Відгуки покупців про Шашличний набір Moltis MT-10241

Оцінка користувачів 5/5
  • Відгуки про товар продавця ParaCHut
  • Михайло Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ParaCHut

Купляв двічі, гарна наповненість, ціна якість хороша

Переваги:
    Гарне наповнення
    Недоліки:
    Кейс міг би бути більш презентабельний
    • Продавець  ParaCHut

Доброго дня, Михайло! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Шашличний набір Moltis MT-10241 . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
      З повагою завжди Ваш ParaCHut

• Руслана С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Брала папе на подарок, папа в восторге! Качественный и красивый набор. Выглядит как на фото.

Доброго дня Руслана! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Шашличний набір для мангалу Moltis MT-10241 у кейсі — набір для барбекю, шампура, подарунок чоловіку . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
      З повагою завжди Ваш

• Татьяна М***
    Відгук від покупця. Продавець: UNi Lux

Гарна якість, швидка доставка, вироби зроблені з гарного матеріалу
    Окрему увагу хочу звернути на пакування : гарне, якісне, зручне) дякую

• Продавець  UNi Lux

Доброго дня, Тетяно!Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Подарунковий набір для мангалу Moltis MT-10241. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
      З повагою завжди Ваш UNi Lux

• Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: UNi Lux

Шомпура тосить товсі та гарно дивляться, все класно підібрано мому куму сподобася і гавіювання супер

Переваги:
    Міцний кейс, гарний
    • Продавець  UNi Lux

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш UNi LUX

• Назар К***
    Відгук від покупця. Продавець: UNi Lux

Виглядає стильно, зроблено добротно. Сподобалося, що швидка доставка і гарне пакування. Рекомендую!

Переваги:
    Якість на висоті
    • Продавець  UNi Lux

• Олена К***
    Продавець: UNi Lux

Якісний набір, все чудове. Повернула тільки тому, що занадто великий і важкий, чоловік хотів меншого розміру і з меншою кількістю предметів, а я вирішила все й одразу дуже дякую за можливість подивитись і впевнитися у якості

• Продавець  UNi Lux

Доброго дня Олена! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Вам сподобався наш набір для мангалу. Будемо раді дарувати Вам ще більше хороших та якісних товарів.
      З повагою завжди Ваш UNi LUX