- Юлія Ч***Відгук від покупця. Продавець: SenseiSport. Колір: Чорний. Розмір: 42.5
Якісне взуття, магазин швидко звʼязався і відправив. Рекомендую
- Продавець SenseiSport
Юліє, вдячні Вам за приємний відгук та високу оцінку якості роботи нашого магазину, ми щиро раді, що покупка у нас подарувала Вам приємні емоції. Завдяки вашим відгукам Ви допомагаєте нам стати кращими.
Слідкуйте за оновленням товару та повертайтесь за новими замовленнями!
Дякуємо, що довірили свій вибір Sensei Sport!
- Андрей Л***Відгук від покупця. Продавець: SenseiSport. Колір: Сірий. Розмір: 40.5
Якість кросівок не погана, але це не літні кросівки, продавцем вказано весна-літо
- Продавець SenseiSport
Андрію, ми щиро раді, що покупка у нас подарувала Вам приємні емоції.
Завдяки вашим відгукам Ви допомагаєте нам стати кращими. Ми обов'язково зафіксуємо інформацію та передамо до відповідного відділу для подальшої перевірки. Слідкуйте за оновленням товару та повертайтесь за новими покупками! Дякуємо, що довірили свій вибір Sensei Sport!
- Владислав І***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Чорний з графітовим. Розмір: 42.5
Как всегда огонь, для меня лучше тапок не найти
- ЄгорВідгук від покупця. Продавець: TOP OG. Колір: Чорний з сірим. Розмір: 44
- Виталий П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з білим та червоним. Розмір: 45
Неприятный запах.штынит дешёвым Китаем.
- Переваги:
- Дешевле рынковой цены
- Недоліки:
- Запах
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 41.5
Кросівки сподобались. Зручні, гарні, рекомендую
- ВасильВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Розмір: 42.5
Гарні кросівки. Мій розмір 41-41.5 Якщо беру кросівки від ASICS, то беру завжди на розмір більші. Тому якщо брати "в розмір" можуть бути трошки тісні, принаймні для мене
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з сірим. Розмір: 42
Гарна якість
- Микола П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Розмір: 42
Дуже здивований стійким неприємним запахом від такого виробника
- Переваги:
- колір
- Недоліки:
- не відповідають розміру 42. неприємний хімічний запах
Відповідність повноті
Середнє
Відповідність підйому
Середній
Замале
- Олег З***
Підтверджую на рахунок запаху, замовляв не тут з Європи! Згадав 90-ті базар і тапки китайські які за тиждень не могли вивітриться на балконі тут дуже схоже, відкрив коробку і прям "хімічна" атака, також від Asics такого не очікував.
- ИгорьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Розмір: 43.5
Розмір стільки як вказано в описі, сидять дуже добре, зручні та мʼякі
- Переваги:
- Дуже зручні, гарна ціна за якість
- Недоліки:
- Не знайшов
- Александр Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Розмір: 45
Дуже зручні, але це особисте, кожен складе свою думку після використання
Відповідає
- Володимир З***Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Розмір: 43.5
Asics - це як Lexus, краса и якість. Сіли по розміру як завжди ідеально в живу навіть краще як на картинці. За таку ціну просто топ.
Відповідність повноті
Середнє
Відповідність підйому
Середній
Відповідає
- Селезнёв А***Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Розмір: 44.5
з першого погляду - пушка
забурився туди ногою, то зручні, подивимся як покажуть себе у використанні