- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Помічник
Не погана якість як на китай
- Переваги:
- Швидка доставка проста у використанні
- Недоліки:
- Не знайшов поки
- Микола с***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
На рік не вистачило
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не маска а волшебство. Очень удобно с хамелеонном работать, особенно не опытным, начинающим. Два дня учился варить ни одного зайчика не поймал. Можно вообще одеть и не подымать щиток. Если нет сварки и так хорошо видно через стекло.
- Переваги:
- Очень удобная. Реакция на свет превосходная.
- Виктор И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Маска отличная, но есть пару моментов:
1 собирается конденсат снизу маски, когда находишься в холодном месте.
2 не очень понятно как правильно крепить маску к держателю, в маске есть паз с правой стороны, но что в него вставить я не нашел, по этому закрутил как закрутил, но вроде норм.- Переваги:
- Все хорошо срабатывает, удобная.
- Недоліки:
- Незначительные, описаны в отзыве.
- Микола В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Маска хороша, зайців не ловив, спрацьовує справно, легка, є запасне скло, видимість добра
- Недоліки:
- Потім скло, кріплення не дуже зручне
- НиколайВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошая маска, зайцев нет
- Александр Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отлично.
Пока не была в работе, вообще )- Переваги:
- Красивая
- Галина Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купувала на подарунок. Маска сподобалась
- Кирилл П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нормальная маска, работает. Только немного давит крепление как по мне.
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
#мояраспаковка
Покупал отцу, как подарок, на день рождения. Очень доволен, затемнение срабатывает отлично. Маска хорошо сидит на креплениях. Также нет необходимости зарядки батареии - это удобно. Спасибо Rozetka.- Переваги:
- Качество, цена
- Владимир Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Добра маска. Захисні функції виконує чудово. Пропоную.
- Переваги:
- Гарно спрацьовує затемнення.
- Недоліки:
- Не зовсім добре кріплення на голову. Можливо не зміг відрегулювати.
- Анатолий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Свои деньги отрабатывает хорошо . Покупкой доволен . В сравнении с Днипро -М за эти же деньги , эта будет получше
- Переваги:
- 100 из 100 отрабатывает
- Недоліки:
- Есть болячки как и у всех хамелеонов в данном ценовом сегменте
- Демидов В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Классная маска! Работает супер!
- Переваги:
- Классная маска! Работает супер!
- Dima P***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дякую магазину ROZETKA за швидку доставку та приємну ціну. #моєрозпакування
- Переваги:
- Зручно сидить на голові, досить якісно зроблена. Спрацьовує моментально
- Недоліки:
- Непомітив
- Віталій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Маска прийшла. При розпаковці виявив що відсутні 2 бокових фіксатора наголовника. На новій почті підписав і не розпаковував (про що шкодую). Невже так можна відноситись до свого споживача. Дуже шкода(((.
Эксперт RozetkaДоброго дня, Віталій! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.
- Віталій Г***
Через 6 неділь кріплення все-ж прислали.
- Олександр О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Доволі гарна та зручна маска, особливо для новачка, який тільки навчається зварювати, при роботі вільні обидві руки.
- Переваги:
- Швидка дія захистного скла, широкі можливості регулювання.
- Недоліки:
- Погано тримає зажим на голові., 2 сенсора не достатньо для зварювання в місцяї з обмеженим доступом
- Вася М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Удобна
- Переваги:
- Класна
- Недоліки:
- Нимае
- Magnat1902Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купив дану маску два тижні назад, і зразу не робив відклик, а зробив тільки коли нею по користувався. То тепер можу сказати, що маска просто чудова, все робе вправно я дуже задоволений.
- Переваги:
- Я думаю що ціна, і надійність.
- Недоліки:
- Не виявив.
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Переваги:
- Маска працює нормально, рекомендую
- Недоліки:
- Погано тримає зажим маску на голові
- Александр Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Выбирал долго, остановился на данной маске по рекомендации кума. Кум не обманул товар достойного качества, срабатывание маски мгновенное, зайцы не бегают, удобное крепление на голову, только позитивные эмоции. Спасибо производителю за достойное качество, Розетке за своевременную доставку.
