- Лариса Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-синій
прохання фотографувати товар з усіх сторін
- Переваги:
- приємний синій колір . гарно підійшов по розміру
- Недоліки:
- на титульній стороні обкладинки нашита емблема , що було неочікувано ( не бажано ). на фото емблеми не було
Представник постачальникаВітаю. Дякуємо за відгук! Ми обов’язково врахуємо ваші побажання для покращення. З повагою, BeCover.
- Екатерина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний/Зелений
Все чудово підійшло, замовляла для мами. Вона задоволена.
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Беру вже такий другий. Планшет захищає. Користуецця дитина.
- Переваги:
- Зручний
- Недоліки:
- Не знайшов
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Space
Брав для дитини. Гарний чохол. Довго відходив.
- Переваги:
- Зручний
- Недоліки:
- Не знайшов
- Єлизавета М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-зелений
купувала у січні місяці,чехол зручний та красивий.
на теперішній час у двох місцях де найчастіше збоку тримається планшет боки трохи стерлись,але то не критично.- Переваги:
- ціна,якість
- Недоліки:
Представник постачальникаВІтаю. Дякуємо за відгук! Ваша думка є надважливою і мотивує для досягнення нових цілей і результатів. З повагою, BeCover.
- Наталия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бордовий
Чехол понравился, свои функции выполняет. Я довольна!
Представник постачальникаВІтаю. Дякуємо за відгук! Ваша думка є надважливою і мотивує нас на досягнення нових цілей. З повагою, Becover.
- Захаров В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
На упаковке и изображениях показано что чехол может складываться в подставку, на практике такой возможности нет
- Недоліки:
- Функционал не соответствует заявленному
- Фёдор З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
написано что должны были доставить 8го числа, 9го числа заказ ещё в обработке, за пять дней так никто и не позвонил подтвердить заказ
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-зелений
Чехол подошёл идеально. Темно зелёный цвет на самом деле оказался бирюзовый.
- Переваги:
- Компактный чехол с возможностью подставки, застежка на магнитах.
- Недоліки:
- Нет и, надеюсь, что не будут.
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за відгук.
З повагою, команда BeCover.
- Ковтуненко Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-зелений
Неплохой чехол. Т.к. планшет у нас первый, то и чехол тоже первый. Впечатление пока производит приятное. Описанию соответствует
- Переваги:
- "Застёжка" на магните
- Недоліки:
- Пока не обнаружили
Представник постачальникаДобрий день, Ваш відгук дуже важливий. Дякуємо, що приділили час та залишили його.
З повагою, команда BeCover.
- Евгений Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-синій
Отличный чехол по нормальной цене
- Переваги:
- 10 из 10
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрый день, Ваш отзыв очень дорог для нас. Спасибо что уделили время и оставили его.
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Спасибі за гарний чохол до планшету Huawei MatePad T 10
- Переваги:
- На магнітах
Представитель поставщикаДобрый день, Ваш отзыв очень дорог для нас. Спасибо что уделили время и оставили его.
- ПавлоПродавець: Rozetka. Колір: Чорний
Я придбав саме цей чохол, бо це найоптимальніший та найвигідніший варіант з усі можливих. Коштує він справді дешево, однак робить користування набагато зручнішим та прекрасно захищає від пошкоджень
Обкладинка справді виготовлена доволі якісно, надійна та з крутим дизайном. Рекомендую!- Переваги:
- 1) Зручний 2) Якість 3) Дизайн 4) Розмір
- Недоліки:
- Не виявив