- АНОХІНА В***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Білий. Розміри: 70x140 см
Рушник приємний на дотик, добре вбирає вологу
- Світлана Ж***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Білий. Розміри: 70x140 см
Рушник гарної якості
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Константин К***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Білий. Розміри: 70x140 см
Дякую за отримане замовлення. Сподівання виправдалися)
- Виктор Ш***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Білий. Розміри: 70x140 см
Хороший рушник, мені сподобався. М’який, приємний на дотик, добре вбирає воду. Якість хороша, покупкою задоволений.
- Інна С***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Білий. Розміри: 70x140 см
Рушники мʼякенькі, сподобалися
- Оксана Д***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Бежевий із сірим. Розміри: 70x140 см
Рушником дуже задоволена, гарно поглинає вологу, гарне подарункове упакування. Дякую.
- Оксана Д***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Білий. Розміри: 70x140 см
Рушники дуже приємні на дотик, а також гарно поглинають вологу! Дякую.
- Переваги:
- Гарно поглинають вологу
- Недоліки:
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Білий. Розміри: 70x140 см
Швидко прийшло, чудова якість. Рекомегдую.
- Переваги:
- Швидко
- Недоліки:
- Не спостерегаю
- Тетяна Л***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Бежевий із сірим. Розміри: 70x140 см
Класний якісний рушник. Великий, підійде на подарунок
- РусланВідгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Темно-зелений. Розміри: 70x140 см
Хорошее качество
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Бежевий із сірим. Розміри: 70x140 см
Дійсно якісний рушник яким приємно користуватися.
- Переваги:
- Дуже м'якенький, довгий, щільний рушник
- Недоліки:
- Інна А***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Синій. Розміри: 70x140 см
Рушник чудової якості! Беріть не пошкодуєте! Прийшов в подарунковому вигляді, дякую за подаруночок( мило) дуже приємно.
- Переваги:
- Гарна якісь
- Недоліки:
- Екатерина Ч***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Темно-зелений. Розміри: 70x140 см
Шикарно, я в восторге, мягкое не смотря на свой плотный ворс, отлично впитывает воду, нет зайвых волосков, качество на высшем рiвнi, буду брать ще
- ПетроВідгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Синій. Розміри: 70x140 см
Дуже гарна якість, прекрасно запакований
- Андрій М***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Бежевий із сірим. Розміри: 70x140 см
хороша якість
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Синій. Розміри: 70x140 см
Гарний та приємний рушник.
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Синій. Розміри: 70x140 см
Взяла один рушник на пробу. Бо ціна досить демократична. І не впевнена була чи буде гарна якість. Проте якість досить висока. Рушник мякенький. Приємно користуватися.
- Переваги:
- Якісний рушник
- Ольга И***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Бежевий із сірим. Розміри: 70x140 см
Замовляю другий рушник цього продавця. Дуже задоволена якістю вироба, м'який, гарно пошитий, колір точно такий, як на картинці, прикрашає ванну кімнату) окреме, дякую, за швидкість виконання замовлення, та його оформлення та маленький подаруночок) рекомендую! і сама буду замовляти ще, залюбки)
- Тарас М***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Бежевий із сірим. Розміри: 70x140 см
Дівчині дуже сподобався, якісний та великий.( я про рушник)
- Переваги:
- Якісний
- Недоліки:
- Та німа
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Синій. Розміри: 70x140 см
Не товсте. Легке. В упаковці було маленьке мило в подарунок. Продавець дуже уважний
- Переваги:
- гарний колір і якість
- Недоліки:
- Валентина І***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Білий. Розміри: 70x140 см
Гарний рушник, мʼякий та приємний на дотик.
- Ольга Р***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Темно-зелений. Розміри: 70x140 см
Швидка відправка та приємне обслуговування.
Дуже сподобалась якість товару, відповідає заявленим характеристикам та фото.
Рушники мʼякі, приємні до тіла та швидко сохнуть.
Дякую - Светлана С***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Синій. Розміри: 70x140 см
Гарна якість, колір відповідає картинці. Не ліняє. Дуже приємний на дотик.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Марія М***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Бежевий із сірим. Розміри: 70x140 см
Придбала рушник в якості частини подарунку. Запаковано дуже мило, відправлено вчасно. Особисто якість товару не перевіряла, але впевнена, що хороша. Зовнішній вигляд рушника дуже гарний, що доводить, що було виготовлено з доброго матеріалу. Безсумнівно раджу!
- Антонина Д***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Синій. Розміри: 70x140 см
Рушники дійсно чудові, легенькі, м'якенькі, швидко сохнуть. Виглядають дуже гарно.
Рекомендую!- Переваги:
- М'які, легкі, швидко сохнуть
- Інна К***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Бежевий із сірим. Розміри: 70x140 см
Рушники брала на подарунок,дуже гарні.
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Темно-зелений. Розміри: 70x140 см
Сподобалося! Якість добра!
- Марія М***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Синій. Розміри: 70x140 см
Дуже гарні рушники, щойно купили, будемо користуватися !
- Переваги:
- Колір, візерунок, матеріал
- Недоліки:
- Не виявили
- Юрій К***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Білий. Розміри: 70x140 см
Норм
- Наталя К***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Бежевий із сірим. Розміри: 70x140 см
Дуже гарний та приємний до тіла рушник
- Переваги:
- Мʼякі
- Недоліки:
- Линда Л***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Синій. Розміри: 70x140 см
Гарної якості, великий, м'якенький. Дуже сподобався
- Переваги:
- Цена-якість
- Недоліки:
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Синій. Розміри: 70x140 см
СПАСИБО!
- Переваги:
- ХОРОШЕЕ КАЧЕСТВО
- Недоліки:
- нету
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Синій. Розміри: 70x140 см
Гарний, однозначно рекомендую. Класно впитує воду, колір дуже гарний. Мʼякий і стильний.
Дуже зручний пакет з ручками, на подарунок, те що треба - Альона З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Розміри: 70x140 см
Задоволена покупкою на всі 100% і він вартий своїх коштів та відповідає всім заявленим характеристикам.
Замовляла декілька кольорів.
Загалом рушник щільний і це відчувається, він не надто тонкий і не надто важкий, тому це також плюс.
На дотик м'який і швидко вбирає вологу
Загалом він виправдав мої очікування. - Аліна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Розміри: 70x140 см
Дуже якісний рушник, мʼякий, гарно вбирає вологу
- Надія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розміри: 70x140 см
Приємно здивована. Рушники надзвичайно приємні на дотик, красивий, насичений колір, миттєво поглинають вологу і гарно переносять прання. Рушники виправдовують найсміливіші мої очікування.
Представник постачальникаДякуємо, Надія! Скоро зайдуть і інші кольори і розміри, звертайтеся до нас ще, ми завжди Вам раді!