Картка Rozetka

Відгуки покупців про Стабілізатор для телефону смартфона стедікам на телефон iphone айфон android 3 осьовий для зйомки відео Proove Axis Gimbal Stabilizer компактний портативний стедик ручний трьохосьовий + штатив та курс у подарунок

Оцінка користувачів 4.71/5
  • AI аналіз відгуків
    30 відгуків:  Позитивний: 80%, Нейтральний: 13%, Негативний: 7%
    AI-згенеровано на основі 30 проаналізованих відгуків клієнтів. Покупці у більшості схвалюють стабілізатор для телефону, відзначаючи його зручність, якість виготовлення та ефективну стабілізацію. Пристрій рекомендують для створення плавних відео, ведення блогів та зйомки контенту. Серед основних переваг — тривала автономна робота, компактність, просте керування та приємний дизайн. Окремі користувачі відзначили корисність додаткових функцій, наприклад, відстеження об'єкта та вбудованих світлодіодів. Проте деякі скарги стосувалися проблем із батареєю під час низьких температур і обмежень перевірки товару при отриманні.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Відгуки про товар продавця GadgetsGear
  • Максим Г***
    Відгук від покупця. Продавець: GadgetsGear. Колір: Сірий

Дуже задоволений покупкою — стабілізація реально топ, відео виходять плавні з першого дубля Приємний бонус — штатив у подарунок, якраз те, що треба для зйомок. Компактний, легкий, зручно брати з собою. Однозначно рекомендую!

• Каріна Я***
    Відгук від покупця. Продавець: GadgetsGear. Колір: Сірий

Брала для звичайних відео й сімейних моментів — дуже сподобався. Картинка рівна, без дергання, користуватись легко. Компактний, зручно брати з собою. Класна річ для телефону!

• Єлизавета О***
    Відгук від покупця. Продавець: GadgetsGear. Колір: Сірий

Дуже задоволена покупкою — відео стало плавним, без тряски навіть у русі. Легкий, швидко підключився до iPhone, штатив у комплекті — приємний бонус. Для Reels і домашніх відео саме те!

• Остапова А***

Где штатив по акции?

Переваги:
    Анна
    Недоліки:
    Нет штатива
  • Вадим О***
    Відгук від покупця. Продавець: GadgetsGear. Колір: Сірий

стабілізатор працює притензій немає, в оголошені вказано, що штатив і курс в подарунок, доступ до курсу отримав коли звернувся з питанням де штатив і курс, штатив я так і не отримав.

Недоліки:
    оголошеня невідповідає дійсності
    • Вадим О***

все прийшло

• Павло Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: GadgetsGear. Колір: Сірий

Гарний якісний товар відповідає опису

• Остапова А***
    Відгук від покупця. Продавець: GadgetsGear. Колір: Сірий

Приехал стабилизатор. Новая почта не дала проверить его. Так как он в плёнке. Если он мне не подходит как мне его вернуть?

• Анастасія С***
    Відгук від покупця. Продавець: GadgetsGear. Колір: Сірий

Стабілізатор став виручалочкою для ведення ефірів в Тік ток та зйомок з демонстрацією товару
    Рекомендую

• Наталі Б***
    Відгук від покупця. Продавець: GadgetsGear. Колір: Сірий

Гарний стабілізатор, зручний у використанні. Рекомендую тим, хто любить знімати.

Переваги:
    Якісний
  • Юлія М***
    Відгук від покупця. Продавець: GadgetsGear. Колір: Сірий

Зручний і компактний стабілізатор, який забезпечує якісну плавну зйомку дякую за подарунки)

• Ілля Г***
    Відгук від покупця. Продавець: GadgetsGear. Колір: Сірий

Дуже зручний стабілізатор, відео виходять плавні без тряски.

• Олег
    Відгук від покупця. Продавець: GadgetsGear. Колір: Сірий

Скориставшись стабілізатором виявив проблеми після яких неможливо користуватись ним. В описі і люди в відгуках пишуть про 8 годин роботи. 30 хвилин від повного заряду до виключення!! Люди в відгуках ви взагалі користувались ним? які 8 годин?? При температурі нижче приблизно 14 градусів він починає жити своїм життям, виключається, повертається рандомно, знімати неможливо, я вже боюсь уявити що буде близько 0 градусів, також буває при піднятті стабілізатора вертикально зявляється сильне тремтіння і вібрація, що не дозволяє зробити кадр. Не рекомендую, не вартує своїх коштів.

