала вмикатися взагалі. висновок для себе я вже зробив. А цей Т7 заслужено проданий на запчастини.

• Вадим Г***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

Користуюсь більше року. За свої гроші - хороший продукт!
    Звук хороший при пресетах soundpulse та якщо у вас хороший слух, можна виставити еквалайзер і буде ще краще. Бажано ставити на поверхність, бас тоді досить гарний.
    Бажано виключати підсвітку, бо сідає швидше та і толку небагато.

Переваги:
    Звук, якість збірки, ціна
    Недоліки:
    Не виявив ще, ціна перекриває, якщо вони в когось будуть.
  • Ігор М***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

Отлічні колонки маю т6 уже років 5 і падала і у снігу грала і досі робить і ми придбали вже пів року як собі цю колонку трохи громша за т6 звісно але батарей звісно не вистачає тому просто підключаємо повер банк. За свій кошт Раджу цю колонку однозначно.

Шановний Пане Ігор, дякуємо Вам за відгук та високу оцінку якості портативної акустичної системи Tronsmart.Приємного користування.

• Ірина Л***

Якісний звук, гарно виглядає

• Представник б***

Шановна Пані Ірина, дякуємо Вам за відгук та високу оцінку якості портативної акустичної системи Tronsmart. Приємного користування.

1.звук.
    Колонка отличная, за свои деньги очень даже не плохого , присутствует программный эквалайзер вряд-ли кому-то пригодится, т.к. ужасный ...туда же идет подсветка..
    2.за такие деньги можно купить что-то лучше, добавте и купите jbl,...не пожалеете
    3. Перед тем как купить это спросите у меня...

Переваги:
    Звук, дизайн, автономность
    Недоліки:
    Рассинхрон, плата греется, спустя время активного использования выходит. Из строя, из двух колонок что я купил в разное время ни одна не работает... Эксплуатировалась чисто в помещении и т.д.ну печалш
    • Представник б***

Шановний Пане Максим, дякуємо вам за відгук та вибір портативної акустичної системи Tronsmart.Приємного користування.

• Павло Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Turquoise

Глючний девайс - сирий. Живлення нормально працювало коли світло щодня вимикали. Зараз - коли живлення є постійно - девайс періодично розраджається в нуль. Щоб зарядити - треба вимкнути живлення, зачекати хвилинку і знов увімкнути і почнеться заряд. Дитяча проблема, але тут вона є :(

Переваги:
    Працює
    Недоліки:
    глючить
    • Представник б***

Шановний Пане Павло, зверніться будь ласка до сервісу Розетка по гарантії. Після підтвердження несправності, Вам проведуть заміну на новий пристрій. Перепрошуємо за незручності та дякуємо за звернення.

• Максим Д***

О да, я Винду переустанавливал от штуки, глючная тема

• Игорь С***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

На мій погляд грає гірше за т6, думав що у старій звук бубонить - помилився. На високій гучності басовий динамік стукає по корпусу, і у цієї моделі він перший виходить з ладу, заміну не знайдете. Широкополосні динаміки поганої якості або може у підсилювачі справа, високих і середніх частот дуже бракує. Еквалайзер не рятує справу.

Переваги:
    Гарна, міцна.
    Недоліки:
    Звук у цілому. Краще дивитись у бік Soundcore, JBL, Mifa, Tribit.
    • Представник б***

Шановний Пане Ігор, дякуємо Вам за відгук та вибір портативної акустичної системи Tronsmart.Приємного користування.

• Павло Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Turquoise

Колонка виключно для специфічної музики на вулиці. В приміщенні АЧХ звуку перекошена. Через занадто гучний бас - голос не чіткий і бубонявий. Кольогове моргання штатно не вимикається - вночі дуже неприємно блимає. Треба накривати чимось. Я би повернув, але викинув упаковку занадто швидко.

Переваги:
    Працює
    Недоліки:
    Ненормально гучний бас, безглузде яскраве моргання.
    • Владік Г***

Підсвітка виключається просто нажміть там 3-4 рази по кнопці включення,і бас тут найкращий,а якщо голосу не хватає включіть режим еквалайзера SoundPulse (це повищує середні частоти голосу) або з офіційною програмою налаштуйте еквалайзер пресети під себе,у мене така сама колонка і все супер,крім автономності(бо не така висока як хотілося)

• Представник б***

Шановний Пане Павло, підсвітка вимикатається, також додатково ви можете встановити фірмовий застосунок Tronsmart, для налаштувань які відповідають вашим смакам. Дякуємо Вам за звернення та відгук.

• Максим Д***

Да там вообще все глючит, заявленный эквалайзер не работает... Печаль, крч, сейчас думаю вернуть пару по гарантии и взять толковую jbl..

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Непогана колоночка за свої гроші, добротна і доволі гучна, непоганий бас

Переваги:
    Якість матеріалів, якісно запакована, світлодіодне підсвічування, еквалайзер з можливістю керувати з телефону через застосунок, можливість роботи в парі як стереоакустика, задовільний час роботи...
    Недоліки:
    Не виявив значних недоліків
    • Представник б***

Шановний Пане Максим, дякуємо Вам за відгук та високу оцінку якості портативної акустичної системи Tronsmart. Приємного користування.

• Сергей А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Turquoise

Дуже класна, якісна, потужна колонка. Вона сміливо коштує своїх грошей.

• Тополь В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Купував для квартири, але добре себе показала на подвір'ї. Приємний звук та Басс, не розумію чому всі жаліються. Хочете краще звучання та більшу продуктивність - купуйте дорожчі товари.

Переваги:
    Якість відповідає ціні
    Недоліки:
    Хотілося, щоб в комплекті був довший провід та блок зарядки.
    • Представник б***

Шановний Пане Віталій, дякуємо Вам за відгук та вибір портативної акустичної системи Tronsmart.Приємного користування.

