- ВадимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Blue Switches. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
После двух недель не очень активного пользования перестала подсвечиваться на клавиатуре клавиша *D*, еще одна практически после покупки мерцала и тускнее светилась. 21.02 25 отдал продавцу магазину "Розетка" для диагностики и ремонта в сервисном центре.
Прошло 2 недели и я поинтересовался в "Розетке" по поводу своей клавиатуры. Ответ магазина-
(Товар було прийнято сервісним відділом 27.02.2025.Діагностика може тривати до 14 днів з дати отримання товару нашим сервісним відділом. Ще до 14 днів може тривати ремонт.)
Ехала клавиатура в сервисный центр-неделю,2 недели -диагностика перегоревшего светодиода и замена этого светодиода еще 2 недели.
Не понравилась клавиатура своей не долгой подсветкой клавиш и долгим ремонтом.- Переваги:
- Колір відповідає дійсності.
- Недоліки:
- Через 2 недели перестала подсвечиваться клавиша.
- МаркоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Blue Switches. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Строго не рекомендую купляти цю клавіатуру на довгий термін. Час користування 1-3 місяці без проблем, дальше починаються проблеми з клавішами : 3 , D , C , V , W. І ще через деякий час перестає працювати підсвітка
- Переваги:
- Дешева механіка
- Недоліки:
- Доволі голосна,час користування НЕДОВГОТРИВАЛИЙ ! ! !
- Алена В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Blue Switches. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
перестала работать кнопка ц
- Sasha S***
жиза
- Артем С***
в мене також таке сталося
- Елена Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Blue Switches. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Купували на подарунок. Дитина задоволена.
Красивий зовнішній вигляд. Режими перемикаються безвідмовно.
Працює гарно.
Як на мене, то шумна.- Переваги:
- Красивий вигляд. Компактна.
- Марта К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Blue Switches. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Купував, як дарунок. Отримувачу дуже сподобалось!
- Недоліки:
- Не має
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Blue Switches. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Де хороша якість, хороші матеріали, приємний звук
- Переваги:
- Якість - ціна
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Blue Switches. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
За свою ціну хороша, якісна клавіатура, після мембранки було не сподівано почути такий гучний звук, але вже звик. Клавіатура важка, при самообороні якраз те, що треба))
- Переваги:
- Бюджетність, якість збірки
- Недоліки:
- Дивні режими роботи
- Иван Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Blue Switches. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Спустя два роки перестали працювати клавіши деякі, і на однї із клавіш перегорів світодіод
- Олег П***
ну что могу сказать не нада бить клаву и будет норм
помогите пожалуйта
- Переваги:
- удобная
- Недоліки:
- не работает кнопка ц
- Владислав Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Blue Switches. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
- Іван Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Blue Switches. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
пришла клавиатура, но в ней кнопки W A S D работают как стрелочки и наоброт
- Дмитро С***
fn + w вернёт всё как было
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Blue Switches. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Нормальна клавіатура за свої гроші
- Переваги:
- Компактна, світиться
- Недоліки:
- Брак друку на клівіші "5", не змінюються кольори
- Олег П***
у меня все харашо
- ДанилВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Blue Switches. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Имба полная, приделал кейкапы вообще кайф
- Переваги:
- Топовая, звук как для механики даже не громкий
- Недоліки:
- Не нашёл
- Руслан С***
Скажіть будь ласка, а звідки ви придбали кейкапи на цю клавіатуру?
- Маркіян В***
где взять кейкапы на ентер
- Виктор Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Blue Switches. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Балдеж
- Переваги:
- Щелкает так, что соседи на 3 этажа выше просыпаются, но я так и хотел. Кейкапы поменял на кастомные, так вообще пушка граната. Прокасты на инвокере тока так и летят
- Недоліки:
- Минусов нет, и не ищу йоу
- Егор
Что за кейкапы? Тож хочу поставить себе.
- Руслан С***
Скажіть будь ласка, а де ви купували ці кейкапи на цю клаву?
- Саша С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Blue Switches. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Клавиатура шикарная то что было не ожидания то что пришла железная а не как писали на сайте пластыкова
- Переваги:
- Прекрасная
- Недоліки:
- Не нашол
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Blue Switches. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Брав на подарунок.
Можу сміло говорити, що за ці гроші клавіатура топчик.
Досить не поганий звук при натисканні клавіш і більше всього сподобалось, що не пошкодували добавити 15 видів підсвітки налаштування швидкості її і яскравості.
Рекомендую- Переваги:
- Якість вища ніж її ціна
- Недоліки:
- Комплект слабоватий, тільки клавіатура і все
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Blue Switches. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
клава норм за свои деньги, только звук пробела не нравится, но за такую цену впринципе ожидаемо.
Понравилась скорость доставки, с Киева до ИФ за 1 день всё пришло- Переваги:
- норма клава
- Недоліки:
- звук пробела
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Blue Switches. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Брав клавіатуру тому що мав сотню свічів та не здорове бажання зробити щось своїми руками. Мій вибір впав на цю клавіатуру. Можу сказати не прогадав. Світлодііди розпаяні на PCB тому щоб випаяти свіч потрібно лише випаяти 2 контакта. Стаби в клаві змащені але проку ніякого не дають тому що корпуса стабілізаторів рухаються на посадочних місцях. Стаби також під заміну.
- Fast B***
а цвет меняется подсветки или нет?
- Юрій Т***
Fast Broom: ні тільки режими змійка диханя тощо
- Fast B***
а как включить режим змейки и т.д
- Олег П***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Blue Switches. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
только купил не знаю на сколько но мне нравиться звук етой клави 1 год гарантий ето топ мне все устраивает надеюсь не сламаеться)
- Стас Б***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Blue Switches. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
НЕ КУПЛЯЙТЕ!!!
- Переваги:
- Недоліки:
- після векористання 2-3 місяців починають залипати клавіші, якість жахлива, з коробки почала залипати клавіша 5, через місяць пачали залипати клавіші A F5 SHIFT, НЕ РЕКОМЕНДУЮ!
- Олег П***
ахаахахах чел не нада просто что то проливать на клаву у меня все норм
- Олег Б***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Blue Switches. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Клавіатура чудова
- Переваги:
- Механіка, підсвітка
- DolkiПродавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Blue Switches. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
рекомендую брати
- Переваги:
- Клавіатура дуже крута мені сподобалась потім скину відео с цею клавою