Переваги:
    Непогано стабілізує, є 4 функції, але...
    Недоліки:
    30 хв роботи замість заявлених 8 годин. дуже сильно глючить, іноді знімати неможливо, тремтіння. при низькій температурі виключається. Не рекомендую.
  • Василь
    Відгук від покупця. Продавець: GadgetsGear. Колір: Сірий

Дуже зручний та класний стабік. Найкращий в цьому ціновому сегменті. Дуже класно відгукується на рухи, легко ним керувати та знімати саме ті кадри, які задумано. Рекомендую

Переваги:
    Тривалість роботи, Плавність, Зручний хват
  • Никита
    Відгук від покупця. Продавець: GadgetsGear. Колір: Сірий

Гімбал нормальний, добре з ним працювати, хоча спочатку потрібно його налаштувати та відчути. Дуже хороша опція для відстеження об'єкта. Батарея тримає довго, як на мене.

• Тетяна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: GadgetsGear. Колір: Сірий

Акумулятор тримається досить довго, зроблений надійно, але досить великий. Якість відео настільки, наскільки дозволяє сам телефон, хоча стабілізація дуже хороша.

• Оксана М***
    Відгук від покупця. Продавець: GadgetsGear. Колір: Сірий

Загалом, рекомендую всім, хто хоче почати вести влог – не потрібно бути професіоналом, щоб робити класні кадри.

• Анастасія С***
    Відгук від покупця. Продавець: GadgetsGear. Колір: Сірий

Класна іграшка за адекватною ціною. Хороша якість виготовлення.

Рекомендую!

• Микола І***
    Відгук від покупця. Продавець: GadgetsGear. Колір: Сірий

Стабілізація працює плавно, а вбудовані світлодіоди дійсно покращують якість запису при слабкому освітленні. Легкий і зручний, ідеально поміщається в рюкзак і швидко розкладається.

• Віталій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: GadgetsGear. Колір: Сірий

Функція відстеження руху та міні-штатив у комплекті це мастхев

• Аліна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: GadgetsGear. Колір: Сірий

Ще детально не тестували але Товар виглядає якісно,IPhone 15 pro та 13 pro max стабілізує супер

• Валентина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: GadgetsGear. Колір: Сірий

Чудовий стабілізатор,IPhone 14 pro Max на відміну від ще двох які купувала стабілізує беж жодних проблем
    Рекомендую!

• Тетяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: GadgetsGear. Колір: Сірий

Дуже сподобався, гарна стабілізація. Товаром задоволена.

Переваги:
    Якісний, зручний та має гарну стабілізацію
  • Євгеній П***
    Відгук від покупця. Продавець: GadgetsGear. Колір: Сірий

Якісний товар все чудово, дякую

• Христина П***

Все чудово!) Відповідальний продавець!Рекомендую!Дякую

Переваги:
    Індивідуальний підхід,відповіді на усі питання та допомога
  • Ольга У***
    Відгук від покупця. Продавець: GadgetsGear. Колір: Сірий

Стабілізатор виправдав очікування,з iPhone 14 pro max працює без проблем.

• Іван І***

рекомендую!

Переваги:
    Дуже хороша якість виготовлення виходять відеозаписи аж 8 годин. на повному заряді. рекомендую!
  • Людмила К***
    Відгук від покупця. Продавець: GadgetsGear. Колір: Сірий

Отримала вчора, виглядає дорого, приємний на дотик. Роботою задоволена.

Переваги:
    працює відмінно
    Недоліки:
    не знайшла
  • Оксана М***
    Відгук від покупця. Продавець: GadgetsGear. Колір: Сірий

Все працює справно, режими різноманітні, керування інтуїтивно зрозуміле

• Анжелика Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: GadgetsGear. Колір: Сірий

Все сподобалось з першого погляду. Легкий, компактний, ідеально для довгих зйомок самої себе

• Вероніка
    Відгук від покупця. Продавець: GadgetsGear. Колір: Сірий

Стабілізатор супер! Все працює чітко, якістю задоволена. Рекомендую!

• Анна
    Відгук від покупця. Продавець: GadgetsGear. Колір: Сірий

Замовила цей стабілізатор собі та ще кілька на подарунок колегам — усі залишились у захваті! Для зйомок контенту — просто знахідка.
    Відчувається якісна збірка.

Переваги:
    якісний
  • Марина З***
    Відгук від покупця. Продавець: GadgetsGear. Колір: Сірий

Компактний та зручний, стабільне відео, хороший функціонал, задоволена все як і очікувала. Магазину дяку, за швидкий звʼязок та швидку відправку, все чудово

• Діана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: GadgetsGear. Колір: Сірий

Це моя знахідка для зйомок, не уявляю як я раніше без нього жила. Картинка з ним неймовірна плавна, монтувати відео одне задоволення. Дякую за такий класний товар!)

• Олена Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: GadgetsGear. Колір: Сірий

Дуже зручно, що є функція відстеження руху й міні-штатив у комплекті. Рекомендую!

• Аліна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: GadgetsGear. Колір: Сірий

Товар відповідає опису, дуже легке підключення та відмінна робота трекінгу лиця!
    Якість

• Лілія Р***
    Відгук від покупця. Продавець: EcoMart

Хороший міцний пластик, всі функції працюють