- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: C&WASH. Об'єм 1 шт: 10 л
Отличный товар - концентрация соответствует заявленной, однозначно, не бодяжат продавцы.
Очень довольна результатом- рекомендую от души.- Переваги:
- 100%
- Дмитро Д***Відгук від покупця. Продавець: C&WASH. Об'єм 1 шт: 10 л
Перекис водню якісний, відповідає опису. Загалом задоволений.
- Владислав Г***Відгук від покупця. Продавець: C&WASH. Об'єм 1 шт: 10 л
Швидка доставка, адекватний продавець
Краще ніж хімією засирати басейн коли там дитинка купається- Переваги:
- Безпечно, не шкідливо
- Алексей Л***Відгук від покупця. Продавець: C&WASH. Об'єм 1 шт: 10 л
Все супер. Отреагировали быстро, отправили на следующий день, так как заказал в не рабочее время. Результат удивил. Бассейн 17кубов, воду наливали из под крана, по этому она была достаточно чистая. Где-то на 5-6 день купания залил 5л перекиси и включил фильтр. Вода не была ещё сильно грязная, но после добавления перекиси она стала намного красивее - с зеленоватого оттенка сменила цвет на голубой. Месяц ничего не добавлял, только фильтровал воду и чистил от листьев. Через месяц вода начала слегка зеленеть добавил ещё 2л, пока все супер
- Переваги:
- Не нужно мерять ph
- Вадим Д***Відгук від покупця. Продавець: C&WASH. Об'єм 1 шт: 10 л
рекомендую, все быстро и качественно !!!
- Татьяна М***Відгук від покупця. Продавець: C&WASH. Об'єм 1 шт: 10 л
Брали декілька разів в літку перекис водню. Товар гарної якості, зі своєю роботою справляється.Головне підраховувати правильні пропорції.Будемо замовляти ще.
- Переваги:
- Гарна якість , швидке відправлення
- Недоліки:
- Не знайшли
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: C&WASH. Об'єм 1 шт: 10 л
Працює як треба,вода у басейні кришталева
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Не помітив
- Олена Я***Відгук від покупця. Продавець: C&WASH. Об'єм 1 шт: 10 л
Робили Замовлення, все швидко прийшло.В наступному році будемо ще замовляти.Якість супер.
- Женя Ф***Відгук від покупця. Продавець: C&WASH. Об'єм 1 шт: 10 л
все супер. придбала перекис. застосувала на басейн 306*76 з розрахунку 650 гр перекису на куб води. Стан води до перекису: помутніла і з'явився неприємний запах.
Після застосування вода очиститись до кришталево прозорої, зник запах повністю. Товаром дуже задоволена. Дякую.- Переваги:
- Якісний, екологічний, потім використали на полив насаджень
- Татьяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: C&WASH. Об'єм 1 шт: 10 л
Гарний засіб для басейну , справляється зі своєю задачею , вода прозора та без липкого дотику на стінках . Замовляла двічі .
- Переваги:
- Справляється зі своєю задачею
- Луценко Н***Відгук від покупця. Продавець: C&WASH. Об'єм 1 шт: 10 л
Качество не стабильное. Первый раз заказывала у продавца очень довольна была. Второй раз, сразу заметила, что перекись ведёт себя иначе. Обычно поддерживаю бассейн в идеальном состоянии, доливая перекись регулярно. После использования этой, бассейн даже запах воды поменял. Не рекомендую!!!!!
- Продавець C&WASH
Первый раз Вы заказывали когда была прохладная погода, соответственно и вода была прохладная, мы с Вами обсудили это в телефонном разговоре, второй раз когда Вы заказывали (кстате ту же партию) уже стояла жара на улице +40, в Вашем бассейне 4 куба вода достигала до 35-36 градусов, а максимальный эффект от перекиси когда вода 28-29 градусов и плюс конечно же нейтральный РН, который Вы не померяли. Соответственно при такой теплой воде Вам нужно было просто чуть увеличить дозировку и всё. Дело не в перекиси, а именно в показателях Вашей воды.
- Александр Б***Відгук від покупця. Продавець: C&WASH. Об'єм 1 шт: 5 л
Все добре.Прийшло швидко.Якість супер!
- Антон С***Відгук від покупця. Продавець: C&WASH. Об'єм 1 шт: 5 л
Дякую. Швидка доставка. Додав у басейн стартову дозу відповідно до об'єму води - тиждень, вода поки що в нормі.
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: C&WASH. Об'єм 1 шт: 10 л
Швидко доставили.
Товар якісний. - Артем І***Відгук від покупця. Продавець: C&WASH. Об'єм 1 шт: 10 л
Дякую, все оперативно і якісно
- Переваги:
- Швидко
- Олександр Ф***Відгук від покупця. Продавець: C&WASH. Об'єм 1 шт: 10 л
Брав для великого каркасного басейну. Воду набирали з річки. Після традиційної хімобробки та хлорування вода стала справжнім болотом (pH 7.4). Вирішили спробувати перекис. Буквально за ніч вода стала блакитною, випав осад. Тож для боротьби з сильним забрудненням - ідеально. Дякую!
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: C&WASH. Об'єм 1 шт: 10 л
Гарний товар, перекис спрацював миттєво, рекомендую. Відправка швидко, якісна упаковка. Дякую продавцю
- Константин Д***Відгук від покупця. Продавець: C&WASH. Об'єм 1 шт: 10 л
Дякую. Усе чудово!!!
- Наталія Л***Відгук від покупця. Продавець: C&WASH. Об'єм 1 шт: 10 л
Якісна упаковка, швидка доставка! Продавця рекомендую! Дякую
- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- Не виявили
- Олександр Л***Відгук від покупця. Продавець: C&WASH. Об'єм 1 шт: 5 л
Все супер! Навіть написали та попередили про те що буде запаковано в целофан через можливість проливання товару, через кришку клапан. Доставка Нова Пошта безкоштовно! Продавця рекомендую!
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: C&WASH. Об'єм 1 шт: 10 л
Швидка відправка, все прийшло в гарному стані.
- Дар'я Т***
Дуже дякую.
Дуже швидко прийшло.
В гарному і не в пошкодженному виді
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: C&WASH. Об'єм 1 шт: 10 л
Товар гарної якості , все відповідає опису.
- Ярослав К***Відгук від покупця. Продавець: C&WASH. Об'єм 1 шт: 10 л
Все пречудово. Рекомендую продавця
- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: C&WASH. Об'єм 1 шт: 5 л
Гарно справляється з очисткою води в басейні, лив 500 грамм на 1 куб, до цього користувався 60% теж працювала, але 60% вигідніша трохи по ціні за рахунок меншого дозування, тому наступного разу буду брати 60% та не морочити голову собі =). Продавець зв'язався швидко, проконсультував. Окрема увага упаковці, кришка з клапаном, каністра запаяна в поліетиленовий рукав та в картонній коробці. Рекомендую однозначно, все на висоті.