ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Відгуки покупців про Клавіатура Бездротова ATTACK SHARK X85 BLACKBERRY Механічна (2.4G/Bluetooth/USB type-c) RGB Підсвічування , 75%

Є в наявності

4.9/5
Оцінка користувачів 4.9/5
  • Відгуки про товар продавця Gam1ngZone
  • Дмитро М***
    Відгук від покупця. Продавець: Gam1ngZone. Колір: Чорний із сірим. Тип механічних перемикачів: White Jade. Розкладка: Англійська

Чудова клавіатура, топ за свої гроші

• Захар К***

Клавиатура добра все подобається

• Світлана Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Gam1ngZone. Колір: Чорний з рожевим. Тип механічних перемикачів: White Jade. Розкладка: Англійська

Прекрасна клавіатура та швидка доставка! Дякую

• Валентина М***

Добрі світчі на ній, грати можна

• Андрій О***
    Відгук від покупця. Продавець: GaningTech. Колір: Чорний із сірим. Тип механічних перемикачів: White Jade. Розкладка: Англійська

Дуже непогана клавіатура, давно таку хотів, отримав те що і думав, але є питання, ні в яку ПЗ її не бачить при підключенні від донгл 2.4. Питання до користувачів, як змусити працювати програмне забезпечення бездротового підключення, так щоб можна було переналаштовувати профілі, без підключення від USB!

Переваги:
    невелика, приємна на тактильність, приємне підсвічування символів, автономність
    Недоліки:
    не знаю чому, але ПЗ її не бачить при підключенні через донгл
  • Вікторія А***
    Відгук від покупця. Продавець: Клікоманія. Колір: Чорний із сірим. Тип механічних перемикачів: White Jade. Розкладка: Англійська / Російська / Українська

Переваги:
    Клавиши приятны , подстветка класс
    Недоліки:
    Наклейки на клавиатуру
  • Андрей К***

За свои деньги это просто топ я люблю эту клаву
    Пришла в упаковке с другим цветом но не важно, клавиатура того цвета которого я заказывал

Недоліки:
    Пришла в упаковке с другим цветом
  • Данило М***
    Відгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Чорний з рожевим. Тип механічних перемикачів: White Jade. Розкладка: Англійська

Хорошо клавіатура. Чудовий звук. Користуюсь поки що більше місяця все ідеально.

• Максим Б***

Гарна клавіатура, приємний звук та тайпінг, ідеально вписується в сетап. Також дуже гарна якість сборки. Рекомендую до покупки

Переваги:
    Звук, тайпінг
  • Данило М***

Дуже хороша клавіатура.

• Давид Г***

Покашто все норм

Переваги:
    Клавиатура топ за свои деньги все есть и свечи приятные всем советую
    Недоліки:
    Но тут нету укр раскладки это минус но не большой можно превыкнуть и плюс приехала в коробке на который был другой цвет я немного изпугался но все норм
    • Микола Б***

Вы покупали товар, в описании которого указана английская раскладка..

• Микита Ч***

Норм

• Євгенія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Чорний із сірим. Тип механічних перемикачів: White Jade. Розкладка: Англійська

Гарний звук та тактильне відчуття, гарна комплектація та шумка. За таку ціну більше не попросиш.

Переваги:
    Ціна, білі свічі.
  • Артем К***

Норм клава, можна брати

Переваги:
    норм звук
    Недоліки:
    незамітив
  • Ірина Р***

Дуже хороша клавіатура, тайпінг просто класс. Приїхала швидко без дефектів, все як має бути.

• Олена П***

Шикарна клавіатура, дитина задоволена

• Тетяна Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: NewMart. Колір: Чорний з рожевим. Тип механічних перемикачів: White Jade. Розкладка: Англійська

дуже кайфова клавіатура!!! приємний градієнт, звук, купа варіантів підсвітки. дуже зручна у використанні і не є дуже велика. вартує своїх коштів на всі 100%, я дуже задоволена! прийшла дуже швидко, в житті виглядає ще краще ніж на фото.

