- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сіро-жовтогарячий. Об'єм: 5
Придбала оприскувач ще взимку, а використати вдалося лише нещодавно. Як для жінки, то розмір, вага і все інше дуже підходять. Нагадує сумочку Лише незручно, що дуже коротка штанга, але я купувала його для обробки кущів і овочів, тому мені нормально. Проте після першого ж використання лопнула пластикова ручка-тримач (не знаю, як правильно це назвати), тому враження зіпсоване. Чи можна отримати заміну цієї ручки, адже без неї гаджет використовувати неможливо. Фото додаю.
- Переваги:
- Мала вага
- Недоліки:
- Неякісний пластик у тримачі
- Тетяна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сіро-жовтогарячий. Об'єм: 5
Дуже зручний обприскувач, малий літраж, це зручно для мене. Інструкція зрозуміла
- Переваги:
- Легкий в роботі
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Тетяна!
Дякуємо за вибір нашого обприскувача та за відгук.
Приємного користування.
- СтеллаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сіро-жовтогарячий. Об'єм: 5
Обприскувач дуже полюбили, дуже добре розпилює, легкий і зручний, 3сотих обробляти супер. Але по закінченні сезона перестав заряджатися, зарядка справна, а от сам агрегат не світиться не подає жодних звуків. Шукаємо варіанти як справити.
- Переваги:
- Легкий і зручний
- Недоліки:
- Перестав заряджатися
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за вибір нашого обприскувача.
Будь ласка, зверніться до нашого сервісного центру - посилання
- Екатерина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сіро-жовтогарячий. Об'єм: 5
Покупкой довольна. Соответствует описанию, удобный в использовании.
- Переваги:
- Справляется со своими функциями
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за ваш вибір! Приємного користування!
- Диана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сіро-жовтогарячий. Об'єм: 5
Сломался через неделю использования, это прикол.
Представник постачальникаДоброго дня!
Дуже шкода, що трапляюся такі несподіванки.
Сподіваємось сервісний центр допоміг вам!
Взагалі, ми дуже ретельно слідкуємо за якістю нашої продукції, як і за сервісним обслуговуванням.
- Раїса Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сіро-жовтогарячий. Об'єм: 5
Дякую за швидку доставку.Обприскувач здивував своєю конструкцією,але є деякі незручності -відсутність ситечка для фільтрації рідини,зарядка пристрою дуже дрібна і щоб побачити зарядженість треба добре придивлятись до пристрою і нарешті вудка могла би бути довшою.Все інше працює добре.користувалась поки один раз.
- Переваги:
- Легкий пристрій,що важливо для людей похилого віку,розпилює добре.
- Недоліки:
- Вище перераховані
- Виктор С***Продавець: Rozetka. Колір: Сіро-жовтогарячий. Об'єм: 5
Хороший опрыскивать за свои деньги!
Качество покажет себя в работе, но пока в целом доволен. Отлично упакован (фото). Комплектация соответствует описанию.- Переваги:
- Цена - качество
- Недоліки:
- Не хватает удлинительной трубки