Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про УМБ повербанк Y-Kryptone S-03 SOLAR CHARGE LED Light 30000 mAh CABLE in White

Оцінка користувачів 3.91/5
на основі 32 відгуки
  • Відгуки про товар продавця S.U.
  • Іванна В***
    Відгук від покупця. Продавець: S.U.. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Купувала це павербанку спеціально через сонячну панель, а вийшло що дарма витрачені кошти

Недоліки:
    Сонячна панель не працює. 6 годин на сонячному світлі, а він так і не зародився. Працює лише ліхтар і то сумнівно
  • Настя К***
    Відгук від покупця. Продавець: S.U.. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Хороший прийшов бистро дефектів немає робе добре коробка була запечатана в пленку

• Светлана О***
    Відгук від покупця. Продавець: S.U.. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний

Гарний. Маю вже такий. Замовила подрузі.

Переваги:
    Є все необхідне.
    • Продавець  S.U.

Доброго дня, шановний покупець!
      Дякуємо Вам, за корисний та позитивний та відгук.
      Для нас дуже важлива ваша думка, та щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів Y-Kryptone.

• Петра Т***
    Відгук від покупця. Продавець: S.U.. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Ліхтарик не працює, інструкції та гарантійного талону немає(

• Наталія В***
    Відгук від покупця. Продавець: S.U.. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Дякую продавцю, що зв'язався зі мною, і вирішили моє питання. Все нормально заряджає, ліхтарик світить.

• Наталія В***
    Відгук від покупця. Продавець: S.U.. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Добрий вечір, не працює ліхтарик. Натискаю на кнопку трошки тримаю, і нічого..

• Наталя П***
    Відгук від покупця. Продавець: S.U.. Ємність батареї: 20000. Колір: Білий

Добрий день. Отримала павербанк. Поставила на зарядку- вже декілька годин світиться на 75% заряду. Чому? Може щось з ним не так?

Переваги:
    На вигляд нічого
    Недоліки:
    Не заряджається
    • Продавець  S.U.

Доброго дня.
      Необхідно розрядити повністю, після чого поставити на зарядку на 6-8 годин.

• Віталій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний

Брав для подорожей, повністю виправдав очікування. Заряджає швидко і стабільно.

• Денис
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний

Мобільну батарею цього бренду беремо вже не першу . До цього брали на 50000. Що перша що ця працюють бездоганно

• Прокопенко І***

Класна річ .
    Виручив цієї зими ....

Переваги:
    Все супер. Зручний ліхтарик
  • Віктор Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний

Бездоганна якість мобільної батареї. Сонячна панель дійсно працює. Але потрібно сонячне світло

Переваги:
    Дуже функціональна. Вбудовані кабелі
  • Субботіна Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний

Нажаль, приїхав не той павербанк, який я замовляла. Але побачила це вже дома т просто ліньки вже щось вирішувати.

Доброго дня, шановний покупець!
      Якщо у вас виникли питання, пропонуємо вам, для швидкого отримання кваліфікованої допомоги звернутись в підтримку, для зручності всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні, також контакти служби підтримки та сервісного центру, ви можете отримати звернувшись на гарячу лінію магазину ROZETKA. Ви можете як зателефонувати, так і написати нам у мессенджер Viber.
      Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів Y-Kryptone, та зробимо все можливе для швидкого вирішення вашого питання.

• Алексей Х***

Не тот товар. Меняйте

• Ла
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний

Виглядає якісним,поки що працює,ліхтарик чудовий

Переваги:
    Якість
  • Анатолий З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Дуже дієвий зарядний пристрій,все дуже гарно та зручно

Переваги:
    Зарядні кабелі,для всіх гаджетів під рукою
  • Елена Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Білий

Все працює.
    Добре і якісно

• Захар К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний

Розрядив до нуля потім зарядив до 100% щоб відколібрувати як написано в інструкції. Коли почав заряджати телефон з ємністью батареї 4422 mAh він тримав індикатор спочатку на 100% а потім за декілька хвилин почав блимати індикатор 25 і розрядився вистачило зарядити 34% у телефоні. Сонячна панельдля красоти так може літом на сонці за день він зарядиться, але зараз це для мене буде просто дорогий фонарик))) Взяв чисто ради цікавості але на жаль виявилось з КНР)) не рекомендую!

