- Роллана Б***Відгук від покупця. Продавець: TanSill
На свої кошти хороший апарат. Цікаво те, що розумний. Якщо робити все чітко по інструкції, то питань не буде.
Залила водичку, трохи намочила тряпочки, але трохи, бо не буде працювати, якщо дуже вологе вікно або тряпочки.
Тримається міцно. Миє добре.
Запасні ганчірочки покладені не дарма. Щоб не було розводів, коли миєте кілька вікон, міняйте ганчірочки.
Кути не миє. Домивала сама. Середину миє бездоганно. Края іноді пропускає. Не критично. Не руками ж. І не стояти на драбині, щоб не впасти. Сіла на стілець, взяла пульт, увімкнула авто, тримаю трос та шнур живлення і все. Потім пультом керувала куди йому їхати, щоб помити ще раз. Робот молодець. Реагує і працює.- Переваги:
- Розумний, не дуже дорогий, миє добре.
- Недоліки:
- Пропускає кути та не домиває іноді по краях.
- Продавець TanSill
Добрий день, Ролана!
Щиро дякуємо за такий теплий відгук!
Нам надзвичайно приємно знати, що Робот вам сподобався.
Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Надія В***Відгук від покупця. Продавець: TanSill
Робот для миття вікон перевершив усі очікування. Пристрій дуже зручний у використанні: достатньо прикріпити його до скла, натиснути кнопку на пульті — і він сам починає роботу. Якість миття вражає: скло, дзеркала, плитка та вітрини стають ідеально чистими без розводів.
Надія, вітаємо)
Дякуємо за ваш позитивний відгук!
Ми цінуємо вашу довіру й завжди прагнемо дарувати тільки приємні враження від покупок.
- Сергей Д***Відгук від покупця. Продавець: TanSill
Со времени покупки прошло не много времени, первое впечатление - положительное. Сделан добротно, мойку проводит хорошо.
- Переваги:
- Выполняет мойку хорошо. Держится на окне и зеркале надёжно.
- Недоліки:
- Пока не обнаружены
- Продавець TanSill
Добрий день, Сергій) Ваша оцінка — найкраща нагорода для нас!
Дякуємо, що поділилися враженнями.
Обов’язково завітайте ще.
- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: TanSill
Дуже зручно, не залишає розводів, супер, кайф.
- Продавець TanSill
Дякуємо за відгук! Раді, що користування приносить такий комфорт та гарний результат
- Станислав Я***Відгук від покупця. Продавець: TanSill
Робот действительно впечатлил. Автоматическая навигация работает без сбоев, очищает поверхность тщательно и равномерно.
- Продавець TanSill
Дякуємо за відгук! Раді, що робот вам сподобався. Сподіваємося, він і надалі буде радувати чистотою та зручністю!)
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: TanSill
Компактний і легкий, його можна легко зберігати. Заощаджує час, а результат вражає, тепер миття вікон у задоволення.
- Продавець TanSill
Ваш відгук звучить дуже натхненно! Ви підкреслили найголовніше — зручність, компактність та приємний результат. Це саме те, що цінують майбутні покупці.
- Лилия Б***Відгук від покупця. Продавець: TanSill
Пылесос понравился.Хорошо справляется с своими задачами, помыл окна без пропусков и разводов
Дякуємо за ваш відгук!
Дуже раді, що робот вам сподобався і чудово впорався зі своїм завданням.
Нехай техніка й надалі тішить вас своєю ефективністю. Якщо виникнуть питання — ми завжди на зв’язку!
- ЕскендерВідгук від покупця. Продавець: TanSill
Спочатку не міг його запустити, бо думав що він на акумулятлорі, але потім ще раз подивився інструкцію та зрозумів що працює з мережі. Менеджери також зв'язалися та надали поради стосовно засибів для чистки.
- Переваги:
- Свою роботу виконує, гарно прибирає бруд з поверхні та економіть мій час
- Недоліки:
- Хотілось щоб був на акумуляторі було б зручніше
- Продавець TanSill
Вітаємо!
