Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Інтерактивна іграшка для котів розумний м'ячик з хвостиком Червоний

Оцінка користувачів 3.82/5
  • Відгуки про товар продавця WeTwo Store
  • Анна
    Відгук від покупця. Продавець: WeTwo Store. Колір: Синій

Чудовий м'ячик, кіт з цікавістю за ним бігає. Є декілька швидкостей, але всі доволі швидкі. В мене є такий самий м'ячик іншого виробника з більш повільним режимом, який більше подобається. Але вцілому свою функцію іграшка виконує. Покупкою задомолена.

Переваги:
    Коту подобається
    Недоліки:
    Занадто швидкий
  • Виталий Е***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір: Синій

Хватает мʼячіка на мінути 3 , і на зарядку . Хватило на два дні і перестав працювати , вирішив перевірити з якої причини банально відпав провід …

Переваги:
    Гри вистачає на хвилинки 3
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Віталій! Дякуємо за відгук.
      Нам прикро, що виникла така ситуація. Час роботи інтерактивного мʼяча залежить від режиму та інтенсивності використання, однак відпадання проводу не є нормою.
      Ймовірно, стався виробничий дефект. Просимо звернутись до нас у приватні повідомлення — організуємо перевірку та запропонуємо заміну або повернення коштів.

• Андрій П***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір: Синій

Працювала чудово, але тепер чомусь постійно просто мигає на зарядці і не вмикається

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Андрій! Дякуємо, що повідомили нам про це. Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику для вирішення питання.

• Евгений Б***

Класний мʼячик

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Євгеній! Дякуємо за відгук. Тішимося, що Ви задоволені замовленням. Завжди Вам раді!

• Єлизавета С***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір: Червоний

Цікава іграшка, котику дуже сподобалась

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Єлизавета! Дякуємо за відгук. Нам приємно, що Ваш домашній улюбленець вподобав наш товар. Завжди Вам раді!

• Олег М***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір: Червоний

Прикольна іграшка. Якість ок, працює справно без нарікань.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Олег! Дякуємо за високу оцінку. Також можете подивитися інші товари нашого магазину. Завжди Вам раді!

• Никита К***

Поработало 4 дня и сломалась

Недоліки:
    быстро сломалось
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Микита! Дякуємо, що повідомили нам про це. Ваш відгук передано відповідальному працівнику для вирішення питання.

• Ілля Г***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір: Червоний

Зламався на другий день. Дуже дешеві матеріали та зборка. Неякісний шнур зарядки, закоротив на третій зарядці, дяка богові я відчув запах паленого. Не купляйте цей небезпечний мотлох.

Переваги:
    Недоліки:
    Перестав працювати за день
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Ілля! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Нам шкода, що Ваш досвід не відповідав Вашим очікуванням.

• Георгій А***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір: Червоний

Супер! Дуже сподобався м'ячик, якість хороша. Головне, що котику сподобалось)

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Георгій! Вдячні за відгук. Раді, що Ви залишилися задоволені.

• Яна С***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір: Червоний

Цікава іграшка, кішка бавиться цілими днями! Дуже подобається!

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Яна! Дякуємо за відгук. Нам приємно, що Ваш домашній улюбленець вподобав наш товар. Завжди Вам раді!

• Данил М***

Кіт у захваті! Прикольна іграшка

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Данило! Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас. Завжди Вам раді!