Переваги:
    співвідношення ціни та якості
    Недоліки:
    недоліків не знайдено
  • Денис Т***
    Відгук від покупця. Продавець: ChromaTechStore. Колір: Чорний із сірим. Тип механічних перемикачів: White Jade. Розкладка: Англійська

Клавіатура дуже сподобалась, за свої кошти вона просто шик

• Сергей Г***

Клавиатура понравилась

Переваги:
    Компактная,приятный звук,Hot swap,подсветка
  • Анна А***

Дуже гарна якісна та естетична клавіатура, а особливо приємний звук клавіш, ультракайф, автономність на висоті, порадували режими підсвітки, рекомендую

Переваги:
    автономність, дизайн, якість
  • Саша С***

Клавіатрура добра тайпінг приемний та подцвітка хороша но до 5 зірок не дотягуё из-за ціни

Переваги:
    Добрый тайпінг та ще буду замовляти кастом Кей капи
    Недоліки:
    Так собі ціна піцвідка -
  • Тімур Ш***

Користуюсь вже 2 місяці, за весь час ніяких дефектів або неполадок не було, клавіатура всім мене влаштовує. Всім рекомендую.

Переваги:
    Дизайн, матеріал.
  • ?

Раджу до покупки

Переваги:
    Швидка доставка,прекрасний звук,колір свічі і т.д як на мене клава ідеальна
  • Єгор В***
    Відгук від покупця. Продавець: HeadCat. Колір: Чорний із сірим. Тип механічних перемикачів: White Jade. Розкладка: Англійська

Імбова клавіатура задоволений з перших часів користування все дуже швидко прийхало

Переваги:
    Дуже гарно і дуже крутий тайпінг
    Недоліки:
    Не бачив якщо будеть напишу
  • Олена П***

Прийшла без укр розкладки (500 грн просто так подарували)
    Вся потерта, колесо побите

Недоліки:
    Стан б/у
  • Кратос

Перша механічна клавіатура тому порівнювати ні з чим. Тайпінг звучить дуже приємно , стаби змащенні добре, не пісочить.
    І магазин доречі дуже класний - раджу

Переваги:
    Все супер
    Недоліки:
    Поки не помітив
  • Дмитрий К***
    Відгук від покупця. Продавець: Anix retail. Колір: Чорний із сірим. Тип механічних перемикачів: White Jade. Розкладка: Англійська

Приехала другая клавиатура хотя я заказывал серую

Недоліки:
    Другая клавиатура коробка не в идеальном состоянии
  • Степан Б***
    Відгук від покупця. Продавець: DEV1CE. Колір: Чорний із сірим. Тип механічних перемикачів: White Jade. Розкладка: Англійська

Хороша комплектація, якісний пластик дуже тиха і легка, топ за свой гроші

Недоліки:
    Коробка приїхала не в ідеальному стані
  • Лина Б***

Дуже класна клавіатура , якісна, все працює , кольори яскраві ! Дитина задоволена ! Рекомендую

• Валерій К***

Дуже крута клава мені дуже подобається

Переваги:
    Зручна
  • Олексій В***

Супер!
    Неймовірно!
    Все життя я намагався користуватися клавіатурами великих брендів наприклад logitech, steelseries але за свої кошти я отримував якусь х***ю, а тут за 3000 грн просто космічний корабель!
    Однозначно рекомендую!

Переваги:
    Якість/кількість функцій
    Недоліки:
    Абсолютно ідіотське фірмове по
  • Вячеслав К***

Супер клава

Переваги:
    Компактна
  • роман п***

Брав сину, залишився довільним

Переваги:
    Качество
    Недоліки:
    Не знайдено
    • Оля

А на клавіатурі є українська мова чи тільки англійська?

• Денис

Клава четкая

• Максим Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Profi_gaming_ua. Колір: Чорний із сірим. Тип механічних перемикачів: White Jade. Розкладка: Англійська
  • Вадим Б***

Клавіатура хороша, гарний тайпінг, хороший комплект, кей-капи з хорошого пластику за рахунок матового ефекту не залишається плям, гарна на вигляд, багато видів підсвітки я рахую вартує своїх грошей)

Переваги:
    Свічі,комплектація,зовнішній вигляд,
    Недоліки:
    Не виявив