Переваги:
    Чотири проводи для зарядки
    Недоліки:
    Вистачає зарядити телефон на 30%

Доброго дня, шановний покупець!
      Всі парамети даного умб протестовані, та підтверджено відповідають заявленим!
      Якщо у вас виникли питання, пропонуємо вам, для швидкого отримання кваліфікованої допомоги звернутись в підтримку, для зручності всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви можете як зателефонувати, так і написати нам у мессенджер Viber.

• Владимир К***

Відмінний повербанк!

• Шульженко С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Білий

Купували відразу 2. Також орієнтувались на відгуки та особистий досвід використання пристроїв даної ТМ.

Переваги:
    Вражає функціонал а саме вбудовані кабелі під різні пристрої
  • Олег
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Білий

Користуюсь лише тиждень, поки нарікань немає

• Бондаренко Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Білий

Батарея має стильний дизайн, недоліки при користуванні не помітила.

• Павло
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Білий

При перевірці на пункті видачі був розряджений, при спробі зарядити уже вдома - заряд не приймає і не подає ознак життя

Доброго дня, шановний покупець!
      Даний товар, має офіційне гарантійне та післягарантійне обслуговування.
      Якщо ви виявили дефект, пропонуємо вам звернутись напряму в авторизований сервісний центр. Для вашої зручності, всі необхідні контакти та графік роботи вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви маєте можливість зателефонувати, або відправити повідомлення з запитом в месенджер Viber, на яке ми обов'язково відреагуємо протягом найближчого часу. У разі втрати упаковки або гарантійного талону, контакти офіційного сервісного центру ви можете дізнатись в підтримці ROZETKA.
      В разі підтвердження дефекту, ми усунемо його, або за вашою згодою обміняємо товар на новий, в найкоротший строк. Звертаємо увагу, що пряме звернення в сервісний центр, максимально прискорить вирішення вагого питання.
      Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів Y-Kryptone.

• Давід
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Білий

Гарний зарядний пристрій. Всі свої функції виконує.

• Іван
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Білий

Покупкою задоволені. Все працює питань не маємо

• Максим П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Білий

Вироблено дуже якісно. Вбудовані кабелі це саме той за цього і брав. Задоволені покупкою

• Артем Б***

Павербанк просто топ

• Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Білий

Сама батарея тримає добре. Однак не працює наскрізна зарядка і функцією сонячної батареї нічого не зарядите, якщо сів основний заряд.

Переваги:
    Ємність
    Недоліки:
    Наскрізна зарядка, сонячна панель

Доброго дня, шановний покупець!
      Функція наскрізної зарядки, підтверджено є.

• Сергей Ф***

Чудес не бывает, солнечная батарея таких размеров недели 2 будет такой аккумулятор заряжать если не больше. Надо солнечную панель такую раскладную, чтоб хотя бы 1-1.5 А выдавала на Макс освещении

• Виталий Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Білий

Нема швидкої зарядки, а так все поки працює

Переваги:
    Є хвости
    Недоліки:
    Сонячна батарея - це чисто дизайн, функціонала нуль.
  • Владислав З***

Норм

• Марина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Дуже зручний, особливо те що є кабелі для різних пристроїв.

• Анастасія І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Досить важкий. Вистачає на 4 заряди телефону і декілька разів електронки. Заряджає досить швидко.
    Шнури всі працюють.

Переваги:
    На 4 повні заряди телефону.
  • Михайло І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний

Компактний повербанк із вбудованими кабелями, це для мене знахідка, а також бонусом сонячна панель для підзарядки в екстремальному випадку.