- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Healthy beans. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 900
Дуже смачна крупа, добре розварюється. Ідеально для швидкого та здорового обіду.
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Healthy beans. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 900
Перлова крупа приємно здивувала своєю якістю. Зерна чисті та гарні, без зайвих домішок. Після приготування крупа виходить ніжною, розсипчастою і має приємний смак. Готується без проблем, тому із задоволенням рекомендую до покупки.
- ПетроВідгук від покупця. Продавець: Healthy beans. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 900
Хороша перловка за адекватну ціну
- Юлія Н***Відгук від покупця. Продавець: Healthy beans. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 900
Неймовірна якість і ціна, дуже задоволені! Замовляємо вже не вперше! Дякуємо. Однозначно рекомендую товар та продавця.
- АнгелінаВідгук від покупця. Продавець: Healthy beans. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 900
Крупа добре зберігає форму, смачна. Справжня знахідка для поживного сімейного обіду. Рекомендую для тих, хто шукає якісний та корисний продукт!
- Продавець Healthy beans
Доброго дня! Щиро дякуємо за відгук та рекомендацію. Неймовірно раді, що наша крупа стала знахідкою для вашого сімейного обіду й порадувала формою та смаком. Смачного!
- Стас Н***Відгук від покупця. Продавець: Healthy beans. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 900
Якість на висоті, замовляємо вже не вперше, дякую
- Продавець Healthy beans
Доброго дня! Щиро дякуємо за відгук та рекомендацію. Смачного!
- Інна Н***Відгук від покупця. Продавець: Healthy beans. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 900
Завжди беру на розсольник. Після цієї більше не можемо їсти вже інші))
- Продавець Healthy beans
Дякуємо, що поділилися враженнями.
- Настя М***Відгук від покупця. Продавець: Healthy beans. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 900
Чудова перлова крупа : чиста , зернятко до зернятка . Смачна , свіжа . Якість на висоті , ціна приємна .
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Healthy beans. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 900
Добра крупа
- Переваги:
Нам приємно)
- Віталій К***Відгук від покупця. Продавець: Healthy beans. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 900
Дуже смачна і корисна каша. Завжди купуємо саме у вас.
Дякуємо!
- Оля Ф***Відгук від покупця. Продавець: Healthy beans. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 900
Взяла перлову крупу — приємно здивувала якість. Зерна чисті, без сміття, виглядають акуратно. Вариться нормально, стає м’якою і не злипається. Смак хороший, підходить і для супів, і як гарнір. За таку ціну — цілком варта уваги.
Дякуємо за відгук!
- ГригорійВідгук від покупця. Продавець: Healthy beans. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 900
Загалом залишився задоволений, якість крупи хороша. Вариться добре, каша виходить м’яка, але не розмазана, з приємним смаком.
Дякуємо! Нехай смакує!
- Петро Ф***Відгук від покупця. Продавець: Healthy beans. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 900
Дуже хороший продукт — крупа добре промита і не потребує тривалого перебирання перед приготуванням. Після варіння крупинки залишають легку форму, а страва виходить ситною і смачною
Нехай смакує!
- Богдан М***Відгук від покупця. Продавець: Healthy beans. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 900
Замовляв перлову крупу , відправили швидко, крупа хороша якісна , покупкою задоволений
- Продавець Healthy beans
Дякуємо за відгук! Працюємо для вас!
- ВасильВідгук від покупця. Продавець: Healthy beans. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 900
Перлову крупу брав саме для супу. Зерна цілі, не розлазяться, тримають форму й смак. Для перших страв чудово підходить.
Нехай смакує!
- ЛарисаВідгук від покупця. Продавець: Healthy beans. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 900
Брала перловку - дуже сподобалась. Крупа акуратна, вариться добре й не має сторонніх запахів. Готувала суп і кашу - все вдалося. Буду брати ще.
- Продавець Healthy beans
Дуже дякуємо за ваш відгук! Приємно знати, що плануєте повертатися до нас знову!
- Іванюк Т***Відгук від покупця. Продавець: Healthy beans. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 900
Перлова крупа — це той продукт, який я завжди намагаюся оминути в магазині. Її специфічна щільна текстура і необхідність довгого замочування завжди викликали у мене відторгнення. Але, звичайно, я вирішила спробувати перловку від ЕКОР, щоб дати їй шанс.
Що я відзначила про якість "ЕКОР":
Чистота крупи. Крупа була дуже чистою! Це величезний плюс для перловки, яка часто буває засмічена. Вона не вимагала довгого промивання чи перебирання.
Приготування. Хоча перлова крупа загалом вимагає часу, ця крупа розварилася рівномірно. Вона не перетворилася на "цемент" і не залишилася повністю жорсткою. Ядро вийшло м'яким, але крупинки зберегли свою форму (якщо дотримуватися рецепта).
Вигляд. Готова каша має апетитний вигляд. Це справді якісне, добре відшліфоване зерно.
Моє особисте "фе":
Незважаючи на всі об'єктивні плюси якості ЕКОР, моє ставлення до перлової каші не змінилося. Її щільна, гумова текстура і важкий, специфічний смак все одно залишаються для мене не найкращим гарніром. Я розумію, що це питання смаку, а не якості продукту.
Тому якщо ви шукаєте якісну, чисту перлову крупу, яка добре поводиться під час варіння і не має сторонніх домішок, то "ЕКОР" — чудовий вибір. А тим, хто, як і я, її не любить, ця крупа, на жаль, просто підтвердить, що перловка не для нас.- Переваги:
- Якісна
Чиста крупа
Гарно вариться - Недоліки:
- Продавець Healthy beans
Ми щиро цінуємо, що ви поділилися своїм досвідом. Дякуємо, що залишаєтеся з нами.
- Надія К***Відгук від покупця. Продавець: Healthy beans. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 900
Задоволені покупкою. Смачно, корисно.
Дякуємо за відгук.
Раді, що покупка принесла вам задоволення.
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: Healthy beans. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 900
Замовила перлову крупу, доставили швидко. Крупа чиста, без сміття, добре розварюється й має приємний смак. Задоволена покупкою.
- Переваги:
- приємний смак
- Продавець Healthy beans
Дякуємо за ваш відгук.
Приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Healthy beans. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 900
Крупа відмінної якості, зерна рівні і чисті. Покупкою задоволена.
- Продавець Healthy beans
Дякуємо за позитив відгук!