- Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: Brix
Товар отримала швидко. Дуже зручно в використані. Працює чудово.
- Продавець Brix
Доброго дня! Щиро дякуємо Вам за відгук та високу оцінку! Нам дуже приємно, що Ви задоволені товаром. Нагадуємо, що на нього діє гарантія, тому у разі будь-яких питань, будь ласка, звертайтеся. Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців!
- Игорь Б***Відгук від покупця. Продавець: Brix
Дуже гарний комплект.
Все під рукою, ще й підставка.
Швидка доставка.
Продавця рекомендую.- Переваги:
- Компактний
- Микола Б***Відгук від покупця. Продавець: Brix
Норм
- ГОШАВідгук від покупця. Продавець: Brix
ВСЕ РАБОТАЕТ КАК НАПИСАНО. ПРОДАВЦА РЕКОМЕНДУЮ.
- Переваги:
- КАЧЕСТВО. ЦЕНА.
- Недоліки:
- НЕТ
- Продавець Brix
- Светлана П***Відгук від покупця. Продавець: Brix
Шукала,щось маленьке,і щоб були всі необхідні кабелі.
- Переваги:
- Компактність.
- Недоліки:
- Важко відкривається коробка.
- Продавець Brix
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: Brix
Комплектність як вказано, одягаються на перехідник легко.Загалом непоганий набір.Для домашнього використання взагалі супер.
- Переваги:
- Компактне зберігання, легко брати з собою
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Brix
За свої гроші непоганий варіант. В наборі йде базовий шнур,на який можна одягнути насадки з різними виходами. Все працює.
- Переваги:
- Недорогий,компактний
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Brix
Взяв для дому,завжди потрібна штука, все в одному місці і знаєш де шукати,коли треба терміново.
- Переваги:
- Кейс, багато варіантів виходів
- Мария К***Відгук від покупця. Продавець: Brix
Все дуже сподобалось
- Гідич К***Відгук від покупця. Продавець: Brix
Вміщується в кишені, вічно все губилося а тепер нарешті в порядку, отримала швидко
- Переваги:
- Компактний і легкий