Відгуки покупців про Акумулятор 5,12kWh Anern AN-LPB-N-24200 25,6V 200 Ah LiFePO4
- РУСНАК В***Відгук від покупця. Продавець: Maxandr
Товар якісний працює на віддміно. Користуюся 3 місяці без будь яких нарікань. Єдиний мінус що розряджається він до повного ,хоч в налаштуваннях стоїть не менше 20% , однак скорше це пробоемв у інверторі а не аккумуляторі
- Продавець Maxandr
Дякуємо за відгук! Так, в інверторі зазвичай є такі налаштування. Зверніться до продавця інвертора про допомогу в налаштуваннях.
- Анатолій П***Відгук від покупця. Продавець: Maxandr
Дуже задоволений покупкою!Рекомендую всім..заряджається з нуля за 2 години і потім 10 -12 годин не маємо проблем зі світлом.швидко доставили,грамотний консультант!
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Maxandr
Все чудово, відповідає опису, швидко відправили. Швидко налаштував в меню батарею. Зараз працює без нарікань. Вентилятори не мішають.
- Переваги:
- Простій, надійний, працює тихо.
- Недоліки:
- нема
- Сергій К***
Батарея працює нормально. Комірки рівні.
- Петро К***Відгук від покупця. Продавець: Maxandr
Працює хорошо.дзвонив до продавця відповідав на всі питання які мене цікавлять продавець віжливо відповідав.
- Игорь Х***Відгук від покупця. Продавець: Maxandr
Всем привет, Огромное спасибо продавцу за качественный товар, и ОЧЕНЬ быструю доставку. Упаковка аккумулятора офигенная(ящик), оставил себе для хозяйственных нужд)). Аккумулятор подключил и настроил, все отлично. Продавца рекомендую ! Поставил бы 6 звезд!
- Переваги:
- Качество товара, оперативная доставка
- Роман Р***
Добрий день.Підкажіть будь ласка налаштування цього інвертора
- Михаил К***Відгук від покупця. Продавець: Maxandr
Батарея показале себе добре, відповідає характеристикам, можна дивитись стан на екрані БМС. Комірки заряджаються рівномірно, поки все добре.
- Переваги:
- Велика ємність, літій, швидке заряджання, комірки мають однаковий вольтаж
- Продавець Maxandr
Дякуємо за відгук! Миру і сонця!
- Олег П***Відгук від покупця. Продавець: Maxandr
Акумулятором задоволений на 100%. Законектився до powmr інвертора. Доставка швидка і надійно запакована. Продавець допоможе з будь-яким питанням. Раджу
- Переваги:
- Якість, швидка доставка, відгукливий продавець.
- Продавець Maxandr
Дякуємо за відгук! Якщо що, звертайтеся.
- Рафаель Ш***Відгук від покупця. Продавець: Maxandr
Акумулятор працює відмінно разом з інвертором powerm.
Підтримка є, якщо є питання по налаштуванню, відповідають оперативно. Рекомендую- Переваги:
- Все працює
- Продавець Maxandr
Дякуємо за відгук! Миру і сонця!
- Малипко С***Відгук від покупця. Продавець: Maxandr
Якісна батарея, всі параметри ок. Запакована у шикарну фанерну міцну коробку, в комплекті силові дроти і кріплення на стіну з анкерами.
Швидко зв'язалися та відправили, дякую!
(п.с. враховуйте що дуже важка ) )- Переваги:
- Якість, пакування, комплектація
- Продавець Maxandr
Дякуємо за відгук! Миру і сонця Вам!