- Ксения К***Відгук від покупця. Продавець: HotCosmeticsBest. Колір туші: Чорний
рекомендую, класна туш, дизайн мега
швидка доставочка, приємний менеджер
рекомендую саме іхній магазинчик
окрема подяка за подарунок- Переваги:
- супер
- Недоліки:
- нема
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: HotCosmeticsBest. Колір туші: Чорний
туш гарна, але, на мій погляд, більш підійде для підлітка, або в кого густі та довгі віїї. гарно розділяє віїї, не осипається, не залишає слідівь на обличчі. але не подовжує, та не додає об`єму. дуже красивий, яскравий тюбік :)
- Переваги:
- швидка відправка. надають зручний спосіб оплати. гарне пакування.
- Недоліки:
- неамає
- Виктория Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний
По структурі туш добра, але сама форма кісточки не підійшла.
- Екатерина Б***Відгук від покупця. Продавець: HotCosmeticsBest. Колір туші: Чорний
Гарна якість, мені подобається
- Елена И***Відгук від покупця. Продавець: HotCosmeticsBest. Колір туші: Чорний
Повелася на тренд, сподіваюся що не помилилася
- Лилия Б***Відгук від покупця. Продавець: HotCosmeticsBest. Колір туші: Чорний
Повідомлення про сплату товару надійшло у вайбер від Юлії. Сплата на фоп,призначення за товар. Що дуже радує.
Прийшло швидко, без пошкоджень, навіть з маленьким подарунком від магазину. Сама косметика гарної якост. Туш добре профарбовує вії, не зліплює їх в одне ціле.
Щіточка тущі теж дуже класна! Легкий макіяж.
Сама Юлія дуже приємна. Тому раджу не сумніватись і замовляти те що вам потрібно,саме тут!
Ще раз щиро дякую і успіхів вам!!!- Недоліки:
- Немає!
- Віра К***Відгук від покупця. Продавець: HotCosmeticsBest. Колір туші: Чорний
Дякую
- Переваги:
- Мені подобається
- Недоліки:
- Крістіна П***Відгук від покупця. Продавець: HotCosmeticsBest. Колір туші: Чорний
Користуюсь з задоволенням , а гарний тюбик- відмінно на подарунок
- Переваги:
- Брала цю туш тому що легко змивається звичайною теплою водою . І не залишає темних кругів під очима
- Сироватень Л***Відгук від покупця. Продавець: uhodka_ua
Суха, не фарбує, маленька щіточка
- Недоліки:
- Маленька щіточка, суха, не фарбує.
- Продавець uhodka_ua
Доброго дня, Людмило, дякуємо за відгук, шкода, що туш Вам не сподобалась, сподіваємося надалі бачи Вас в нашому магазині.
- Тетяна А***Відгук від покупця. Продавець: SaleRoom. Колір туші: Чорний
Туш склеює вії(
- Переваги:
- Не побачила
- Недоліки:
- Склеює вії, ефект не накладних, а мокрих вій(
- Продавець SaleRoom
Доброго ранку! На цю туш дуже багато позитивних відгуків, жаль що Вам не підійшла.
- Продавець SaleRoom
Спробуйте використовувати трішки меншу кількість засобу
- Марина М***Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний
Найгірша ткш, зо у мене була. Це жах. Якимись пластівцями осипається і жахливо тхне
- Переваги:
- Коробочка красива
- Недоліки:
- Наповнення