Картка Rozetka

Відгуки покупців про Вологі серветки Сніжна Панда Blue Aqua 99% з антимікробною дією 100 шт. (4820183972170)

Оцінка користувачів 4.92/5
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1200

Зручне пакування, пластикова кришка. Приємний, більше як нейтральний аромат. Поки що перейшли на цього виробника.

• Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100

Якісні салфетки з приємним ароматом, салфетки міцні і вологі а не як буває що напівсухі, розмір більш до великих чим малі і це добре

Переваги:
    Дійсно вологі і приємно пахнут
  • Елена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100

Пахне чистотою як в лабораторії, хоча спирту немає в складі витирає брудні руки з легкістю, і не рветься коли сильно треш

Переваги:
    Запах чистоти, багато в пачці
  • Олександр В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100

Добрі серветки для господарства те що треба!

Переваги:
    Не пінятся
  • Яна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100

Брала в первую очередь из-за антибактериального состава — заявленные 99,9% уничтожения бактерий звучат убедительно, и на практике ощущение чистоты действительно остаётся после применения.
    Упаковка на 100 штук — однозначно плюс, хватает надолго даже при активном использовании. Клапан-стикер держится хорошо, салфетки не пересыхают даже спустя несколько недель после вскрытия. Текстура салфеток приятная: достаточно плотные, не рвутся при использовании.
    Буду брать снова.

Переваги:
    Плотные, не пересыхают, хорошо обрабатывают руки.
  • Анатолій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100

Взяв ці серветки, бо пачка на 100 штук — це реально тема, кинув у машину і забув про проблему брудних рук на місяць. Запах нормальний, свіжий такий, не несе спиртякою на весь салон. Самі вони досить великі й плотні, не рвуться, коли намагаєшся щось відтерти. Руки після них не липнуть, що для мене головне, ну і антибактеріальний ефект зайвим не буде, особливо в дорозі. Клапан зверху пластиковий, закривається чітко, тож остання серветка не буде сухою як газета.

І окремий респект персоналу в точці видачі. Дуже адекватні хлопці й дівчата, працюють швидко, черги розгрібають моментально. Завжди приємно зайти, коли до тебе по-людськи ставляться. Дякую за сервіс!

Переваги:
    Якість
  • Богдан
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100

Серветки якісні. Подразнення та плівки на руках не залишають. Рідиною просочені в міру. Серветок в упаковці багато, хватає надовго, але до кінці вони залишаються вологими.

Переваги:
    Якість, ефективність, зручність, кількість.
  • Джанкович
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100

Серветки мʼякі та приємні на дотик,ними користуватися одне задоволення,також запах серветок ненавʼязливий та не різкий,точно можу рекомендувати

Переваги:
    Підходять для чутливої шкіри,приємно пахнуть ,не сушать шкіру ,вигідна ціна,вироблено в Україні
  • Андрій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100

Давно користуємось різною продукцією Сніжна Панда, цього разу вирішили спробувати дані вологі серветки і в принципі до якості питань немає. З плюсів - приємний легкий запах, не викликають подразнення, рівномірно пропитана уся упаковка, зручний клапан. Однозначно рекомендую!

Переваги:
    Економна упаковка, ціна-якість, рівномірна пропитка
    Недоліки:
    не виявив
  • Володимир Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100

Купляю вже вдруге, сподобалось тим, що в місцях де були подряпини, подразнення, після обробкою цими серветками відчувається полегшення та покращення стану. Скоріше за все буду замовляти регулярно, мені в польових умовах дуже потрібні.

Переваги:
    Приємні на дотик і сама пропитка мені підходить
    Недоліки:
    Іноді коли достаєш із упаковки виходять дві, або й три серветки одночасно начебто одним комком, але не дуже часто три - п'ять разів на упаковці. Це так дрібничка , але трапляється
  • Вадим
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100

Зручні серветки для щоденного використання! Не залишають липкості на руках. Добре очищають руки та поверхні, мають свіжий ненав’язливий аромат, який швидко вивітрюється. Матеріал міцний, не рветься, а упаковка добре тримає вологу до останньої серветки. Велике пакування - на довго вистачає.

• Вікторія В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100

Дуже задоволена придбанням.Серветки якісні,надійні,чудові,добре зволоженні.

Переваги:
    Якісний товар
  • Юлія Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100

Взяла вологі антибактеріальні серветки «Сніжна панда» Blue Aqua (100 шт.) для щоденного користування — без особливих очікувань, але в результаті залишилась задоволена.
    Серветки рівномірно зволожені, не сухі й не надто мокрі. Добре очищають руки, поверхні, підходять для використання в дорозі або після магазину. Аромат свіжий, «водяний», не нав’язливий і швидко вивітрюється — після використання немає відчуття різкого запаху на руках.
    Матеріал щільний, не розлазиться і не рветься, що зручно, коли користуєшся не однією серветкою за раз. Клапан на упаковці тримається добре, серветки залишаються вологими до кінця пачки.
    Звичайний, продуманий продукт для повсякденних потреб. Підійде тим, хто цінує практичність, акуратність і стабільну якість без переплати за бренд.

• Виталий
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100

Прекрасные салфетки, хорошее качество. Размер, влажность, запах - все в меру.

