- Мария Х***Відгук від покупця. Продавець: HotCosmeticsBest
Замовляла засіб в перше, великих очікувань не було, але я була приємно здивована, чудово підійшов засіб, чорні цятки прибирає дуже добре, приємні відчуття після застосування, засіб легкий у використанні, загалом дуже задоволено придбанням, сто відсотків замовлю ще
- Переваги:
- Легкий у використанні, дієвий, приємні відчуття після процедури
- Альона Щ***Відгук від покупця. Продавець: HotCosmeticsBest
Користувалася маскою кілька разів — результат помітний! Шкіра після застосування чистіша, пори звужуються, чорних крапок стало менше. Зручно, що в наборі є паперові пластини — з ними маска знімається рівномірно і безболісно. Запах приємний, консистенція густа, легко наноситься.
Єдине, баночка невелика — вистачає не на дуже довго, якщо користуватися регулярно. Але загалом в поєднанні з сировоткою тієї ж фірми засіб дійсно працює, тому покупкою задоволена.
При отриманні приємно було побачити подарунок. Дякую- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Маленький об'єм
- Иван Р***Відгук від покупця. Продавець: HotCosmeticsBest
Все быстро,качественно то что нужно,рекомендую
- Ангеліна Х***Відгук від покупця. Продавець: HotCosmeticsBest
Не поганий товар , плюс поклали подаруночок_:з
- Зоряна Д***Відгук від покупця. Продавець: HotCosmeticsBest
Працює, купувала для доньки-підлітка. Розпарили шкіру лиця перед процедурою, зручний засіб у нанесенні, покрили папером, який прикладається в коробочці, вичекали 10 хв. Після видалення паперу відразу видно результат - очищені пори,видаляє чорні цятки глибоко якісно. Наносили на ніс, чоло і підборіддя. Скористались після вмивання засобом для закриття пор цієї серії- що покращило результат, - шкіра чиста та доглянута. Дуже рекомендую.
- Переваги:
- працює на 100%, задоволена результатом
- Недоліки:
- не зауважила
- Валерия Б***Відгук від покупця. Продавець: HotCosmeticsBest
Замечательная маска, реально работает
- Переваги:
- Всё отлично