Дякуємо за ваш відгук і докладний опис!
Раді, що робот добре справляється зі своєю роботою та економить ваш час.
Якщо виникнуть ще питання чи потрібна допомога — завжди раді підтримати!
- Максим С***Відгук від покупця. Продавець: TanSill
Якісний продукт за свої гроші. Звичайно руками мити буде краще, але для високих поверхів або для тих, кто цінує свій час, цей робот - офігезне рішення. Взагалі й сам робот й пакування виглядає та відчувається дорогим))))
Додатково хочу сказати, що продавець - крутезний. Післяпродажна підтримка, тощо - на рівні. Були питання, написав у неділю в підтримку - відповіли. Не очікував взагалі на таке відношення.- Переваги:
- Відмінне співвідношення ціна-якість, якісна підтримка
- Недоліки:
- Поки щє не виявлено
- Продавець TanSill
Вітаємо!
Дякуємо за такий чудовий відгук!
Ми раді, що робот став для вас зручним рішенням, особливо для високих поверхів, і що він відповідає вашим очікуванням щодо якості! Також дуже приємно, що наш сервіс і підтримка вам сподобались — ми завжди прагнемо зробити процес покупки максимально комфортним для наших клієнтів.
Якщо виникнуть будь-які питання чи зауваження, ми завжди на зв'язку!
Сподіваємося, що робот продовжуватиме дарувати вам зручність і економити час!
- Віктор Р***Відгук від покупця. Продавець: TanSill
Якісний, зручний, доставка швидка
Вітаємо!
Дуже дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що робот для миття вікон виправдав очікування! Нехай дарує вам ще більше чистоти та вільного часу! Будемо раді бачити вас знову !
- Тарас Р***Відгук від покупця. Продавець: TanSill
Все супер, рекомендую!
- Антон Б***Відгук від покупця. Продавець: TanSill
Не плохой робот-мойщик, моет чудесно, качество нормальное
Вітаємо!
Дякуємо за відгук! Раді, що робот сподобався і добре виконує свою роботу. Якщо виникнуть питання чи побажання — завжди на зв'язку!
- Павло Ж***Відгук від покупця. Продавець: TanSill
Миє просто супер, ніяких розводів, рекомендую
Вітаємо!
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що робот справляється з миттям на відмінно і без розводів! Ваші рекомендації дуже цінні для нас. Якщо виникнуть ще будь-які питання або потреба в додатковій допомозі, завжди раді допомогти!
- Іван Г***Відгук від покупця. Продавець: TanSill
Побоююся висоти і мити вікна для мене було жахливо, довго наважувався на покупку робота, купив і не пошкодував, це просто топ а не покупка, шкодую що не купив раніше
Вітаємо!
Дякуємо за відгук! Раді, що робот став для вас помічником і справді полегшив життя. Нехай служить довго й надійно! Користуйтесь із задоволенням, завжди будемо раді вашим новим замовленням!
- Прохира В***Продавець: TanSill
Замовила цей робот за 5 з половиною тисяч, оплатила наперед, прийшло за 3 тис. Дешевша модель, дуже розчарована, це мав бути подарунок(((
- Продавець TanSill
Доброго дня, Вікторія! Щиро дякуємо вам за відгук. Нам дуже прикро, що ви залишилися незадоволені покупкою.
Не хвилюйтеся, ми зробимо все можливе, щоб ви залишилися задоволеними нашим сервісом.
Уже зв’язуємось із вами для вирішення даної ситуації
- Ирина К***Продавець: TanSill
Робот супер ,миє без розводів. Дуже задоволена .Рекомендую
Вітаємо!
Дуже дякуємо за теплий відгук!
Раді чути, що ви задоволені роботом і його результатами. Нехай служить довго та безвідмовно, а прибирання буде лише в задоволення.
Завжди раді вашим замовленням!