- Елена Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Коричнево-бордовий
Не рекомендую
- Марина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Коричневий
Туш відкрита, майже суха. Ще й коробку поклади у 10 разів більшу . Більше не замовлятиму
- Ірина З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Коричневий
Туш чудова .
- Переваги:
- Гарно наноситься, не злипається , не осипається . Красивий відтінок коричневого кольору . Ціна .
- Недоліки:
- Немає .
- Мілена З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Коричнево-бордовий
Туш хороша за свою ціну, але пришла без плівки це мінус!
- Недоліки:
- Немає захисної плівки
- Марина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Коричнево-бордовий
Туш ні про що((.
Дуже рідка, водяниста, наче й не фарбувалася, колір не насичений.
Доречі наприкінці дня печуть очі.
Шкодую про покупку. - Ковальчук Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Коричневий
Обычная, плюс - смывается хорошо, а так, ничего особенного.
- Альона Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Коричнево-бордовий
За таку ціну гарна туш, не пече,не має алергії і колір гарний
- Недоліки:
- Не має
- Наталья М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Коричнево-бордовий
Шикарна туш. Просто бомбезна. Подовжує, не злипає вії, кольор насичений бордовий. Дякую за швидку доставку.
- Переваги:
- Подовжує, не злипає
- Наталья М***
До речі, рекомендую перед нанесенням цієї туші покрасить вії білою. Ефект вас выразить.
- Катерина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Коричнево-бордовий
Хороша туш,але хотілось би більш насиченого кольору
- Ковальчук Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Коричневий
Наконец-то я стала обладательницей этой туши. Супер,смывается хорошо