Лише 4 години вражаючих знижок!

Відгуки покупців про Пуф-трансформер 5в1 Остін-1 зі столиком велюр коричневий/горіх каліфорнійський 1-4-9005

Код:  497220634
Оцінка користувачів 4.25/5
на основі 4 відгуки
  • Ігор Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ширина: 47. Колір: Сірий. Висота: 45. Глибина: 47

Пуф сподобався, чудова якість

• Представник бренду

Ігор, щиро дякуємо за ваш відгук! Раді, що пуф-трансформер вам сподобався та виправдав очікування. Нехай служить довго та з комфортом! Якщо виникнуть запитання - завжди раді допомогти.

• Юлия М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ширина: 47. Колір: Коричнево-сірий. Висота: 45. Глибина: 47

Все сподобалося

• Представник бренду

Щиро Дякуємо Вам за такий приємний відгук!

Ми дуже раді, що Пуф-трансформер Metalzavod 5в1 повністю виправдав Ваші очікування і Ви залишилися задоволені.
      Бажаємо Вам комфортного користування та дякуємо за вибір продукції Metalzavod!

З повагою, Команда Metalzavod.

• Наталія М***

На вигляд гарний та зручний, але це справжній "кубік рубіка" для дорослих, розібрати майже неможливо, зібрати тим більше, після першого використання стоїть розібраний по всій квартирі, бо зроблено так, що навіть чоловік не може зібрати.

Доброго дня, Наталіє!
      Щиро дякуємо за відгук та вибір продукції Metalzavod.
      Пуф-трансформер має багатофункціональну конструкцію, і перші рази складання можуть бути складними. Ми надсилаемо відео-інструкцію, щоб Вам було легше користуватись
      посилання
      Будемо раді, якщо з часом Ви оціните всі переваги — зручність, практичність та стиль у вашому домі.

• Тетяна Д***

Пуф чудовий! Дуже зручний та функціональний. Доставка вчасна . Всім задоволені.

Переваги:
    Дуже зручний для сидіння Не займає багато місця.
    Недоліки:
    Немає.
    • Представник бренду

Доброго дня!
      Щиро дякуємо за Ваш вибір та відгук!
      Нам важлива Ваша оцінка.
      Бажаємо гарного настрою та задоволення від використання.