• Олександр Г***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

Перші враження були 100% позитивні. Якість звуку, якість пакування-подачі товару, наявність додатку. Але... Після першої зарядки, виявилось, що акумулятор заряджає лише на 40%. Після другої підзарядки його на максимальній гучності вистачає лише на 1 пісню.
    Найгірше придбання року.
    Хочете ризикнути, придбати неробочий девайс, ваше право.
    Багато марок менш іменитих, які видають більшу якість за менші кошти.
    Для мене ця фірма - суцільне розчарування. До цього була колонка, яка спочатку давала гарну якість, потім гіршу, потім (в один момент) перестала реагувати на зарядний пристрій.
    Мої рекомендації - ніколи знову!!!

Переваги:
    Здавалося, що якісний товар
    Недоліки:
    Суцільне розчарування
    • Сергію

Вам брак попался видимо, поменяйте по гарантии. Если вам попался брак это не значит что все колонки этой модели бракованные, как у вас.

• Представник б***

Шановний Пане Олександр, звернітся будь ласка, по сервісу за місцем покупки. Приносимо вибачення, за тимчасові незручності.

• виктор н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

то что рекомендует продавец, на счет приложения, сугубо мое мнение не устанавливайте, стороние приложения более лояльны к этому звучанию и не высаживают аккумулятор

Недоліки:
    нет смысла писать все равно никто не читают
    • Представник б***

Шановний Пане Віктор, дякуємо Вам за відгук та вибір портативної акустичної системи Tronsmart. Приємного користування.

• Алена Б***

Ціна не відповідає якості

Недоліки:
    Попрацювала 4 місяці, а вже рипить на басах
    • Представник б***

Шановна Пані Олена, зверніться будь ласка до сервісу Розетка по гарантії, після підтвердження несправності ви зможете отримати заміну або повернути кошти. Перепрошуємо за тимчасові незручності.

• Сергій М***

Мені сподобалось

Переваги:
    Гучний звук, є баси. Цікавий форм-фактор - під розмір фляги. Вологозахист.
    Недоліки:
    Ємність акумулятора не надто велика.
    • Представник б***

Шановний Пане Сергій, дякуємо Вам за відгук, а також високу оцінку якості портативної акустичної системи Tronsmart.Приємного користування.

• Анатолій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Я не супер меломан, але якість відмінна як для мене за свої гроші.

Переваги:
    Гарне звучання, відмінна автономність, прийнятна акційна ціна
    • Представник б***

Шановний Пане Анатолій, дякуємо Вам за відгук та високу оцінку якості, акустичної системи Tronsmart. Приємного користування.

• Дмитро Б***

Норм враховуючи ціну

Переваги:
    Ціна, підсвітка, аналог кружилка гучності.
    Недоліки:
    Якщо ви фанат якісного звуку, це не ваше.
    • Петро

Вроде как у тронсмарт всегда было нормальное звучание, учитывая цену их продукции. Помню T6 была у товарища, нормально дубасила и по качеству звучания вроде как неплохая. Разве Т7 хуже может играть?

• Представник б***

Шановний Пане Дмитро, для вибагливих меловаманів, існує додаток Tronsmart, який ви можите безкоштовно завантажити в Android Market або Apple Store. З допомогую додатку ви зможете досягти необхідної Вам якості. Дякуємо за відгук та приємного користування.

• Юрий К***

Дууууже яскраві баси ! можно підєднати дві колонки у пару

Переваги:
    Дууууже яскраві баси ! можно підєднати дві колонки у пару
    Недоліки:
    ціна
    • Представник б***

• Борис
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Turquoise

По звучанию претензий нет,все неплохо как для такой цены.Но заявленной автономностью работы там и не пахнет

Переваги:
    Звучанию
    Недоліки:
    Автономность работы
    • Петро

А что там по автономности на деле?

• Представник б***

Шановний Пане Борис, автогномність залежить від гучності прослуховування. Виробником заялено 12 годин, звичайно це не не максимумі. На ділі, при максимумі, акустики вистачає на 5-6 годин. Дякуємо Вам за відгук та вибір портативної акустики Tronsmart. Приємного користування.

• виктор н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Я понимаю, что продавец мне после этого отзыва не предоставить бонусы, но буду откровенно описывать свои впечатления, до этой колонки у меня была JBL GO3, но она умерла к сожалению, решил не чинить, а купить новую в этой же ценовой категории, я сутки сомневался какой оставить отзыв, но сейчас я понимаю, что я сделал огромную ошибку купив эту не до акустику. Она звучит хуже в разы. Просто на максимум громкости она ещё раскрывает свои возможности, но это высаживает аккумулятор.Мой совет не покупайте, лучше добавить столько же и купите достойный продукт!

Переваги:
    Недоліки:
    Качество звучания
    • Представник б***

Шановний Пане Віктор, для прискіпливих меловаманів, існує додаток Tronsmart, який ви можите безкоштовно завантажити в Android Market або Apple Store. З допомогую додатку ви зможете досягти необхідної Вам якості. Дякуємо за відгук та приємного користування.

• Анатолій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Dark Red

Дуже гарний гаджет

Переваги:
    Гарний звук
    Недоліки:
    Мало тримає заряд
    • Представник б***

Шановний Пане Анатолій, дякуємо вам за відгук та високу оцінку якості акустичної системи Tronsmart.Приємного користування.

• Виктор И***

Скільки по часу, і на який гучності?

• Анжела П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pink

Звук хороший, але дуже мало тримає заряд

• Представник б***

Шановна Пані Анжела, дякуємо Вам за відгук та вибір продукції Tronsmart.Приємного користування.