Відгуки покупців про Повний набір монет 10 грн України ЗСУ НГУ НБУ монети нац монета національна гвардія ТРО Сили Підтримки ППО Антонівський міст служба транспорту медичні війська зв'язку кібербезпеки логістики 2025

Оцінка користувачів 4.85/5
  • AI аналіз відгуків
    86 відгуків:  позитивний – 89%, нейтральний – 7%, негативний – 4%
    Всього було проаналізовано 86 відгуків. Переважна більшість покупців дуже задоволені покупкою цього набору монет, виділяючи якість монет, швидкість доставки, приємні бонуси — наліпки чи подарункову упаковку, а також ввічливість продавця. Найбільше позитивних відгуків про оперативність доставки і відповідність набору опису. Деякі користувачі відзначають набір як чудову ідею для подарунка та гарний варіант для колекціонування. З-поміж недоліків найчастіше зустрічаються скарги на спосіб пакування — частині покупців монети приходили «насипом» або не в тій упаковці, яку очікували, окремі претензії — до відсутності мішечка чи капсул.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Світлана П***
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup

Чудовий комплект, монетки виглядають, як на фото.
    Капсули йдуть в комплекті окремо.
    Якістю задоволена.
    Рекомендую продавця.

Переваги:
    Якість і ціна

Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас. Приємного користування

• Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup

брали на подарки, монетки пришли качественные , набором довольны

Доброго дня !Дякуємо за ваш відгук !Нам дуже приємно за вашу високу оцінку

• Ігор М***

Добре, дякую.

• Продавець  AcseGroup

Доброго дня !Дякуємо за ваш відгук !

• Віктория І***
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup

Все Супер, йшло правда півтори тижня.

Доброго дня !Дякуємо за ваш відгук !Нам дуже приємно за вашу високу оцінку

• Станіслав Т***
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup

Все супер,дуже дякую за швидкість обсдуговування...

Переваги:
    Швидка відповідь
    • Продавець  AcseGroup

Дякуємо, що знайшли час поділитися своїми враженнями! Ваша висока оцінка – найкраща нагорода для нас

• Ілля К***

Все добре

• Богдан М***
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup

брал на подарок, монетки пришли качественные , набором довольны

• Продавець  AcseGroup

Щиро дякуємо за такий приємний відгук! Нам дуже цінно, що ви залишилися задоволені

• Татьяна Р***
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup

Дуже швидка доставка! Упаковка надійна. Набір виглядає презентабельно, чудова ідея для подарунка

• Продавець  AcseGroup

Дякуємо! Ми завжди прагнемо, щоб наші клієнти отримували замовлення максимально швидко. Приємно, що це помітили.

• Вікторія Б***

Мішечка небуло

• Нина К***
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup

Дуже дякую за приємне спілкування, швидку відправку і чудовий комплект монет! Рекомендую!

Переваги:
    Все чудово

• Тарас Г***
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup

Все відповідно замовленню а мішечок топчик

Переваги:
    Мішечок
    • Продавець  AcseGroup

Вітаю Щиро дякуємо за такий чудовий відгук, він буде дуже корисний для інших покупців. Завжди Вам раді!

• Світлана К***
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup

Дякую! Дуже гарне доповнення до основного подарунка. Особливо вразила доставка - замовила після обіду, вранці наступного дня вже прийшли монети. А так як замовляла одразу 2 упаковки, то не тільки подарувала одну, а ще й тепер матиму свою колекцію!

Переваги:
    Все сподобалося
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Андрей Л***

Все вчасно доставили. дякую

• Тарас Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup

Дякую за чудовий товар. Я спершу спитав, якщо будуть дублі, як будемо вирішувати… мені відповіли, що це вирішується за рахунок продавця. Тому замовив. Отримав швидко і то, що я хотів, всі унікальні. Гарні, нові монетки. Поклав у колекцію. Дякую за чудову ціну і чудовий товар. Рекомендую вас іншим. Гарного дня

Переваги:
    Гарна ціна

• Виктория Т***
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup

Очень красиво, буду беречь!!

Переваги:
    Деньги всё-таки
    Недоліки:
    Какие недостатки у денег?? Мало.
    • Продавець  AcseGroup

• Владислав Ш***

Товар згідно малюнку . Задоволений

• Тетяна Х***
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup

Отримала монети без капсул,зворотного зв'язку з продавцем не має.

Переваги:
    Швидко зв'язались після замовлення
    Недоліки:
    Написала в особисті продавцю,( менеджеру),відповіді немає
  • Аліна К***
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup

Дуже задоволена набором, все як в описі. Рекомендую магазин

• Неоніла Е***
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup

Гарні монети,доставка швидка і гарно упакована

• Игорь П***

Все ок

• Ольга Г***
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup

Одне задоволення робити таке замовлення. Миттєво опрацювали, все прийшло в тому складі і кількість як замовляла. Так тримати, молодці, дуже приємно.

• Антон Г***
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup

Рекомендую, все відповідно опису, відправили швидко.

• Данііл Ш***

Все файно, дякую

• Станислав М***
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup

Все согласно описи, быстрая доставка, за наклеечки спасибо)

• Олена С***
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup

Дякую, все відповідає опису, швидко,ще й наклейки у подарунок, дрібничка але приємно!

Вдячні Вам за відгук!
      Будемо раді бачити Вас знову. В разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.

• Іванов Я***

Рекомендую

Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас. Приємного користування

• Тетяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup

Дякую продавцю за прекрасну покупку!
    Якість обслуговування і якість товару- на високому рівні, все відповідає опису. Доставка дуже швидка.
    Рекомендую

• Вікторія П***
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup

Дякую за чудову покупку! Отримала монети національною гвардії – все відповідає опису, якість на висоті. Дуже приємно тримати в руках таку патріотичну річ. Упаковано надійно, доставка швидка. Продавець уважний, на зв'язку, відповідає на всі запитання. Рекомендую!

Переваги:
    Якісне виконання монет, гарна деталізація;

Відповідає фото та опису;

Швидка відправка і надійне пакування;

Патріотичний дизайн — приємно мати в колекції чи на подарунок;

Продавець ввічливий та опе

• Биляков Д***

Чудовий набір

• Софія В***
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup

прийшли всі монети окрім однієї ( сталева міць - непохитна воля ), замість неї отримала 2 однакових ( ППО - надійний щит України )

Переваги:
    в ідеальному стані
    Недоліки:
    не доложили 1 монети ( замінили )
    • Продавець  AcseGroup

• Інна С***
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup

Дякую.Все швидко в чудово, шей презент поклали в посилку

• Василь У***
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup

Всі монетки в ідеальному стані, без слідів відбитків пальців. Термін доставки на поштомат в село 23 години.

• Сергій

просто монети в кульочку

Переваги:
    прийшов
    Недоліки:
    без
    • Продавець  AcseGroup

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику для вирішення проблеми.

• Ірина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup

Продавець одразу зв'язався. Посилочка швидко була доставлена. Монетки якісні. Рекомендую

• Геннадій М***
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup

Не задоволений прийшли насипом не запаковані. Не рекомендую.

• Жанна-Марія Г***

Всё супер, спасибо