Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Сумка органайзер для снастей, сумка для рибальського спорядження

Оцінка користувачів 5/5
  • Олег Я***
    Відгук від покупця. Продавець: ЩУПАЧОК

Дуже ввічливий продавець (він же виробник). Допоміг із вибором товару, швидко зателефонував і оперативно оформив замовлення. Відправка була вчасною, що зараз рідкість. Хотілося б бачити ширший асортимент у майбутньому

Переваги:
    Дуже вигідна ціна, якісна! Мобільна, не займає багато місця і водночас дуже містка. Рекомендую.
    Недоліки:
    ще не виявив.
    • Продавець  ЩУПАЧОК

Дякуємо Вам за замовлення та дуже чудовий розгорнутий відгук, дуже приємно, що Вам все сподобалось!

• Андрій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: ЩУПАЧОК

Сумка-органайзер топ, склав усі свої речі для риболовлі. Якість хороша, за такі гроші чудовий варіант.

Переваги:
    Компактна
    • Продавець  ЩУПАЧОК

Дякуємо за замовлення та дуже чудовий відгук, дуже приємно, що Вам все сподобалось!

• Ірина К***
    Відгук від покупця. Продавець: ЩУПАЧОК

Сумка супер. Замовляла для чоловіка він оцінив, дуже хороша якість, вмістка та дуже приємне обслуговування у продавця( йому окремо ще 5 зірочок) дякую!
    Прикріплю фото,але не встиг розпакувати так вже все поскладав))

Переваги:
    Якість, ціна, розмір, вмістка, щільна
    • Продавець  ЩУПАЧОК

Велике Дякуємо за замовлення, високу оцінку та дуже, дуже чудовий відгук , дуже приємно, що Вам все сподобалось!

• Чистякова Н***
    Відгук від покупця. Продавець: ЩУПАЧОК

Чудова сумка для риболовлі! Якість на висоті, матеріал міцний і надійний. Окремо хочу відзначити блискавки — ходять дуже плавно і легко застібаються. Покупкою повністю задоволений, рекомендую.

• Продавець  ЩУПАЧОК

Дякуємо Вам за замовлення та дуже чудовий суперовий відгук, дуже приємно, що Вам все сподобалось!

• Татьяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: ЩУПАЧОК

Рекомендую, дуже якісно зроблено, можна використовувати не лише для рибалки

• Продавець  ЩУПАЧОК

Дуже дякуємо Вам за замовлення та дуже чудовий відгук, дуже приємно, що Вам все сподобалось!