Переваги:
    Качество. Стоимость
  • Михайло
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100

Душе гарні вологі серветки, беремо їх не перший раз. Використовуємо всієї сімʼєю.
    Оптимальний розмір і оптимальна вологість.
    Приємний аромат. Рекомендую!
    Дякую розетка за оперативну доставку

• этоабсолютно
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100

хорошие антибактериальные салфетки, плотные, хорошо пропитаны, не рвутся

Добрий день!
      Дякуємо за Ваш відгук. Нам приємно, що продукція нашого бренду Вам до вподоби.
      Бажаємо приємного використання!

• Олександр В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100

Хороші серветки не пінятся, не залишають розводів

Переваги:
    Не пінятся
  • Тарас
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100

Серветки із своїми задачи справляються добре, не рвуться, в міру зволожені, мають не агресивний запах. Можна брати.

Добрий день! Дякуємо, що обираєте "Сніжну Панду". Працюємо, щоб Ви отримували найкраще!

• Олена Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100

Кльові неймовірно! Коли акція зазвичай беру одразу багато. Бо використовуємо їх скрізь! І на роботі, і на прогулянці, і дома протираємо все, не тільки руки, а і пил, та деякі речи (взуття, сумки, свіжа пляма на одязі – це дуже зручно. Буває іноді навіть підлогу, коли щось ляпнуло, а мити все чи не на часі, чи просто ліньки. Ще хочу додати, що ці серветки дійсно не сушать мою шкіру, не викликають подразнень (а у мене дуже чутлива шкіра), зазвичай, коли немає можливості купити цю Панду, я купую тільки дитячі без спирту. Але дитячі не виконують всі функції (наприклад антибактеріальні), а коли іноді немає можливості помити руки – це дуже важливо. Ці серветки мають достатню вологість, яка не зникає миттєво (тому що не мають у складі спирту) А ще ці серветки неймовірно приємні на дотик. Полотно наче сотами, на дотик наче в ньому бавовна, ті що гладкі зазвичай менш приємні, як тягнуче синтетичне "скловолокно"). Для порівняння додам приклад у фото колаж. Це недешеві дитячий серветки імпортного виробництва, вони теж непогані, мають приємний аромат, не сушать шкіру, але... Вони і поруч не стояли з улюбленою Пандою! Видно навіть просто по фото. То ж висновок очевидний! Купляємо найкраще – власного виробництва! Слава Україні!

Добрий день, Олено! Нам неймовірно приємно читати такі детальні та щирі відгуки! Вдячні, що Ви так високо оцінили якість нашої продукції та поділилися власним досвідом використання. Дякуємо, що обираєте українське та допомагаєте нам ставати кращими. Героям Слава!

• Володимир Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100

Дуже гарні серветки, особливо виручають мене в польових умовах,в порівнянні з іншими антибактеріальними аналогами других марок, ці приємніші у використанні з багатьох причин: приємний запах, не залишають липкість, міцні, зручний клапан

Переваги:
    Бвгато
    Недоліки:
    Не знайшов

Доброго дня, Володимире!
      Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали нас! Ми постійно дбаємо про те, щоб наша продукція була максимально зручною та відповідала вашим очікуванням. Бажаємо приємного використання!

• Ирина О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100

Антибактрериальні серветки використовую всюди, не тільки руки витирати, ще й протираю меблі, вони видаляють всі бактерії, та віруси, не користуюся антисептиком, ці серветки все замінили. Рекомендую до покупки!

Переваги:
    Дякую

Добрий день, Ірино!
      Дякуємо за відгук! Ми раді, що вологі серветки Вам до вподоби.
      Обіцяємо надалі тішити Вас якісною продукцією!

• Владислава
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100

Гарні вологі серветки! Мають легкий приємний аромат. Зручно дістаються. Міцні та достатньо зволожені! Клапан зручний у використанні. Кількість в пачці 100шт забезпечує всю родину. Можна використовувати для різних частин тіла. Ідеально для подорожей!

Переваги:
    зручність
    Недоліки:
    нема

Добрий день, Владиславо!
      Щиро дякуємо за такий детальний і теплий відгук. Раді, що вологі серветки Antibacterial 99.9% Blue Aqua бренду Сніжна Панда стали зручним вибором для всієї родини та подорожей.
      Обіцяємо й надалі тішити Вас якісною продукцією нашої торгової марки!

• Олена П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100

Долучаюсь до відгуків попередніх покупців. Запах майже не відчувається,серветки дуже вологі. У побуті -необхідна річ.

Добрий день, Олено!
      Дякуємо за відгук! Раді, що наші серветки стали для Вас корисним помічником у побуті.
      Дякуємо за довіру до Сніжної Панди!

• Ірина П***

Беру не вперше.
    Серветки щільні, не розлазяться і достатньо вологі.

Переваги:
    Щільність
    Недоліки:
    Відсутні

Добрий день, Ірино!
      Вдячні за Ваш відгук! Ми раді, що Ви вже не вперше обираєте наш продукт і що його якість, зокрема вологість та щільність серветок, відповідає Вашим очікуванням.
      Нехай користування завжди приносить задоволення!

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100

Серветки гарні. Вологість серветок збалансована, вони не липнуть, аромат свіжий та легкий. Розмір "стандартний", серветки доволі щільні, не розлазяться і не рвуться в руках. Також є пластиковий клапан, який дозволяє зберігати вологу відкритої упаковки протягом тривалого часу.
    Отримані мною серветки виготовлені у лютому 2025 року. Придатні до лютого 2028 року.

Переваги:
    вміру зволожені, доволі щільні, аромат легкий, ненав'язливий
    Недоліки:
    серйозних не виявлено

Добрий день, Андрію!
      Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви оцінили якість вологих серветок. Нехай користування завжди приносить задоволення!