- Переваги:
- Скорость срабатывания, удобное крепление
- Недоліки:
- Необнаружил
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошая маска. Рекомендую.
- Переваги:
- Цена, качество, удобная, три регулятора.
- Недоліки:
- Нет.
- Анастасія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Доброго дня! Купила маску для батька,так як останнім часом він дуже багато працював із зварювальним апаратом, використовуючи савдеповську маску через яку сонце ледь проглядається. Зварювальна маска підійшла чудово (враховуючи те, що батько носить оптичні окуляри). Користувач дуже задоволений.
Бережіть своїх рідних та не економте на здоров'ї.- Переваги:
- Чудово все видно + захист від іскор.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Мария Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Неплохая маска за свои деньги.
- Переваги:
- Хорошо
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Денис Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
#мояраспаковка Отличная маска за свои деньги. Не хлипкая. Каркас крепления регулируется по обхвату головы, высоте и вперед-назад по отношению к светофильтру. Есть запасные стекла к комплекте (1 внешнее, 1 внутреннее). Есть регулировка чувствительности сенсоров, регулировка задержки перехода в светлый режим, изменение силы затемнения и режим "Grind" для зачистных работ.
- Переваги:
- цена/качество, запасные стекла, все необходимые регулировки
- Недоліки:
- пока не нашел
- Андрей Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все отлично и быстро.
- Переваги:
- Работает отлично
- Александр Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
После тестирования только положительные впечатления.
- Переваги:
- Цена - качество
- Недоліки:
- Не выявлены
- артюшенко о***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
нормальная маска, я доволен!!
- Переваги:
- маска хорошая, всё работает.
- Недоліки:
- необнаружил
- Тыченко П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
хорошая маска, муж доволен!!
- Переваги:
- хорошая маска
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Рекомендую.
- Переваги:
- Все заявленное правда. Работает и радует владельца.
- павелВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
користуюсь півтора року.працює так як треба.в комплекті ще два захисні стікла що є +,нетреба шукати коли ці загорять окалиною.
- Переваги:
- нормальна маска.
- Недоліки:
- незнайшов
- ЛеонідВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Активно користувавався 3 місяці (дачний сезон). При роботі електродуги, в сонячну погоду, нечітко видно зварювальний шов. Реголювання рівня затемнення практично не змінюється від положення регульятора.
- Переваги:
- Зручність при роботі (вільні руки), невисока ціна, запасне скло.
- Недоліки:
- недостаній рівень реголювання рівня затемнення (постійно практично максимум)
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купил 2,5 мес назад!!! Работал интенсивно, т. е. сварил сдвижные ворота, калитку и 9 пролетов. Спалил 10 кг электродов Что могу сказать!! Маска отличная.Работа превратилась в удовольствие!!! Забыл что такое зайчики!!! Руки свободны, иногда даже забывал что она у меня на голове!!! И что бы там ни говорили, что при срабатывании все равно ловишь зайчиков!!! Бред!!! Лично испробовал!!! Варил днями на пролет с утра и до вечера!!! И малейшего намека на зайчики нет!! Регулировки все есть!!! Поставил замедление - минимум, чувствительность и затемнение - середина!!! И все!!! Вещь оправдывает свою цену на все 100!!! Советую всем, берите не пожалеете!! Один недостаток - жалко в сарае ее оставлять!!! Приходится заносить в дом!!!
- Переваги:
- Все
- Недоліки:
- Жалко в сарае оставлять, приходится в дом заносить!!
- Андрей Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
рекомендую....
- Переваги:
- Супер....
- Недоліки:
- не значительные
- Богдан С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Уже 4 месяц пользуюсь аппаратом и не желею об этом как со сварным аппаратом так и с болгарочными работами! Если честно то она того стоит луче купите ежели портить не восстанавливаемое зрение ибо оно бесценно!
- Переваги:
- Крепкая, возможность дозарядки акум. от солнца, регулировка затемнения фильтра, удобная.
- Недоліки:
- Да только то что если серьёзно варить выше головы то понадобиться шапка ибо искры падают на затылок.
- Крисюк В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пока працюе!!!Доволен!!!!